Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 16 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 16
LE Bereiden Rode-uiensoep met bals: am 0 en Verhit de boter in een (soep)pan T stini dikke b: n. Vor de uien geitenk tt azijn, er en tijm toe en bak de uien in rca 20 mir n zacht en VOOR- OF LUNCHGERECHT goudbruin. V de uillon toe VOOI 4 PERSONEN en laat no 20m uten ttelen rm CA, ) MINUTEN op een lage stand de ove In ijk het m 30 g boter de olijfolie en wrijf 6 grote rode uien, in parten in met de knoflook. V el 4 eetl. balsamicoazijn de enk, se en bak deze 1 laurierblaadje ostini in 2 3 minuten knapperig 2 takjes tijm onder de grill. S eer uiensoep 1,5 1 kippenbouillon metde g tenkaascrc tini 42 stokbrood, in plakken 4 2 eetl. olijfolie 1teentje knoflook, 340 cal 1° aarv n gehalveerd gd 10 g); koolhydraten 30 g 100 g zachte geitenkaas eiwit 11 zels 4 g, zout 4,3 g Pil (id De rode ui A maakt deze soep extra re smaakvol Fe \ En CA je es 7” #2 u N \ | 2 D 7 EEn 7 N En 7 er
Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 16