Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 126




Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spaghettini met garnalen

Salade met krokante witte kaas

hoofdgerecht «15 min.» 4 pers

lunchgerecht + 30 min. + 4 pers

320 g Barilla spaghettini + 2 teentjes knoflook +

2 pakjes Apetina original witte kaas (à150 g) +lei+

% bakje peterselie (à 30 g) +1 rode peper + 2 bakjes

100 g bloem +1 bakje sesamzaad (100 g) +1 rode ui +

cherrytomaten (à 250 g) +75 ml olijfolie extra vierge +

1 bakje pitloze witte druiven (250 g) + 1 zak krulsla

2 bakjes roze garnalen (à 150 g)

melange (100 g) + 4 el olijfolie (+ extra om in te bakken) +

2 el appelazijn of wittewijnazijn + 3 el honing

1 Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de

verpakking al dente (beetgaar). 2 Hak de knoflook en

1Klop in een diep bord het ei los. Strooi de bloem en het

peterselie fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en

sesamzaad elk op een apart bord. 2 Snijd elke plak kaas in 4

hak het vruchtvlees fijn. Halveer de tomaten. 3 Verhit in een

stukken. Rol elk stuk door de bloem, het ei en daarna door het

ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook en rode peper

sesamzaad. 3 Snijd de ui in halve ringen en was de druiven.

2 min. Schep er de tomaten door en bak 3 min. mee. Schep er

Verdeel met de sla over 4 borden. 4 Klop een dressing van de

de garnalen en % van de peterselie door. 4 Giet de pasta af en

olijfolie, azijn en 2 tl honing. Breng op smaak. 5 Verhit in een

vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta goed door de

koekenpan een laag olie van 1% cm. Bak de kaas 2-3 min. per

tomaten met garnalen. Voeg eventueel een scheutje

kant. Laat op keukenpapier uitlekken. 6 Besprenkel de salade

kookvocht toe. Breng op smaak. 5 Schep de spaghettini op

met de dressing. Leg de kaas erop en

4 borden en bestrooi met de rest van de peterselie.

druppel erde rest van de honing over.

Poema

SCL

voedingswaarde p.p. 560 kcal, vet 22 g, waarvan

voedingswaarde p.p. /23 kcal, vet 53 g,

verzadigd 4 g, koolhydraten 649,



waarvan verzadigd 16 g, koolhydraten 36 g,

waarvan suikers 8 g, vezels 5 g,

waarvan suikers 20 g, vezels 3 g, eiwit 24 g,

=

eiwit 24 g, zout 1,9 g, groente 125 g

zout 2g, groente 50 g

Andijvie-erwtenstamppot met krokante chorizo

Thaise rode viscurry

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers

hoofdgerecht - 25 min. + 4 pers.

1zak Jumbo gesneden andijvie (400 g) +1 zak kruimige

1 pakje Fairtrade Original Thaise rode curry (70 9) +

aardappelen voorgekookt (800 g) + 1 pak biologische

300 g Fairtrade Original zilvervliesrijst + 1 blikje Fairtrade

tuinerwten (450 g, uit de diepvries) + / pittige

Original kokosmelk (270 ml) +1 zoete aardappel

chorizoworst (à 250 g) + 50 g roomboter & keukenpapier

+1 courgette +1 blik kikkererwten (410 g) +1 schaal

+ pureestamper

pangasiusfilet (310 g) +1 bakje cherrytomaten (250 g) +

1 bakje koriander (15 g)

1 Breng de aardappelen in een ruime pan aan de kook. Voeg

na 5 min. koken de bevroren erwten toe. Kook nog 10 min.

1 Schil de zoete aardappel en snijd met de courgette in blokjes.

tot de aardappelen gaar zijn. 2 Snijd intussen de chorizo in

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit

blokjes van 1 bij lem. Verhit een droge koekenpan en bak de

een wok op middelhoog vuur. Doe de currypasta in de wok en bak

chorizo in ca. 10 min. krokant op laag vuur. Laat uitlekken op

1min.2 Schep de courgette en zoete-aardappelblokjes erdoor en

keukenpapier. 3 Giet de aardappelen en erwten af‚ maar

bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en smoor de groenten

vang een kopje kookvocht op. Voeg de boter toe en stamp

10 min. op laag vuur. 3 Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.

tot stamppot. Voeg zo veel kookwater toe als nodig is. Zet de

Snijd de vis in blokjes. 4 Voeg de vis, kikkererwten en tomaten aan

pan op een klein pitje en voeg in delen de gesneden andijvie

de curry toe. Verwarm 4-5 min. (zonder deksel) tot de vis gaar is.

toe. Roer tot deze is geslonken, maar nog steeds

5 Schep de rijst op 4 borden. Verdeel er de

knapperig is. Schep op 4 borden, strooi er de

viscurry over en bestrooi met de koriander.

blokjes chorizo over en serveer.

onion. j

À:

5

SE

voedingswaarde p.p. 626 kcal, vet 20 g,

ves RODE €

voedingswaarde p.p. 510 kcal, vet 24 g, waarvan

waarvan verzadigd 13 g, koolhydraten 80 g,

verzadigd 12 g, koolhydraten 49 g, waarvan suikers

waarvan suikers 9 g, vezels 9 g, eiwit 27 g,

4g, vezels 11 g, eiwit 19 g, zout 1,1 g, groente 213 g

zout 1,9 g, groente 188 g

EN