Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Stevige tomaten-spinaziesoep met
aardappel en gehaktballetjes
hoofdgerecht - 30 min. - 4 pers.
D
2 uien
1kg tomaten
400 g kruimige aardappelen
1schaal rundergehakt (175 g)
1 zak gewassen spinazie (400 g)
&rasp
staafmixer
Uit de voorraadkast:
2 teentjes knoflook
Gehaktschotel met spinazie en tomaat
hoofdgerecht « 30 min. (+ 25-30 min. oventijd) « 4 pers
2el olijfolie
2 groentebouillonblokjes
1,5 kg kruimige aardappelen
2 uien
1 Houd een % ui apart voor de soepballetjes. Snipper de
1schaal gemengd gehakt (500 g)
rest van de ui fijn. Hak de knoflook fijn. Snijd de tomaten in
2 zakken gewassen spinazie (à 400 g)
partjes. 2 Verhit in een (soep)pan de olijfolie. Fruit de uien
2 tomaten
knoflook 1 min. Schep er de tomaat door en bak 2 min. mee.
& ovenschaal (18 x 28 crn)
3 Voeg 1 L water en de bouillonblokjes toe en breng aan de
pureestamper
kook. Kook de soep 10 min. zachtjes. 4 Schil de aardappelen
en snijd ze in blokjes van 1 bij 1cm. Rasp de apart gehouden
Uit de voorraadkast:
% ui, meng door het gehakt en breng op smaak. Vorm met
4 el olijfolie
vochtige handen kleine soepballetjes van het gehakt.
200 ml melk
5 Pureer de tomatensoep met de staafmixer. Voeg de
50 g roomboter
aardappelblokjes en de soepballetjes toe en kook ze in de
soep in 10 min. gaar. 6 Hak de spinazie grof en voeg in porties
1 Schilde aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen
toe. Laat slinken in de warme soep. Breng de soep op smaak
in 20 min. gaar. Verwarm intussen de oven voor tot 200 °C.
met peper en schep in 4 kommen.
2 Snipper de uien. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Fruit de ui
2 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul en bruin. Breng op
voedingswaarde p.p. 330 kcal, vet 14 g, waarvan
smaak en schep het gehakt in de ovenschaal. 3 Verhit de rest van
verzadigd 4 g, koolhydraten 31 g, waarvan suikers 11 g,
de olie in de koekenpan. Voeg de spinazie in porties toe en laat
vezels 8 g, eiwit 16 g, zout 2,1g, groente 400 g
al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Verdeel de
spinazie over het gehakt. 4 Giet de aardappelen af. Stamp ze met
de melk en de boter tot een smeuïge puree. Breng op smaak met
peper en schep de puree op de spinazie. Strijk de puree glad.
5 Snijd de tomaten in schijfjes en duw ze in de aardappelpuree.
Bak de gehaktschotel in de voorverwarmde oven in
25-30 min. goudbruin
voedingswaarde p.p. 873 kcal, vet 45 g, waarvan
verzadigd 18 g, koolhydraten 73 g, waarvan suikers
9 g, vezels 12 g, eiwit 38 g, zout 0,4 g, groente 300 g
=
davatmerts
ma
© Toscaanse rode wijn. Lekker fruitig en dankzij
de sangiovese-druif een perfecte match met
gerechten met tomaat.
Casamarta chianti 750 ml 4,79
58 JUMBO