Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Traybake met krieltjes, ovengroenten en garnalen
hoofdgerecht « 5 min. (+ 20 min. oventijd) - A pers.
1 zak minikrieltjes bistro (600 g) « 1citroen « 3 el olijfolie « 1 zak kastanjechampignon & broccoli ovengroente (600 g) »
1schaal roerbakgarnalen knoflook (175 g) « 4 takjes basilicum & bakplaat bekleed met bakpapier « rasp
-
à
ne
SE
_
= mt: P
1 Verwarm de oven voor tot 190 °C. Verdeel de krieltjes
2 Boen intussen de citroen schoon en rasp de gele schil
over bakplaat en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
boven een kommetje. Meng er de olie door.
ni
#
“
<
10
FG
sr
ein
—
q
#
&
=
Cry:
S (2
à
+
N
r_
1
=
ae
>
LA
a"
4
3 Neem na 10 min. baktijd de krieltjes uit de oven. Verdeel
4 Neem narıcg eens 10 min. de bakplaat weer uit de oven en
er de ovengroenten tussen en besprenkel met de
verdeel er de garnalen over. Bak nog 5 min. Pluk de blaadjes
citroenolie. Zet terug in de oven.
van de takjes basilicum. Verdeel de traybake over 4 borden,
bestrooi met de basilicumblaadjes en serveer.
voedingswaarde p.p. 285 kcal, vet 11 g, waarvan verzadigd 1g, koolhydraten 32 g,
waarvan suikers 6 g, vezels 7 g, eiwit 11 g, zout 1,1 g, groente 150 g
JUMBO
21