Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 8 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 8
u— SOEP momentje Niets troostrijker en verwarmender deze stevig op de kom. Bak 15 dan soep op een koude dag. Maak minuten in de oven (175°C). iets bijzonders van dit soepmoment * Serveer een gladde, gepureerde serveren. soep in een klein (borrel)glas. Zo kun je de soep serveren als warm . Verstop de soep onder een dakje: hapje bij de borrel of als amuse. | bestrijk de randen van een * Zoek een paar mokken of ovenvaste soepkom met water, theebekers bij elkaar, vul ze met Hoezo Hollands? snijd een ruim passende cirkel soep en deel ze uit met breekbrood uit een plakje bladerdeeg en druk of soepstengels erbij. Een Hollandse winter is niet compleet zonder erwtensoep. == Liefst zo dik mogelijk en gevuld met rookworst en verse groenten. Maar zo typisch Hollands is die snert helemaal niet: in nog veel meer landen wordt erwtensoep gegeten. De soep is al bekend van oude Griekse beschavingen en werd ‘A first-rate soup is more waarschijnlijk al vele eeuwen eerder in Azië bereid. Veel noordelijke landen als Canada, Zweden en Finland hebben (l/o than a second-rate hun eigen (splitjerwtensoep. Maar ook in India en het Midden-Oosten eten ze soep van erwten. painting’ Abraham Maslow, Amerikaanse psycholoog SLIM BESPAREN KIES JE Energie besparen kan vaak noe dels makkelijker dan je denkt, ook in de keuken! Noedels en pasta's zijn lekkere vullers om van Met de volgende tips voorkom je verspilling je soep een complete maaltijd te maken. Maar as, elektriciteit én tijd. welke soort past het beste bij welke soep? . Ki niet meer water dan je nodig hebt. Rijstnoedels: deze plantaardige noedels worden gemaakt van rijstmeel en zijn dus vul de pan of waterkoker met een verkrijgbaar in dunne of dikkere vorm. Platte, hoeveelheid die is €, stemd ophet dunne rijstnoedels worden bijvoorbeeld gebruikt voor de Vietnamese pho, een kruidige gebruik. en gevulde bouillon. Rijstnoedels zijn ook « Gebruikeen heteluchtoven in plaats heerlijk in pittige Thaise soepen. . De beroemde Italiaanse maaltijdsoep van een oven met boven- en onderwarmte. minestrone wordt traditioneel Met een lagere temperatuur bereik je met gevuld met kleine pastasoorten, „a's een heteluchtoven hetzelfde resultaat. . zoals schelpjes of orzo. A « Kook met een Zin in een Japanse noedelsoep? op de pan, zodat er Dan is er keuze uit vele soorten. niet onnodig warmte verloren gaat. Het bekendst zijn de stevige udon noedels gemaakt van tarwemeel, « Zet de ui, AP niet standaard op de sobanoedels van boekweitmeel, hoogste stand, maar stem de stand af op en somen, noedels van tarwemeel waaraan plantaardige olie is toegevoegd wat je kookt. Zorg dat de roosters schoon om het deeg elastisch te maken. zijn, zodat de afzuiger optimaal werkt. of 10 Boodschappen 1212020
Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 8