Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ur
val
mn
” dd"
4”
Aardappel-preisoep met zalm
lunchgerecht - 25 min. + 4 pers.
ai
Re
ue >
400 g kruimige aardappelen
1prei
+;
rà
2el olijfolie
2 kippenbouillonblokjes
LT
ik
1 blikje roze zalm (200 g)
2 tl mierikswortel (potje 140 g)
î
re
1 bekertje crème fraîche (125 g)
5
& staafmixer
1Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes
Snijd het witte en lichtgroene deel van de
”
F
prei in ringen en was de prei zorgvuldig.
2 Verhit in een soeppan1el olie en bak de
aardappelblokjes en preiringen 5 min. Voeg
17
1Lwateren de bouillonblokjes toe en breng
aan de kook. Laat 10 min. zachtjes koken.
R
A
3 Laat intussen de zalm uitlekken, verwijder
L
das
eventuele graten en velletjes en doe in een
kom. Meng met 1 tl mierikswortel. Sni
mooiste deel van het donkergroene.
n
van de prei in zo dun mogelijke ri
en was zorgvuldig. Verhit in ee
koekenpan de rest van de ol
bak het groen van de pre
op middelhoog vuur. 4 H
LS
de soep van het vuur, v
Je
de crème fraîche en dt
(La
van de mieriksworte
n
en
)
pureer met de staafl
5 Schep de soep in
4
LA
Akommen of diep:
Verdeel eerst de zal!
de gebakken prei ov
l
Fr
4
3
kommen en serveer.
mien
voedingswaarde p.
vet 18 g, waarvan verzad
koolhydraten 22 g, waa
suikers 4 g, vezels 3 g, eiwit
zout 2,5 g, groente 44g
Tip: voeg meer mierikswortel toe aande so
als je van een beetje pittig houdt.
28
JUMBL