Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

mm,

Franse plaattaart met ui

>

TER

Br

en ansjovis (pissaladière)

X

3

&

AT

lunchgerecht + 45 min. (+20 min.

hj

|

oventijd) - 4 pers

Fo

»

“rn

EN

à

Br

1kg uien

;

&

2elolijfolie

je

As

A

Cn

1tl gedroogde tijm

4

1rol vers bladerdeeg (270 g,

u

A y

uit de koeling)

Ir,

hi

>

2 blikjes ansjovis in olijfolie

N

k

Y

xx

=

‘à

(à 469)

#

À

u

+

“ag

16 zwarte olijven zonder pit

®

(potje 220 g)

ë

Ah

A

& bakplaat

x

a

fe

1 Verwarm de oven voor tot

>

Kal

200 °C. Snijd intussen de uien

7

LA

vu

LA

8

Ka,

in halve ringen. Verhit in een

À

Y

AEK

ruime koekenpan de olie en bak

rt

FA

£

de uienringen op middelhoog

y

vuur tot ze helemaal zacht en

e

D

ef

x

gekaramelliseerd zijn. Dit duurt

N

30-40 min. Schep regelmatig om,

à

N

zodat ze niet verbranden, vooral aan

#

CE €

het einde van de baktijd. Meng er de

% EN

N

=;

tijm door. 2 Rol het bladerdeeg met

*

à

f

I

ver

het bakpapier uit op de bakplaat.

>

A ?

3 Verdeel de uien over het deeg,

a

u

u ER

maar laat aan alle kanten 1,5 cm

+

mn

vrij. Leg de ansjovisjes er in een

2

Pr.

WE)

ruitpatroon op en leg in elke ruit een

A

olijf. Bak de plaattaart in 20 min. gaar

REX

PAN

Ad

RN

|-

TA

A

in de voorverwarmde oven.

De

f

Im

en

voedingswaarde p.p. 445 kcal,

+

vet 25 g, waarvan verzadigd 10 g,

N

0.

4

nm

Wi:

2

4

73

koolhydraten 40 g, waarvan suikers

A

N

13 g, vezels 8 g, eiwit 11 g, zout 3,29,

EN

“|

FR

3

groente 250 g

1

ve

\

EE:

ie

Er

<

M

ze

A

D

Ÿ

"AN

ET

%

A

nt

IR

2%

| =

À

A:

à

F

An

ee

P:

>

© Kruidige, krachtige en toch Sek fruiti

À |

A

En

rosé uit de Provence. Heerlijk als aperiti

I

of bij deze mediterrane Franse pissaladiere

“Pr

a

Domaine de L’abbaye saint hilaire

de

750 ml 6,99

eN

D

-#

rt

M

JUMBO

Si