Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
A
Kipfilets met ham & kaas en spinazie
hoofdgerecht «30 min. - 4 pers.
ze
1schaal Nieuwe Standaard Kipfilet (390 g)
Ook in deze rubriek?
=,
re
1 plakje jong belegen kaas
Mail je recept en dat van
2 plakjes slagers achterham
je buurvrouw, vriendin,
1zak krieltjes in de schil (1 kg)
oom, zoon… naar.
4 el olijfolie
[email protected]
2 uien
0.v.v. Jouw bord, mijn
1 zak gewassen spinazie (400 g)
bord
f
2eieren
Al
& 2-4 cocktailprikkers
3
1 Snijd de kipfilets overlangs door, maar niet
helemaal. Snijd de kaas in reepjes. Rol in elk
plakje ham % van de kaas (zie tip). Vul de holtes
van de kipfilet ermee en steek de filets goed
dicht met {of 2 cocktailprikkers. 2 Kook de
krieltjes in 15 min. gaar. Verhit in een koekenpan
À
2elolifolie. Bak de kipfilets in 12-15 min. gaar.
Keer regelmatig. 3 Snipper de uien. Verhit in een
we
FL
wok de rest van de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de
LN
spinazie in porties toe en laat al omscheppend
be,
er
RK
ee
’
slinken en het vocht verdampen. 4 Klop intussen
2
de eieren los. Schenk het eimengsel bij de
iR
ri
À
spinazie en roerbak nog 1 min. Breng op smaak.
ER
ns
à
5 Verdeel de spinazie met de kipfilet over
4 borden. Serveer met de krieltjes.
AS
[4
voedingswaarde p.p. 542 kcal, vet 169, waarvan
verzadigd 5 g, koolhydraten 58 g, waarvan
4
1.
Le
#
suikers 17 g, vezels 9 g, eiwit 37 g, zout 0,9 g,
ES
groente 150g
EE -
Tip: door de kaas in de hamte rollen,
blijft deze in de kipfilets zitten.
Twan Govaars
“Angelo en ik spreken vaak met z'n tweeën af,
en ook vaak met het hele gezin. We hebben
allebei een jongen en een meisje van
precies dezelfde leeftijd. Bij ons thuis eten
“GEVULDE
Es
we doordeweeks het liefst een gerecht
met verse ingrediënten dat snel klaar is.
KIPFILET MET
Gevulde kipfilet met spinazie is favoriet.
EM.
pr
In het weekend maak ik ook vaak kip van
SPINAZIE IS
7
de barbecue. Natuurlijk nodig ik Angelo
BIJ ONS THUIS
x
en andere vrienden dan graag uit, want in
x
combinatie met bier en vriendschap smaakt kip
FAVORIET.”
aen
;
misschien nog wel het allerbest!”
—
E
JUMBO 95