Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Spaghetti met sardines
(pasta con le sarde
hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.
1venkel
1ui
PA
1teentje knoflook
1el olijfolie
$
1blikje ansjovis in olijfolie (46 g)
«
50 g blanke rozijnen
x
£
2
300 gspaghetti
ot
2 blikjes sardines in zonnebloemolie
le B
(à120 9)
1zakje geroosterde pijnboompitten (30 g)
/
(2
A
U
>
1 Snijd een stukje van de onderkant van de
€
venkel en snijd vervolgens de venkel inclusief
4:
À
a
(
2
het groen in kleine stukjes. Snipper de uien
5
hak de knoflook fijn. 2 Verhit de olie in een
Lx
LES
>
ruime koekenpan of braadpan en voeg ui,
N
knoflook en ansjovis inclusief de olie uit het
Pa
4
Ki
blikje toe. Fruit 3 min. en duw al roerend de
a
ansjovis in kleine stukjes. Voeg de venkel en
4
5
de rozijnen toe en bak zachtjes 12-15 min.
ze
tot de venkel zacht is. 3 Kook intussen de
RR
€ —
ve
A
x
spaghetti volgens de aanwijzingen op de
verpakking beetgaar. Laat de sardines
\
w
We uitlekken. 4 Giet de pasta af. Voeg eerst de
v2
2
sardines toe aan de venkel in de pan en roer
\
Wer
er vervolgens de spaghetti door. 5 Verdeel
en L
te
1}
de pasta over 4 borden, bestrooi met de
pijnboompitten en serveer.
ez
x
à
qi
voedingswaarde p.p. 505 kcal, vet 15 g,
ke
À
waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 68 g,
ke
À
waarvan suikers 13 g, vezels 5 g, eiwit 22 g,
ner
7
A
zout 2,29, groente88g
|
#
&
da,
2
“4 2
en
hs
>
= x \
\
4
@ Frisse witte wijn uit het westen van Sicilië.
Heerlijk bloemig en fruitig met een lichte
smaak van amandel. Een perfecte match
met deze typische Siciliaanse pasta con le
sardel
a
X
à
W
SZ
Il Giardino di Leonardo Inzolia
750 ml 4,99
\
VERT
ù
JUMBO 27
tv
fr:
D er”
il