Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

enn

Ft



KZ

Kd

= WEEKMENU

er

F

ne

Jet

"il

u Ahern

À

rk

ak

he

à

ff

Wist je dat een groene paprika

u

ij

WI

eigenlijk een onrijpe rode of

NPS

oranje paprikais? Vandaar

(Zu

dat hijook wat minder zoet

je

smaakt.

Tomaten-groentesoep

u

met hartige muffins

hoofdgerecht - 30. min

% u

(+ 20 min. oventijd) - A pers.

125 g zelfrijzend bakmeel

125 ml halfvolle melk

er

lei

50 ml zonnebloemolie

50 g geraspte belegen kaas

1zak paprikamix (3 stuks)

1groentebouillonblokje

D

1blik gepelde tomaten (400 g)

600 g broccoli

2 el olijfolie

& muffinvorm met

12 holtes, ingevet

staafmixer

en

4

14

N

à

35

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng het zelfrijzend

in roosjes, schil de steel en snijd in stu

bakmeel, de melk, het ei en de zonnebloemolie tot een glad

de paprika en broccoli toe aan de soep el

beslag. Schep er de geraspte kaas door. 2 Snijd 2 paprika's

gaar. Pureer de soep met de staafmixeren Bren

sm

in blokjes van 1 bij lem en schep door het beslag. Breng op

4 Verdeel de soep over 4 kommen, besprenkel met de olijfolie

smaak met peper. Verdeel het mengsel over de holtes van

en serveer er de muffins bij.

de muffinvorm en bak in 20 min. gaar in de voorverwarmde

oven. 3 Breng 1 L water in een soeppan aan de kook. Voeg het

voedingswaarde p.p. 426 kcal, vet 26 g, waarvan

bouillonblokje en de tomaten toe en zet het vuur laag. Snijd

verzadigd 6 g, koolhydraten 32 g, waarvan suikers 10.g, ezels 6 g,

de laatste paprika in stukken van 2 bij 2 em. Snijd de broccoli

eiwit 13 g, zout 1,9 g, groente 1/5 g

DUYISO 105