Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rm

u

Spinazie-gehaktburgers met geroosterde

aardappelen en tomaten

NC

hoofdgerecht - 40 min. (+ 30 min. oventijd) - 4 pers.

F

4 uien

1 kg kruimige aardappelen

af

ji

Dun

6 tomaten

1 zak gewassen spinazie (400 g)

1schaal rundergehakt (300 g)

De

& bakplaat bekleed met bakpapier

r

Uit de voorraadkast:

LA

200 ml azijn

3el suiker

6 el olijfolie

lei

Be

#

3elpaneermeel

NS

es

Be

EE

1Breng de azijn met 75 ml water en de suiker aan de

Pal

F

kook. Los de suiker al roerend op. Snijd 3 uien in ringen

en doe in een kom. Schenk er de zure marinade over en

ce

laat de marinade met ui afkoelen. 2 Verwarm de oven

voor tot 220 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze

ongeschild in partjes van 1 cm. Halveer de tomaten. Leg

N

Kr

wi

de aardappelpartjes en tomaten op de met bakpapier

a

beklede bakplaat en besprenkel met 3 el olie. 3 Rooster de

LE

df

7

aardappelpartjes met de tomaten in de voorverwarmde

ne

A

oven in 30 min. goudgeel en gaar. Verhit in een koekenpan

Abe

1elolie. Voeg de spinazie toe en laat alomscheppend

goed slinken en het vocht verdampen. Hak de spinazie

grof. 4 Doe het gehakt met het ei, het paneermeel en de

spinazie in een kom en breng op smaak. Kneed goed en



Û

vorm met vochtige handen 4 burgers van het gehakt. Snijd

à

van de laatste ui 4 plakken. Duw in elke hamburger een

ad

4

Re

plak ui. 5 Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olijfolie.

Bak de hamburgers in 12-15 min. bruin en gaar. 6 Verdeel

de hamburgers met de geroosterde aardappelpartjes en

tomaten over 4 borden. Serveer met de gemarineerde

u

©

vd

4

uienringen.

+

ni

voedingswaarde p.p. 682 kcal, vet 30 g, waarvan

5

[A

verzadigd 8 g, koolhydraten 70 g, waarvan suikers 17 g,

}

vezels 12 g, eiwit 27 g, zout 0,4 g, groente 350 g

2

ue

ru

F

5

vw.

$

5

vee ams

is

© Nero Oro betekent ‘het zwarte goud’. Gemaakt van de

5

druif nero d'Avola. Een krachtige rode wijn die goed combi-

neert met rijke pastagerechten en gegrild rundvlees.

pn

Nero Oro - Nero D'avola 750 ml 5,99

JUMBO)