Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rm
u
Spinazie-gehaktburgers met geroosterde
aardappelen en tomaten
NC
hoofdgerecht - 40 min. (+ 30 min. oventijd) - 4 pers.
F
4 uien
1 kg kruimige aardappelen
af
ji
Dun
6 tomaten
1 zak gewassen spinazie (400 g)
1schaal rundergehakt (300 g)
De
& bakplaat bekleed met bakpapier
r
Uit de voorraadkast:
LA
200 ml azijn
3el suiker
6 el olijfolie
lei
Be
#
3elpaneermeel
NS
es
Be
EE
1Breng de azijn met 75 ml water en de suiker aan de
Pal
F
kook. Los de suiker al roerend op. Snijd 3 uien in ringen
en doe in een kom. Schenk er de zure marinade over en
ce
laat de marinade met ui afkoelen. 2 Verwarm de oven
voor tot 220 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze
ongeschild in partjes van 1 cm. Halveer de tomaten. Leg
N
Kr
wi
de aardappelpartjes en tomaten op de met bakpapier
a
beklede bakplaat en besprenkel met 3 el olie. 3 Rooster de
LE
df
7
aardappelpartjes met de tomaten in de voorverwarmde
ne
A
oven in 30 min. goudgeel en gaar. Verhit in een koekenpan
Abe
1elolie. Voeg de spinazie toe en laat alomscheppend
goed slinken en het vocht verdampen. Hak de spinazie
grof. 4 Doe het gehakt met het ei, het paneermeel en de
spinazie in een kom en breng op smaak. Kneed goed en
”
Û
vorm met vochtige handen 4 burgers van het gehakt. Snijd
à
van de laatste ui 4 plakken. Duw in elke hamburger een
ad
4
Re
plak ui. 5 Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olijfolie.
Bak de hamburgers in 12-15 min. bruin en gaar. 6 Verdeel
de hamburgers met de geroosterde aardappelpartjes en
tomaten over 4 borden. Serveer met de gemarineerde
u
©
vd
4
uienringen.
+
ni
voedingswaarde p.p. 682 kcal, vet 30 g, waarvan
5
[A
verzadigd 8 g, koolhydraten 70 g, waarvan suikers 17 g,
}
vezels 12 g, eiwit 27 g, zout 0,4 g, groente 350 g
2
ue
ru
F
5
vw.
$
5
vee ams
is
© Nero Oro betekent ‘het zwarte goud’. Gemaakt van de
5
druif nero d'Avola. Een krachtige rode wijn die goed combi-
neert met rijke pastagerechten en gegrild rundvlees.
pn
Nero Oro - Nero D'avola 750 ml 5,99
JUMBO)