Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 128




Hier is pagina 128 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Griekse salade met parelcouscous en feta

Broodje kipsalade met bleekselderij en walnoten

hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers

lunchgerecht - 20 min. (+ afkoelen) - 4 pers

1 plak Salakis feta (150 g) + 300 g parelcouscous +

3 el Van Wijngaarden Zaanse mayonaise (tube 210 ml) +

1groentebouillonblokje + 1 komkommer + 2 rode

1schaal Nieuwe Standaard Kipfilet (160 g) +

paprika's +1 rode ui +1limoen + 4 el olijfolie extra vierge

1kippenbouillonblokje +1 pak meergranen

+2 tl witte balsamicoazijn +1tl vloeibare honing + 1 zak

kampioenbroodjes (afbak, 4 stuks) +1 stengel

veldsla (125 g) + 100 g zwarte olijven zonder pit & zeef

bleekselderij +1 rode ui +1 zak jonge bladsla &

veldsla (75 g) + / bakje walnoten (à 60 g)

1 Bereid de parelcouscous in kokend water met het

bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking

1Breng in een steelpan de kipfilet met het bouillonblokje en

2 Snijd de komkommer, paprika's en feta in blokjes. Snipper

5OO ml water aan de kook en kook 5 min. Neem de pan van het

de ui. 3 Rasp de groene schil van de schoongeboende

vuur en laat de kip 20 min. in de bouillon afkoelen. 2 Verwarm de

limoen en pers de vrucht uit. Klop een vinaigrette (dressing)

oven voor tot 220 °C. Bak de broodjes 6-8 min. in de oven. Snijd

van de olijfolie, azijn, honing en limoenrasp en het -sap.

de bleekselderij in kleine stukjes en de ui in halve ringen. 3 Neem

Breng op smaak. 4 Spoel de parelcouscous in de zeef onder

de kipfilet uit de bouillon en trek met 2 vorken in plukjes. Bewaar

stromend water koud en laat uitlekken. Meng in een kom de

de bouillon. Meng de kip met de bleekselderij, mayonaise

vinaigrette met de parelcouscous, komkommer, paprika, ui,

en 1-2 el kippenbouillon. 4 Snijd de broodjes open.

olijven en de veldsla. 5 Schep op

Verdeel de sla en uienringen over de onderste helften.

4 borden en verdeel er de feta over.

à

Salaks

Schep er de kipsalade op en bestrooi met de walnoten

Leg de bovenste helften van de broodjes er schuin op.

|

voedingswaarde p.p. 568 kcal, vet 24 g,

waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten

voedingswaarde p.p. 468 kcal, vet 22 g, waarvan

3

67 g, waarvan suikers 9 g, vezels 6 g, eiwit

verzadigd 2 g, koolhydraten 39 g, waarvan suikers 4 g,

18 g, zout 2,6 g, groente 244 g

vezels 9 g, eiwit 24 g, zout 1,2 g, groente 88 g

Pita's vegetarische kipshoarma

Woknoedels met kip en groenten

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.

2 schalen Jumbo Lekker Veggie vegetarische kipstukjes

1 pak Yum Wok noodles (250 g) + 1 bosje bosuitjes +

(à 175 g) + 2 el olijfolie + / zakje kruidenmix voor

3 el wokolie +1 schaal Nieuwe Standaard Kipfiletblokjes

shoarma (à 30 g) +1 komkommer + 4 tomaten +

(275 g) +1 zak Japanse wokgroente (400 g) + % flesje

8 pitabroodjes + 1 zak gesneden ijsbergsla (200 g) +

woksaus hoisin (à 200 ml) + % bakje taugé (à 125 g)

8 el knoflooksaus

1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de

1Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verhit de olie in een

verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel af onder koud

koekenpan en bak de vegetarische kipstukjes op middelhoog

stromend water en laat goed uitlekken. Snijd intussen de

vuur in 7-8 min. knapperig. Voeg na 5 min. de kruidenmix toe

bosuitjes in schuine stukjes van 3 cm. 2 Verhit ineen wok de

en bak mee. Schep regelmatig om. 2 Snijd intussen de

olie. Bak de kipblokjes al omscheppend in 5 min. bruin.

komkommer en tomaten in schijfjes. Verwarm de pitabroodjes

Voeg de bosui en wokgroente toe en bak in 3-4 min.

6 min. in de voorverwarmde oven. 3 Snijd de broodjes open,

beetgaar. 3 Schenk de woksaus bij de groenten. Voeg ook

verdeel er de sla over en doe in elk broodje een schijfje tomaat

de noedels en taugé toe. Bak nog 1 min. al omscheppend op

en 2 schijfjes komkommer. Vul de broodjes verder met de

hoog vuur. 4 Breng op smaak met peper en verdeel over

vegetarische shoarma en besprenkel de vulling van elk

4 kommen of borden.

broodje met 1 el knoflooksaus. Serveer de rest

van de komkornmeren tomaat er apart bij

sf

voedingswaarde p.p. 510 kcal, vet 22 g,

Ned

fi

waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten

2

voedingswaarde p.p. 543 kcal, vet 17 g,

52 g, waarvan suikers 10 g, vezels 4 g,

waarvan verzadigd 2 g, koolhydraten 64 g,

eiwit 24 g, zout 3 g, groente 141 g

waarvan suikers 10 g, vezels 11 g, eiwit 28 g,

zout 3,8 g, groente 263 g

Tip: lekker met kroepoek.