Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 64 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 64
Nr K 2: Sf Crostini met grapefruit en gerookte makree Treo AMUSE VOOR 4 F RSONEN es CA. 15 MINL TEN 7 % stokbrood 2 eetl. olijfolie À leetl. mosterd 3 eetl. mayonaise Ds Ma gerookte makreel 1(rode) grapefruit Leetl. dille, fijngehakt Bereiden La Verwarm de oven 1 Snijd het stokbrood in sneetjes. Bestrijk de ie 1 £ bak in de oven in circa 8 min = 2 krokant. Meng de mosterd r HT N ej mayonaise en besmeer de crostini ( ermee. Verwijder het vel en de dE ‚m graten van de makreel. Schil de E grapefruit dik en snijd de partjes >] A uit de vliesjes. Halveer de partjes eventueel. Leg op elke crostini een stukje gerookte makreel en partjes grapefruit. Garneer met de dille. 265 kcal, vet 18 g (waarvan verzadigd 3 g). koolhydraten 20 g. eiwit 5 g. vezels 2 g. zout 0.7 g voor 66 apen |
Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 64