Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 104

Hier is pagina 104 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
R
—
VAT
Kd
u
TEN We? ie
=
A
aa
4
\#
h
\
\
\
Ed
À
11
Em
ke
%
#,
w
€
Lx
DOCS
Ns
DA
gn
edt
aen
re
w
‘+
Pre
%
n
w
%
«jf
Pasta met basilicumsaus en zalm
nie
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.
öl
:
2 courgettes
x
R
4elolijfolie
1bakje ricotta (250 g)
df
ey
4
1bakje basilicum (20 9)
N
z
A
Dr
.
2 zakken verse spaghetti (à 261 g)
pr
1pak biologische tuinerwten (450g,
uit de diepvries)
eh
Ü pakje gerookte zalm (200 g)
a
€
staafmixer met hoge maatbeker
if
Es
>
N
Jet
gr
(3
A
’®@
Ÿ
} 4
ki
Ti
LAN
4
Verse basilicum verliest
#
"
bed
I
smaak bijverhitting,
“
voeg dit kruid daarom
re
rar
altijdpaszolaat
JEN
We
mogelijk toe.
13
À
I
%
1 Snijd de courgettes in blokjes van ca. 0,5 em. Verhit 1 el olijfolie
inde pan. Roer de basilicumsaus erdoor en voeg een scheutje
ineen ruime koekenpan en bak de courgetteblokjes in 8-10 min.
kookvocht toe voor extra smeuïgheid. Schep de helft van de zalm
goudbruin. Breng op smaak. 2 Schep de ricotta in een hoge
ende helft van de courgette erdoor. Breng op smaak. 5 Verdeel
beker. Houd een paar takjes basilicum achter ter garnering en
de pasta over 4 diepe borden en verdeel de rest van de zalm en
doe de rest erbij. Voeg de rest van de olijfolie toe en maal met
courgette erover. Garneer met de achtergehouden basilicum.
de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak. 3 Kook de
spaghetti met de tuinerwten in ruim water in 4 min. beetgaar. Snijd.
voedingswaarde p.p. /6/ kcal, vet 29 g, waarvan verzadigd
intussen de zalm in stukjes. 4 Houd een kopje kookvocht van de
10 g; koolhydraten 85 g, waarvan suikers 9 g, vezels 9 g,
pasta apart. Giet de spaghetti met de tuinerwten af en doe terug
eiwit 37 g, zout 1,9 g, groente 288 g
104 JUMBO