Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
enn
Ft
—
KZ
Kd
= WEEKMENU
er
F
ne
Jet
"il
u Ahern
À
rk
ak
he
à
ff
Wist je dat een groene paprika
u
ij
WI
eigenlijk een onrijpe rode of
NPS
oranje paprikais? Vandaar
(Zu
dat hijook wat minder zoet
je
smaakt.
Tomaten-groentesoep
u
met hartige muffins
hoofdgerecht - 30. min
% u
(+ 20 min. oventijd) - A pers.
125 g zelfrijzend bakmeel
125 ml halfvolle melk
er
lei
50 ml zonnebloemolie
50 g geraspte belegen kaas
1zak paprikamix (3 stuks)
1groentebouillonblokje
D
1blik gepelde tomaten (400 g)
600 g broccoli
2 el olijfolie
& muffinvorm met
12 holtes, ingevet
staafmixer
en
4
14
N
à
35
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng het zelfrijzend
in roosjes, schil de steel en snijd in stu
bakmeel, de melk, het ei en de zonnebloemolie tot een glad
de paprika en broccoli toe aan de soep el
beslag. Schep er de geraspte kaas door. 2 Snijd 2 paprika's
gaar. Pureer de soep met de staafmixeren Bren
sm
in blokjes van 1 bij lem en schep door het beslag. Breng op
4 Verdeel de soep over 4 kommen, besprenkel met de olijfolie
smaak met peper. Verdeel het mengsel over de holtes van
en serveer er de muffins bij.
de muffinvorm en bak in 20 min. gaar in de voorverwarmde
oven. 3 Breng 1 L water in een soeppan aan de kook. Voeg het
voedingswaarde p.p. 426 kcal, vet 26 g, waarvan
bouillonblokje en de tomaten toe en zet het vuur laag. Snijd
verzadigd 6 g, koolhydraten 32 g, waarvan suikers 10.g, ezels 6 g,
de laatste paprika in stukken van 2 bij 2 em. Snijd de broccoli
eiwit 13 g, zout 1,9 g, groente 1/5 g
DUYISO 105