Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL

NE

SDS 1923

Vin

Blue Band

ED

— 1 —

Ga voor meer

leuke

Romi;

asta-

naar Blueband.nl

ovenschotel met kip

en champignons

mp

F

+ | Eu.

er

en

HOOFDGERECHT

Vu

VOOR 4 PERSONEN

CA. 20 MINUTEN +

20 MINUTEN OVENTIJD

Le

ar

m ia

NA

300 g spaghetti

x

500 g champignons,

2%

300 g kip(dij)filet, in reepjes

2 teentjes knoflook, fijngehakt

2

ren

10 g verse tijm +

er

. + €

se

:

extra om te garneren

x

150 mi Blue Band voor Koken

sv

à =

100 ml droge witte wijn

x

150 g Parmezaanse kaas,

.

geraspt

re

Pr

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C.

M)

Kook de spaghetti beetgaar.

Snijd de champignons in plakjes

en bak ze samen met de kip en

be: à

|

= à

knoflook in een pan op een hoge

pi

stand. Breng op smaak met

zout en peper. Voeg wanneer

2

de kip goudbruin is de tijm, Blue

5

Band voor Koken en wijn toe.

nd

Roer als laatste de helft van de

A

Parmezaanse kaas door de saus,

&

à

proef en breng op smaak met zout

en peper. Roer de spaghetti door

md

de saus en schep het mengsel in

een grote ovenschaal, Bestrooi

nr

met de overige Parmezaanse

kaas en bak in de oven in circa

ee

v.

20 minuten goudbruin. Bestrooi

voor het serveren met de rest van

5

a

STE

Ss

EN

u

de tijm

PES

we

Bas

Ir:

En

Boodschappen 212020 53