Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spaghetti met sardines

(pasta con le sarde

hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.

1venkel

1ui

PA

1teentje knoflook

1el olijfolie

$

1blikje ansjovis in olijfolie (46 g)

«

50 g blanke rozijnen

x

£

2

300 gspaghetti

ot

2 blikjes sardines in zonnebloemolie

le B

(à120 9)

1zakje geroosterde pijnboompitten (30 g)

/

(2

A

U

>

1 Snijd een stukje van de onderkant van de



venkel en snijd vervolgens de venkel inclusief

4:

À

a

(

2

het groen in kleine stukjes. Snipper de uien

5

hak de knoflook fijn. 2 Verhit de olie in een

Lx

LES

>

ruime koekenpan of braadpan en voeg ui,

N

knoflook en ansjovis inclusief de olie uit het

Pa

4

Ki

blikje toe. Fruit 3 min. en duw al roerend de

a

ansjovis in kleine stukjes. Voeg de venkel en

4

5

de rozijnen toe en bak zachtjes 12-15 min.

ze

tot de venkel zacht is. 3 Kook intussen de

RR

€ —

ve

A

x

spaghetti volgens de aanwijzingen op de

verpakking beetgaar. Laat de sardines

\

w

We uitlekken. 4 Giet de pasta af. Voeg eerst de

v2

2

sardines toe aan de venkel in de pan en roer

\

Wer

er vervolgens de spaghetti door. 5 Verdeel

en L

te

1}

de pasta over 4 borden, bestrooi met de

pijnboompitten en serveer.

ez

x

à

qi

voedingswaarde p.p. 505 kcal, vet 15 g,

ke

À

waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 68 g,

ke

À

waarvan suikers 13 g, vezels 5 g, eiwit 22 g,

ner

7

A

zout 2,29, groente88g

|

#

&

da,

2

“4 2

en

hs

>

= x \

\

4

@ Frisse witte wijn uit het westen van Sicilië.

Heerlijk bloemig en fruitig met een lichte

smaak van amandel. Een perfecte match

met deze typische Siciliaanse pasta con le

sardel

a

X

à

W

SZ

Il Giardino di Leonardo Inzolia

750 ml 4,99

\

VERT

ù

JUMBO 27

tv

fr:

D er”

il