Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AR!

©

Lasagne van ravioli

hoofdgerecht - 10 min. 35 min. oventijd) - 4 pers.

1zak spinazie à la crème (450 g, uit de vriezer) « 1 pot la dolce vita traditional pastasaus (620 g) « 1 zak geraspte

mozzarella (150 g) » 2 schalen ricotta & spinazie ravioli (à 250 g, uit de koeling) « 1 bak ricotta (250 g) & ovenschaal (20 x 30 cm)

ar.

RL

fen

Sa

and

== À

Se

à

PAT

sd

SN

1 Verwarm de oven voor tot 1/75 °C. Doe de spinazie in een

2 Leg er netjes naast elkaar een laag ravioli op van

pan en laat op laag vuur ontdooien. Schep een dun laagje

3 x4 stuks. Verdeel er de Ys van de resterende

pastasaus op de bodem van de ovenschaal en strooi daar

tomatensaus, / van de spinazie en / van de ricotta over.

50 g geraspte mozzarella over.

LEE

Ni

ord}

En

7

Ban

ER

RER

'E

+

J

Ce

A

“one

NE

®

PAS

gas

"4

u,

%

ER

4

4

En

7

x“

RR

s7

x

#

wrs

ANS

|

as

6

Je

©

1

nas

Sy

gr

DT ad

?

di

eur

Lie

3 Maakzo nog 2 lagen.

4 Bestrooi met de rest van de mozzarella. Bak de lasagne

35 min. in de voorverwarmde oven.

voedingswaarde p.p. 630 kcal, vet 30 g, waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 619,

waarvan suikers 17 g, vezels 6 g, eiwit 26 g, zout 4 g, groente 1139

JUMBO

19