Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 126
Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Spaghettini met garnalen
Salade met krokante witte kaas
hoofdgerecht «15 min.» 4 pers
lunchgerecht + 30 min. + 4 pers
320 g Barilla spaghettini + 2 teentjes knoflook +
2 pakjes Apetina original witte kaas (à150 g) +lei+
% bakje peterselie (à 30 g) +1 rode peper + 2 bakjes
100 g bloem +1 bakje sesamzaad (100 g) +1 rode ui +
cherrytomaten (à 250 g) +75 ml olijfolie extra vierge +
1 bakje pitloze witte druiven (250 g) + 1 zak krulsla
2 bakjes roze garnalen (à 150 g)
melange (100 g) + 4 el olijfolie (+ extra om in te bakken) +
2 el appelazijn of wittewijnazijn + 3 el honing
1 Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de
verpakking al dente (beetgaar). 2 Hak de knoflook en
1Klop in een diep bord het ei los. Strooi de bloem en het
peterselie fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en
sesamzaad elk op een apart bord. 2 Snijd elke plak kaas in 4
hak het vruchtvlees fijn. Halveer de tomaten. 3 Verhit in een
stukken. Rol elk stuk door de bloem, het ei en daarna door het
ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook en rode peper
sesamzaad. 3 Snijd de ui in halve ringen en was de druiven.
2 min. Schep er de tomaten door en bak 3 min. mee. Schep er
Verdeel met de sla over 4 borden. 4 Klop een dressing van de
de garnalen en % van de peterselie door. 4 Giet de pasta af en
olijfolie, azijn en 2 tl honing. Breng op smaak. 5 Verhit in een
vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta goed door de
koekenpan een laag olie van 1% cm. Bak de kaas 2-3 min. per
tomaten met garnalen. Voeg eventueel een scheutje
kant. Laat op keukenpapier uitlekken. 6 Besprenkel de salade
kookvocht toe. Breng op smaak. 5 Schep de spaghettini op
met de dressing. Leg de kaas erop en
4 borden en bestrooi met de rest van de peterselie.
druppel erde rest van de honing over.
Poema
SCL
voedingswaarde p.p. 560 kcal, vet 22 g, waarvan
voedingswaarde p.p. /23 kcal, vet 53 g,
verzadigd 4 g, koolhydraten 649,
—
waarvan verzadigd 16 g, koolhydraten 36 g,
waarvan suikers 8 g, vezels 5 g,
waarvan suikers 20 g, vezels 3 g, eiwit 24 g,
=
eiwit 24 g, zout 1,9 g, groente 125 g
zout 2g, groente 50 g
Andijvie-erwtenstamppot met krokante chorizo
Thaise rode viscurry
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers
hoofdgerecht - 25 min. + 4 pers.
1zak Jumbo gesneden andijvie (400 g) +1 zak kruimige
1 pakje Fairtrade Original Thaise rode curry (70 9) +
aardappelen voorgekookt (800 g) + 1 pak biologische
300 g Fairtrade Original zilvervliesrijst + 1 blikje Fairtrade
tuinerwten (450 g, uit de diepvries) + / pittige
Original kokosmelk (270 ml) +1 zoete aardappel
chorizoworst (à 250 g) + 50 g roomboter & keukenpapier
+1 courgette +1 blik kikkererwten (410 g) +1 schaal
+ pureestamper
pangasiusfilet (310 g) +1 bakje cherrytomaten (250 g) +
1 bakje koriander (15 g)
1 Breng de aardappelen in een ruime pan aan de kook. Voeg
na 5 min. koken de bevroren erwten toe. Kook nog 10 min.
1 Schil de zoete aardappel en snijd met de courgette in blokjes.
tot de aardappelen gaar zijn. 2 Snijd intussen de chorizo in
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit
blokjes van 1 bij lem. Verhit een droge koekenpan en bak de
een wok op middelhoog vuur. Doe de currypasta in de wok en bak
chorizo in ca. 10 min. krokant op laag vuur. Laat uitlekken op
1min.2 Schep de courgette en zoete-aardappelblokjes erdoor en
keukenpapier. 3 Giet de aardappelen en erwten af‚ maar
bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en smoor de groenten
vang een kopje kookvocht op. Voeg de boter toe en stamp
10 min. op laag vuur. 3 Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.
tot stamppot. Voeg zo veel kookwater toe als nodig is. Zet de
Snijd de vis in blokjes. 4 Voeg de vis, kikkererwten en tomaten aan
pan op een klein pitje en voeg in delen de gesneden andijvie
de curry toe. Verwarm 4-5 min. (zonder deksel) tot de vis gaar is.
toe. Roer tot deze is geslonken, maar nog steeds
5 Schep de rijst op 4 borden. Verdeel er de
knapperig is. Schep op 4 borden, strooi er de
viscurry over en bestrooi met de koriander.
blokjes chorizo over en serveer.
onion. j
À:
5
SE
voedingswaarde p.p. 626 kcal, vet 20 g,
ves RODE €
voedingswaarde p.p. 510 kcal, vet 24 g, waarvan
waarvan verzadigd 13 g, koolhydraten 80 g,
verzadigd 12 g, koolhydraten 49 g, waarvan suikers
waarvan suikers 9 g, vezels 9 g, eiwit 27 g,
4g, vezels 11 g, eiwit 19 g, zout 1,1 g, groente 213 g
zout 1,9 g, groente 188 g
EN