Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tonijnquiche met bloemkoolrijst
hoofdgerecht - 15 min. (+45 min. oventijd) - 4 pers.
qui
Laat de paprika's uitlekken, snijd in
2elolijfolie
grote stukken en verdeel over de vulling.
1 schaal bloemkoolrijst
Bak de quiche in ca. 45 min. gaar in de
2 blikjes tonijn in zonnebloemolie
voorverwarmde oven.
(41609)
1rol vers quiche- en taartdeeg
voedingswaarde p.p. 851 kcal, vet 59 g,
(300 g, uit de koeling)
waarvan verzadigd 27 g, koolhydraten
4 eieren
41 g, waarvan suikers 11 g, vezels 4 g,
1 zakje geraspte jong belegen
eiwit 37 g, zout 2,6 g, groente 125 g
C1
kaas (150 g)
250 ml kookroom
Tip: je kunt ook een springvorm van 24cm
»
1 potje gegrilde gele paprika’s (280 9)
gebruiken als je geen quichevorm hebt.
-.
",
& quichevorm (30 cm)
De taart wordt dan iets hoger.
pe
Ee sd
u
»
=
1Verwarm de oven voor tot 180 °C
zur vo
2 Snipper de ui. Verhit in een koekempan
ss
7
er
=
,
48
of wok 1el olie en roerbak de ui met
A
Ka
bloemnkoolrijst 4 min. Neem van
Laat de tonijn uitlekken en men
de bloemkool. 3 Vet de quicl
ss |
«
x
>
met {el olie en bekleed met he
«
Vid
Schep het bloemkool-tonijnmengsel
in de vorm. Bestrooi gelijkmatig me
y
4
kaas. 4 Klop in een kom de eieren en de
me
3
Er
kookroom en schenk over de vulling.
I
Pe
sr
Br
Fe
Je
CU
L 4
4:
ke
Pr
?
à
N
St
aa" >
TA
Tr
à
#
ke
ee
=“
Vie
ed
Li
‘a
Ze
dl
x
Cm
tT.
{
E.
er
À
5 SOA 4
Ke
Een
&
1