Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TS
y
an
EN
LD
Vernoemdnaar
LCL ELITE
IR
pasilla staat voor rozijntje’. Een milde tot hete
=
$
ES
2
“
chilimet een rijkesmaak.
SP
AL
5
bel
le
#
ene
à
ir
©
à
De gerookte variant van
rg
4
een jalapeñopeper.
pa
a
r
La
Rokerig, zoeten
G
x
pittig
van smaak.
DS
INS
Se,
à
ZED
à
ZA
4
JZ
ge
Mexicaanse enchilada’s met rode salsa
hoofdgerecht « 30 min. (+ 10 min. oventijd) -
| Gedraag
ea
2-3 pers.
.s
Een kleine maar krachtige Mexicaanse
chilipeper. Ookwelbekend als bird'sbeak
1pakje Fairtrade Original enchilada's met
chiliofrat'stail chili.
rode salsa kruidenpasta (70 g)
es ©
2 rode uien
La
ca. 200 g kipfilet
1 bakje koriander (15 g)
or
1laurierblaadje
1teentje knoflook
5 naturel tortilla's (pak 8 stuks)
1el tomatenpuree
A
100 g geraspte mozzarella (zakje 150 g)
1schaal suikermaïs (2 stuks)
125 ml crème fraîche
& ovenschaal 20 x 25, ingevet
De op één na meest gebruikte
grillpan
a
gedroogde chi liin de Mexicaanse
Ezequiel: “De
keuken, na de poblanope
AR
combinatie van alle
1Snijd de uien in dunne ringen. Breng de helft van de ui
soorten chilipepers
met de kipfilet, de helft van de koriander, de knoflook,
en kruiden maakt de
Alle Fairtrade Original kruidenpasta's
laurier en 1 L water aan de kook. Zet het vuur laag en houd
Mexicaanse keuken
worden gemaakt met 100%
10 min. tegen de kook aan. 2 Verwarm de oven voor tot
uniek.”
plantaardige ingrediënten en zonder
180 °C. Hak de rest van de koriander grof. 3 Haal de kip
kunstmatige toevoegingen.
uit de pan. Trek uit elkaar met twee vorken en verdeel
over de tortilla's. 4 Roer voor de salsa 130 ml kookvocht
|
van de kip en de tomatenpuree door de kruidenpasta.
hin
Verdeel de helft over de kip. Rol de tortilla's op en leg in
eh
wear
de ingevette ovenschaal. 5 Verdeel de rest van de salsa,
uienringen en mozzarella over de tortilla's. Zet 10 min. in
>
de oven. 6 Kook de maïskolven 5 min. Verhit de grillpan
en grill de maïskolven rondom. Serveer de maïskolven en
de crème fraîche bij de enchilada’s. Bestrooi met de rest
Fairtrade Original kruidenpasta Mexicaanse picadillo of
van de koriander.
Mexicaanse enchilada’s met rode salsa of Mexicaanse
tortillasoep 70 91,99
voedingswaarde per 2 personen 830 kcal, vet 349,
waarvan verzadigd 19 g, koolhydraten 75 g,
Kijk op Jumbo.com/mexicaanse-recepte:
waarvan suikers 17 g, vezels 10 g, eiwit 51g, zout 4,7 g,
voor meer heerlijke Mexicaanse gerechten.
groente 225 g
JUMBO 87