Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Nr
K
2:
Sf
Crostini met grapefruit
en gerookte makree
Treo
AMUSE VOOR
4 F
RSONEN
es
CA. 15 MINL
TEN
7
% stokbrood
2 eetl. olijfolie
À
leetl. mosterd
3 eetl. mayonaise
Ds
Ma gerookte makreel
1(rode) grapefruit
Leetl. dille, fijngehakt
Bereiden
La
Verwarm de oven
1
Snijd het stokbrood in
sneetjes. Bestrijk de
ie
1
£
bak in de oven in circa 8 min
=
2
krokant. Meng de mosterd r
HT
N
ej
mayonaise en besmeer de crostini
(
ermee. Verwijder het vel en de
dE
‚m
graten van de makreel. Schil de
E
grapefruit dik en snijd de partjes
>]
A
uit de vliesjes. Halveer de partjes
eventueel. Leg op elke crostini
een stukje gerookte makreel en
partjes grapefruit. Garneer met
de dille.
265 kcal, vet 18 g (waarvan
verzadigd 3 g). koolhydraten 20 g.
eiwit 5 g. vezels 2 g. zout 0.7 g
voor
66
apen |