Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AR!
©
Lasagne van ravioli
hoofdgerecht - 10 min. 35 min. oventijd) - 4 pers.
1zak spinazie à la crème (450 g, uit de vriezer) « 1 pot la dolce vita traditional pastasaus (620 g) « 1 zak geraspte
mozzarella (150 g) » 2 schalen ricotta & spinazie ravioli (à 250 g, uit de koeling) « 1 bak ricotta (250 g) & ovenschaal (20 x 30 cm)
ar.
RL
fen
Sa
and
== À
Se
à
PAT
sd
SN
1 Verwarm de oven voor tot 1/75 °C. Doe de spinazie in een
2 Leg er netjes naast elkaar een laag ravioli op van
pan en laat op laag vuur ontdooien. Schep een dun laagje
3 x4 stuks. Verdeel er de Ys van de resterende
pastasaus op de bodem van de ovenschaal en strooi daar
tomatensaus, / van de spinazie en / van de ricotta over.
50 g geraspte mozzarella over.
LEE
Ni
ord}
En
7
Ban
ER
RER
'E
+
J
Ce
A
“one
NE
®
PAS
gas
"4
u,
%
ER
4
4
En
7
x“
RR
s7
x
#
wrs
ANS
|
as
6
Je
©
1
nas
Sy
gr
DT ad
?
di
eur
Lie
3 Maakzo nog 2 lagen.
4 Bestrooi met de rest van de mozzarella. Bak de lasagne
35 min. in de voorverwarmde oven.
voedingswaarde p.p. 630 kcal, vet 30 g, waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 619,
waarvan suikers 17 g, vezels 6 g, eiwit 26 g, zout 4 g, groente 1139
JUMBO
19