Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL
NE
SDS 1923
Vin
Blue Band
ED
— 1 —
Ga voor meer
leuke
Romi;
asta-
naar Blueband.nl
ovenschotel met kip
en champignons
mp
F
+ | Eu.
er
en
HOOFDGERECHT
Vu
VOOR 4 PERSONEN
CA. 20 MINUTEN +
20 MINUTEN OVENTIJD
Le
ar
m ia
NA
300 g spaghetti
x
500 g champignons,
2%
300 g kip(dij)filet, in reepjes
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2
ren
10 g verse tijm +
er
. + €
se
:
extra om te garneren
x
150 mi Blue Band voor Koken
sv
à =
100 ml droge witte wijn
x
150 g Parmezaanse kaas,
.
geraspt
re
Pr
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
M)
Kook de spaghetti beetgaar.
Snijd de champignons in plakjes
en bak ze samen met de kip en
be: à
|
= à
knoflook in een pan op een hoge
pi
stand. Breng op smaak met
zout en peper. Voeg wanneer
2
de kip goudbruin is de tijm, Blue
5
Band voor Koken en wijn toe.
nd
Roer als laatste de helft van de
A
Parmezaanse kaas door de saus,
&
à
proef en breng op smaak met zout
en peper. Roer de spaghetti door
md
de saus en schep het mengsel in
een grote ovenschaal, Bestrooi
nr
met de overige Parmezaanse
kaas en bak in de oven in circa
ee
v.
20 minuten goudbruin. Bestrooi
voor het serveren met de rest van
5
a
STE
Ss
EN
u
de tijm
PES
we
Bas
Ir:
En
Boodschappen 212020 53