Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LE
Bereiden
Rode-uiensoep
met bals:
am
0 en
Verhit de boter in een (soep)pan
T
stini
dikke b:
n. Vor
de uien
geitenk
tt
azijn,
er en tijm toe en bak de
uien in
rca 20 mir
n zacht en
VOOR- OF LUNCHGERECHT
goudbruin. V
de
uillon toe
VOOI
4 PERSONEN
en laat no
20m
uten
ttelen
rm
CA,
) MINUTEN
op een lage stand
de ove
In
ijk het
m
30 g boter
de olijfolie en wrijf
6 grote rode uien, in parten
in met de knoflook. V
el
4 eetl. balsamicoazijn
de
enk,
se
en bak deze
1 laurierblaadje
ostini in 2
3 minuten knapperig
2 takjes tijm
onder de grill. S
eer
uiensoep
1,5 1 kippenbouillon
metde g
tenkaascrc
tini
42 stokbrood, in plakken
4
2 eetl. olijfolie
1teentje knoflook,
340
cal
1°
aarv
n
gehalveerd
gd 10 g); koolhydraten 30 g
100 g zachte geitenkaas
eiwit 11
zels 4 g, zout 4,3 g
Pil
(id
De rode ui
A
maakt deze
soep extra
re
smaakvol
Fe
\
En
CA
je
es
7”
#2
u
N
\ |
2
D
7
EEn
7
N
En
7
er