Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TS

y

an

EN

LD

Vernoemdnaar

LCL ELITE

IR

pasilla staat voor rozijntje’. Een milde tot hete

=

$

ES

2



chilimet een rijkesmaak.

SP

AL

5

bel

le

#

ene

à

ir

©

à

De gerookte variant van

rg

4

een jalapeñopeper.

pa

a

r

La

Rokerig, zoeten

G

x

pittig

van smaak.

DS

INS

Se,

à

ZED

à

ZA

4

JZ

ge

Mexicaanse enchilada’s met rode salsa

hoofdgerecht « 30 min. (+ 10 min. oventijd) -

| Gedraag

ea

2-3 pers.

.s

Een kleine maar krachtige Mexicaanse

chilipeper. Ookwelbekend als bird'sbeak

1pakje Fairtrade Original enchilada's met

chiliofrat'stail chili.

rode salsa kruidenpasta (70 g)

es ©

2 rode uien

La

ca. 200 g kipfilet

1 bakje koriander (15 g)

or

1laurierblaadje

1teentje knoflook

5 naturel tortilla's (pak 8 stuks)

1el tomatenpuree

A

100 g geraspte mozzarella (zakje 150 g)

1schaal suikermaïs (2 stuks)

125 ml crème fraîche

& ovenschaal 20 x 25, ingevet

De op één na meest gebruikte

grillpan

a

gedroogde chi liin de Mexicaanse

Ezequiel: “De

keuken, na de poblanope

AR

combinatie van alle

1Snijd de uien in dunne ringen. Breng de helft van de ui

soorten chilipepers

met de kipfilet, de helft van de koriander, de knoflook,

en kruiden maakt de

Alle Fairtrade Original kruidenpasta's

laurier en 1 L water aan de kook. Zet het vuur laag en houd

Mexicaanse keuken

worden gemaakt met 100%

10 min. tegen de kook aan. 2 Verwarm de oven voor tot

uniek.”

plantaardige ingrediënten en zonder

180 °C. Hak de rest van de koriander grof. 3 Haal de kip

kunstmatige toevoegingen.

uit de pan. Trek uit elkaar met twee vorken en verdeel

over de tortilla's. 4 Roer voor de salsa 130 ml kookvocht

|

van de kip en de tomatenpuree door de kruidenpasta.

hin

Verdeel de helft over de kip. Rol de tortilla's op en leg in

eh

wear

de ingevette ovenschaal. 5 Verdeel de rest van de salsa,

uienringen en mozzarella over de tortilla's. Zet 10 min. in

>

de oven. 6 Kook de maïskolven 5 min. Verhit de grillpan

en grill de maïskolven rondom. Serveer de maïskolven en

de crème fraîche bij de enchilada’s. Bestrooi met de rest

Fairtrade Original kruidenpasta Mexicaanse picadillo of

van de koriander.

Mexicaanse enchilada’s met rode salsa of Mexicaanse

tortillasoep 70 91,99

voedingswaarde per 2 personen 830 kcal, vet 349,

waarvan verzadigd 19 g, koolhydraten 75 g,

Kijk op Jumbo.com/mexicaanse-recepte:

waarvan suikers 17 g, vezels 10 g, eiwit 51g, zout 4,7 g,

voor meer heerlijke Mexicaanse gerechten.

groente 225 g

JUMBO 87