Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 51 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 51
ADVERTORIAL NE SDS 1923 Vin Blue Band ED — 1 — Ga voor meer leuke Romi; asta- naar Blueband.nl ovenschotel met kip en champignons mp F + | Eu. er en HOOFDGERECHT Vu VOOR 4 PERSONEN CA. 20 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD Le ar m ia NA 300 g spaghetti x 500 g champignons, 2% 300 g kip(dij)filet, in reepjes 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 ren 10 g verse tijm + er . + € se : extra om te garneren x 150 mi Blue Band voor Koken sv à = 100 ml droge witte wijn x 150 g Parmezaanse kaas, . geraspt re Pr Bereiden Verwarm de oven voor op 180°C. M) Kook de spaghetti beetgaar. Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met de kip en be: à | = à knoflook in een pan op een hoge pi stand. Breng op smaak met zout en peper. Voeg wanneer 2 de kip goudbruin is de tijm, Blue 5 Band voor Koken en wijn toe. nd Roer als laatste de helft van de A Parmezaanse kaas door de saus, & à proef en breng op smaak met zout en peper. Roer de spaghetti door md de saus en schep het mengsel in een grote ovenschaal, Bestrooi nr met de overige Parmezaanse kaas en bak in de oven in circa ee v. 20 minuten goudbruin. Bestrooi voor het serveren met de rest van 5 a STE Ss EN u de tijm PES we Bas Ir: En Boodschappen 212020 53
Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 51