Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ILLON

NS

a

à

P

“8

4

a

/

.

+

x 4

}

ú

5

>

>.

u

4"

A

|

ed

5

us

A

se“

je

hee

ww



ar

7

KS

et.

..

17

A:

ER

en

Nr

n

pluk het vlees van de botten en snijd

Kippenbouillon

ej

Le

met ei en taugé

100 g taugé

het iets kleiner. Leg de uitgespoelde

tt

2 eetl. sojasaus

doek in een vergiet of zeef en zeef de

es

2 eieren, hardgekookt

bouillon. Laat de kippenbouillon die je

en in kwarten

wilt invriezen of bewaren afkoelen.

el

VOOR 4-6 PERSONEN

CA. 30 MINUTEN +

2 tomaten, gepeld en in blokjes

L5 UUR TREKKEN

pepersaus, naar smaak

Met vulling

Ye bosje bladselderij. grof gehakt

Breng 1.51 bouillon met de

%

bouillon

1bakje gefrituurde uitjes

ingrediënten voor de vulling en het

12kgki

ippenbouten of

kippenvlees aan de kook. Serveer

1(soep)kip, in stukken

passeerdoek of schone theedoek

de soep met de bladselderij en de

4

250 g winterwortel,

gefntuurde uitjes.

grof gesneden

Bereiden

Lui, grof gehakt

Breng voor de bouillon de kip met

1 prei, in stukken

2,5 liter koud water tegen de kook

490 kcal, Vet 33g (waarvan Wo

2 bosje bladselderij

aan. Laat het water niet koken,

9 g). koolhydraten 13 g. eiwit 33 g,

2 laurierblaadjes

want dan wordt de bouillon troebel

vezels 2g. zout 16g

stukje foelie of mespunt

(blind). Voeg de overige ingrediënten

nootmuskaat

voor de bouillon toe en laat 1-1,5

Tip

2 takjes tijm of rozemarijn

vur trekken. Schep regelmatig met

Voeg 2-3 eetlepels citroensap toe aan

een schuimspaan het schuim van

de kippenbouillon voor een frissere

smaak.

de bouillon. Neem de kip uit de pan.

a