Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LE

Bereiden

Rode-uiensoep

met bals:

am

0 en

Verhit de boter in een (soep)pan

T

stini

dikke b:

n. Vor

de uien

geitenk

tt

azijn,

er en tijm toe en bak de

uien in

rca 20 mir

n zacht en

VOOR- OF LUNCHGERECHT

goudbruin. V

de

uillon toe

VOOI

4 PERSONEN

en laat no

20m

uten

ttelen

rm

CA,

) MINUTEN

op een lage stand

de ove

In

ijk het

m

30 g boter

de olijfolie en wrijf

6 grote rode uien, in parten

in met de knoflook. V

el

4 eetl. balsamicoazijn

de

enk,

se

en bak deze

1 laurierblaadje

ostini in 2

3 minuten knapperig

2 takjes tijm

onder de grill. S

eer

uiensoep

1,5 1 kippenbouillon

metde g

tenkaascrc

tini

42 stokbrood, in plakken

4

2 eetl. olijfolie

1teentje knoflook,

340

cal



aarv

n

gehalveerd

gd 10 g); koolhydraten 30 g

100 g zachte geitenkaas

eiwit 11

zels 4 g, zout 4,3 g

Pil

(id

De rode ui

A

maakt deze

soep extra

re

smaakvol

Fe

\

En

CA

je

es

7”

#2

u

N

\ |

2

D

7

EEn

7

N

En

7

er