Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ILLON
NS
a
à
P
“8
4
a
/
.
+
x 4
}
ú
5
>
>.
u
4"
A
|
ed
5
us
A
se“
je
hee
ww
€
ar
7
KS
et.
..
17
A:
ER
en
Nr
n
pluk het vlees van de botten en snijd
Kippenbouillon
ej
Le
met ei en taugé
100 g taugé
het iets kleiner. Leg de uitgespoelde
tt
2 eetl. sojasaus
doek in een vergiet of zeef en zeef de
es
2 eieren, hardgekookt
bouillon. Laat de kippenbouillon die je
en in kwarten
wilt invriezen of bewaren afkoelen.
el
VOOR 4-6 PERSONEN
CA. 30 MINUTEN +
2 tomaten, gepeld en in blokjes
L5 UUR TREKKEN
pepersaus, naar smaak
Met vulling
Ye bosje bladselderij. grof gehakt
Breng 1.51 bouillon met de
%
bouillon
1bakje gefrituurde uitjes
ingrediënten voor de vulling en het
12kgki
ippenbouten of
kippenvlees aan de kook. Serveer
1(soep)kip, in stukken
passeerdoek of schone theedoek
de soep met de bladselderij en de
4
250 g winterwortel,
gefntuurde uitjes.
grof gesneden
Bereiden
Lui, grof gehakt
Breng voor de bouillon de kip met
1 prei, in stukken
2,5 liter koud water tegen de kook
490 kcal, Vet 33g (waarvan Wo
2 bosje bladselderij
aan. Laat het water niet koken,
9 g). koolhydraten 13 g. eiwit 33 g,
2 laurierblaadjes
want dan wordt de bouillon troebel
vezels 2g. zout 16g
stukje foelie of mespunt
(blind). Voeg de overige ingrediënten
nootmuskaat
voor de bouillon toe en laat 1-1,5
Tip
2 takjes tijm of rozemarijn
vur trekken. Schep regelmatig met
Voeg 2-3 eetlepels citroensap toe aan
een schuimspaan het schuim van
de kippenbouillon voor een frissere
smaak.
de bouillon. Neem de kip uit de pan.
a