Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 128
Hier is pagina 128 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Griekse salade met parelcouscous en feta
Broodje kipsalade met bleekselderij en walnoten
hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers
lunchgerecht - 20 min. (+ afkoelen) - 4 pers
1 plak Salakis feta (150 g) + 300 g parelcouscous +
3 el Van Wijngaarden Zaanse mayonaise (tube 210 ml) +
1groentebouillonblokje + 1 komkommer + 2 rode
1schaal Nieuwe Standaard Kipfilet (160 g) +
paprika's +1 rode ui +1limoen + 4 el olijfolie extra vierge
1kippenbouillonblokje +1 pak meergranen
+2 tl witte balsamicoazijn +1tl vloeibare honing + 1 zak
kampioenbroodjes (afbak, 4 stuks) +1 stengel
veldsla (125 g) + 100 g zwarte olijven zonder pit & zeef
bleekselderij +1 rode ui +1 zak jonge bladsla &
veldsla (75 g) + / bakje walnoten (à 60 g)
1 Bereid de parelcouscous in kokend water met het
bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking
1Breng in een steelpan de kipfilet met het bouillonblokje en
2 Snijd de komkommer, paprika's en feta in blokjes. Snipper
5OO ml water aan de kook en kook 5 min. Neem de pan van het
de ui. 3 Rasp de groene schil van de schoongeboende
vuur en laat de kip 20 min. in de bouillon afkoelen. 2 Verwarm de
limoen en pers de vrucht uit. Klop een vinaigrette (dressing)
oven voor tot 220 °C. Bak de broodjes 6-8 min. in de oven. Snijd
van de olijfolie, azijn, honing en limoenrasp en het -sap.
de bleekselderij in kleine stukjes en de ui in halve ringen. 3 Neem
Breng op smaak. 4 Spoel de parelcouscous in de zeef onder
de kipfilet uit de bouillon en trek met 2 vorken in plukjes. Bewaar
stromend water koud en laat uitlekken. Meng in een kom de
de bouillon. Meng de kip met de bleekselderij, mayonaise
vinaigrette met de parelcouscous, komkommer, paprika, ui,
en 1-2 el kippenbouillon. 4 Snijd de broodjes open.
olijven en de veldsla. 5 Schep op
Verdeel de sla en uienringen over de onderste helften.
4 borden en verdeel er de feta over.
à
Salaks
Schep er de kipsalade op en bestrooi met de walnoten
Leg de bovenste helften van de broodjes er schuin op.
|
voedingswaarde p.p. 568 kcal, vet 24 g,
waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten
voedingswaarde p.p. 468 kcal, vet 22 g, waarvan
3
67 g, waarvan suikers 9 g, vezels 6 g, eiwit
verzadigd 2 g, koolhydraten 39 g, waarvan suikers 4 g,
18 g, zout 2,6 g, groente 244 g
vezels 9 g, eiwit 24 g, zout 1,2 g, groente 88 g
Pita's vegetarische kipshoarma
Woknoedels met kip en groenten
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.
2 schalen Jumbo Lekker Veggie vegetarische kipstukjes
1 pak Yum Wok noodles (250 g) + 1 bosje bosuitjes +
(à 175 g) + 2 el olijfolie + / zakje kruidenmix voor
3 el wokolie +1 schaal Nieuwe Standaard Kipfiletblokjes
shoarma (à 30 g) +1 komkommer + 4 tomaten +
(275 g) +1 zak Japanse wokgroente (400 g) + % flesje
8 pitabroodjes + 1 zak gesneden ijsbergsla (200 g) +
woksaus hoisin (à 200 ml) + % bakje taugé (à 125 g)
8 el knoflooksaus
1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de
1Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verhit de olie in een
verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel af onder koud
koekenpan en bak de vegetarische kipstukjes op middelhoog
stromend water en laat goed uitlekken. Snijd intussen de
vuur in 7-8 min. knapperig. Voeg na 5 min. de kruidenmix toe
bosuitjes in schuine stukjes van 3 cm. 2 Verhit ineen wok de
en bak mee. Schep regelmatig om. 2 Snijd intussen de
olie. Bak de kipblokjes al omscheppend in 5 min. bruin.
komkommer en tomaten in schijfjes. Verwarm de pitabroodjes
Voeg de bosui en wokgroente toe en bak in 3-4 min.
6 min. in de voorverwarmde oven. 3 Snijd de broodjes open,
beetgaar. 3 Schenk de woksaus bij de groenten. Voeg ook
verdeel er de sla over en doe in elk broodje een schijfje tomaat
de noedels en taugé toe. Bak nog 1 min. al omscheppend op
en 2 schijfjes komkommer. Vul de broodjes verder met de
hoog vuur. 4 Breng op smaak met peper en verdeel over
vegetarische shoarma en besprenkel de vulling van elk
4 kommen of borden.
broodje met 1 el knoflooksaus. Serveer de rest
van de komkornmeren tomaat er apart bij
sf
voedingswaarde p.p. 510 kcal, vet 22 g,
Ned
fi
waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten
2
voedingswaarde p.p. 543 kcal, vet 17 g,
52 g, waarvan suikers 10 g, vezels 4 g,
waarvan verzadigd 2 g, koolhydraten 64 g,
eiwit 24 g, zout 3 g, groente 141 g
waarvan suikers 10 g, vezels 11 g, eiwit 28 g,
zout 3,8 g, groente 263 g
Tip: lekker met kroepoek.