Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25

ILLON NS a à P “8 4 a / . + x 4 } ú 5 > >. u 4" A | ed 5 us A se“ je hee ww € ar 7 KS et. .. 17 A: ER en Nr n pluk het vlees van de botten en snijd Kippenbouillon ej Le met ei en taugé 100 g taugé het iets kleiner. Leg de uitgespoelde tt 2 eetl. sojasaus doek in een vergiet of zeef en zeef de es 2 eieren, hardgekookt bouillon. Laat de kippenbouillon die je en in kwarten wilt invriezen of bewaren afkoelen. el VOOR 4-6 PERSONEN CA. 30 MINUTEN + 2 tomaten, gepeld en in blokjes L5 UUR TREKKEN pepersaus, naar smaak Met vulling Ye bosje bladselderij. grof gehakt Breng 1.51 bouillon met de % bouillon 1bakje gefrituurde uitjes ingrediënten voor de vulling en het 12kgki ippenbouten of kippenvlees aan de kook. Serveer 1(soep)kip, in stukken passeerdoek of schone theedoek de soep met de bladselderij en de 4 250 g winterwortel, gefntuurde uitjes. grof gesneden Bereiden Lui, grof gehakt Breng voor de bouillon de kip met 1 prei, in stukken 2,5 liter koud water tegen de kook 490 kcal, Vet 33g (waarvan Wo 2 bosje bladselderij aan. Laat het water niet koken, 9 g). koolhydraten 13 g. eiwit 33 g, 2 laurierblaadjes want dan wordt de bouillon troebel vezels 2g. zout 16g stukje foelie of mespunt (blind). Voeg de overige ingrediënten nootmuskaat voor de bouillon toe en laat 1-1,5 Tip 2 takjes tijm of rozemarijn vur trekken. Schep regelmatig met Voeg 2-3 eetlepels citroensap toe aan een schuimspaan het schuim van de kippenbouillon voor een frissere smaak. de bouillon. Neem de kip uit de pan. a

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25