Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u—
SOEP momentje
Niets troostrijker en verwarmender deze stevig op de kom. Bak 15
dan soep op een koude dag. Maak
minuten in de oven (175°C).
iets bijzonders van dit soepmoment
* Serveer een gladde, gepureerde
serveren.
soep in een klein (borrel)glas. Zo
kun je de soep serveren als warm
. Verstop de soep onder een dakje:
hapje bij de borrel of als amuse.
|
bestrijk de randen van een
* Zoek een paar mokken of
ovenvaste soepkom met water,
theebekers bij elkaar, vul ze met
Hoezo Hollands?
snijd een ruim passende cirkel
soep en deel ze uit met breekbrood
uit een plakje bladerdeeg en druk
of soepstengels erbij.
Een Hollandse winter is niet compleet zonder erwtensoep.
==
Liefst zo dik mogelijk en gevuld met rookworst en verse
groenten. Maar zo typisch Hollands is die snert helemaal
niet: in nog veel meer landen wordt erwtensoep gegeten. De
soep is al bekend van oude Griekse beschavingen en werd
‘A first-rate soup is more
waarschijnlijk al vele eeuwen eerder in Azië bereid. Veel
noordelijke landen als Canada, Zweden en Finland hebben
(l/o than a second-rate
hun eigen (splitjerwtensoep. Maar ook in India en het
Midden-Oosten eten ze soep van erwten.
painting’
Abraham Maslow, Amerikaanse psycholoog
SLIM BESPAREN
KIES JE
Energie besparen kan vaak
noe
dels
makkelijker dan je denkt, ook in de keuken!
Noedels en pasta's zijn lekkere vullers om van
Met de volgende tips voorkom je verspilling
je soep een complete maaltijd te maken. Maar
as, elektriciteit én tijd.
welke soort past het beste bij welke soep?
.
Ki
niet meer water dan je nodig hebt.
Rijstnoedels: deze plantaardige noedels
worden gemaakt van rijstmeel en zijn
dus vul de pan of waterkoker met een
verkrijgbaar in dunne of dikkere vorm. Platte,
hoeveelheid die is €,
stemd ophet
dunne rijstnoedels worden bijvoorbeeld
gebruikt voor de Vietnamese pho, een kruidige
gebruik.
en gevulde bouillon. Rijstnoedels zijn ook
« Gebruikeen heteluchtoven in plaats
heerlijk in pittige Thaise soepen.
.
De beroemde Italiaanse maaltijdsoep
van een oven met boven- en onderwarmte.
minestrone wordt traditioneel
Met een lagere temperatuur bereik je met
gevuld met kleine pastasoorten,
„a's
een heteluchtoven hetzelfde resultaat.
.
zoals schelpjes of orzo.
A
« Kook met een
Zin in een Japanse noedelsoep?
op de pan, zodat er
Dan is er keuze uit vele soorten.
niet onnodig warmte verloren gaat.
Het bekendst zijn de stevige udon
noedels gemaakt van tarwemeel,
« Zet de
ui,
AP niet standaard op de
sobanoedels van boekweitmeel,
hoogste stand, maar stem de stand af op
en somen, noedels van tarwemeel
waaraan plantaardige olie is toegevoegd
wat je kookt. Zorg dat de roosters schoon
om het deeg elastisch te maken.
zijn, zodat de afzuiger optimaal werkt.
of
10 Boodschappen 1212020