Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

R



VAT

Kd

u

TEN We? ie

=

A

aa

4

\#

h

\

\

\

Ed

À

11

Em

ke

%

#,

w



Lx

DOCS

Ns

DA

gn

edt

aen

re

w

‘+

Pre

%

n

w

%

«jf

Pasta met basilicumsaus en zalm

nie

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.

öl

:

2 courgettes

x

R

4elolijfolie

1bakje ricotta (250 g)

df

ey

4

1bakje basilicum (20 9)

N

z

A

Dr

.

2 zakken verse spaghetti (à 261 g)

pr

1pak biologische tuinerwten (450g,

uit de diepvries)

eh

Ü pakje gerookte zalm (200 g)

a



staafmixer met hoge maatbeker

if

Es

>

N

Jet

gr

(3

A

’®@

Ÿ

} 4

ki

Ti

LAN

4

Verse basilicum verliest

#

"

bed

I

smaak bijverhitting,



voeg dit kruid daarom

re

rar

altijdpaszolaat

JEN

We

mogelijk toe.

13

À

I

%

1 Snijd de courgettes in blokjes van ca. 0,5 em. Verhit 1 el olijfolie

inde pan. Roer de basilicumsaus erdoor en voeg een scheutje

ineen ruime koekenpan en bak de courgetteblokjes in 8-10 min.

kookvocht toe voor extra smeuïgheid. Schep de helft van de zalm

goudbruin. Breng op smaak. 2 Schep de ricotta in een hoge

ende helft van de courgette erdoor. Breng op smaak. 5 Verdeel

beker. Houd een paar takjes basilicum achter ter garnering en

de pasta over 4 diepe borden en verdeel de rest van de zalm en

doe de rest erbij. Voeg de rest van de olijfolie toe en maal met

courgette erover. Garneer met de achtergehouden basilicum.

de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak. 3 Kook de

spaghetti met de tuinerwten in ruim water in 4 min. beetgaar. Snijd.

voedingswaarde p.p. /6/ kcal, vet 29 g, waarvan verzadigd

intussen de zalm in stukjes. 4 Houd een kopje kookvocht van de

10 g; koolhydraten 85 g, waarvan suikers 9 g, vezels 9 g,

pasta apart. Giet de spaghetti met de tuinerwten af en doe terug

eiwit 37 g, zout 1,9 g, groente 288 g

104 JUMBO