Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
Yoghurt panna cotta
met walnoten en honing
nagerecht « 20 min. (+ 45 min. afkoelen
+4 uur wachten) - 4 pers.
3 blaadjes gelatine
1 pakje houdbare slagroom (200 ml)
50 g suiker
300 g yoghurt Griekse stijl
25 g walnoten
1el vloeibare honing
2e
& 4 (pudding)vormpjes (inhoud 150 ml)
1 Week de blaadjes gelatine in een diep bord met
ruim koud water. 2 Breng de slagroom met de
suiker tegen de kook aan. Laat de suiker oplossen
ee
P
en neem de slagroom van het vuur. 3 Knijp de
gelatine goed uit en los al roerend op in de warme
slagroom. Laat de slagroom afkoelen tot
em
kamertemperatuur. 4 Roer de slagroom door de
yoghurt. Spoel de puddingvormpjes om met koud
water, laat ze uitlekken, maar droog ze niet af.
Schenk het yoghurtmengsel in de vormpjes en zet
ze minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven.
5 Houd de puddingvormpjes enkele tellen in heet
water en stort de panna cotta's op 4 bordjes
Bestrooi de panna cotta's met de walnoten en
druppel er de honing over.
voedingswaarde p.p. 343 kcal, vet 27 g, waarvan
verzadigd 14 g, koolhydraten 20 g, waarvan
suikers 20 g, vezels O g, eiwit 5 g, zout O,1g
@ Bloemige, sprankelende, lichte zoete wijn
met de smaak van honing en lychee. Perfect als
afsluiter bij dit Italiaanse toetje.
Araldica Moscato d'Asti
750 ml 7,79
S
Tip: gebruik houdbare
%
slagroom, deze is meer
geschikt voor verhitting.
JUMBO 85