Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Nr

K

2:

Sf

Crostini met grapefruit

en gerookte makree

Treo

AMUSE VOOR

4 F

RSONEN

es

CA. 15 MINL

TEN

7

% stokbrood

2 eetl. olijfolie

À

leetl. mosterd

3 eetl. mayonaise

Ds

Ma gerookte makreel

1(rode) grapefruit

Leetl. dille, fijngehakt

Bereiden

La

Verwarm de oven

1

Snijd het stokbrood in

sneetjes. Bestrijk de

ie

1

£

bak in de oven in circa 8 min

=

2

krokant. Meng de mosterd r

HT

N

ej

mayonaise en besmeer de crostini

(

ermee. Verwijder het vel en de

dE

‚m

graten van de makreel. Schil de

E

grapefruit dik en snijd de partjes

>]

A

uit de vliesjes. Halveer de partjes

eventueel. Leg op elke crostini

een stukje gerookte makreel en

partjes grapefruit. Garneer met

de dille.

265 kcal, vet 18 g (waarvan

verzadigd 3 g). koolhydraten 20 g.

eiwit 5 g. vezels 2 g. zout 0.7 g

voor

66

apen |