Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ar
Or
Funky bietensoep met
11 groente- of visbouillon
uten zachtjes koken. Pureer
gemarineerde zaim
(van 2 tabletten)
de soep helemaal glad en breng op
tres
100 ml Griekse yoghurt
maak met zout en peper. Roer de
helft v
n de yoghurt glad m
HO
FDG
RECHT
Voorbereiden
Leetlepel w
ter en roer dit c
or
Houd wat dille apart voor de
soep. La
en
ONEN
TEN +
garnering. Schep de za
Im in een
rveer de hete s
dir
t. Garneer
kom om met de rest van
dille
mi
re
arinee
Im
N JTEN MARINEREN
citroenrasp,
sap, 2 eetlepels
en
le. Sche
een flin
hep
rt erin
als laatste een
Ya bosje dille
olijfolie en pep
Laat afgedekt in de
18
200 g gerookte zalm,
kast
O minuten marineren.
kl
raaltje olijfoli
+
in dunne repen
rasp en sap van Ys citroen
Bereiden
4 eetl. olijfolie
Verhit
tussen de rest van de olie in
315 kcal, ve
19 g(
va
n
1 rode ui, gesnipperd
grote (soep)pan en fruit hierin
verz
adigd 5 g).
oolhydraten 19 g,
300 g rauwe bieten,
di
ui minimaal 5 minu
op
en
ei
it 15 g. vezels 4 g. zout 4,6g
la
an
Voeg
bi
kj
geschild en in blokjes
200 g (zoete) aardappels,
en aardappel toe en roerb
rt
ip
jn
t cin
Le
geschild en in blokjes
bij
er met grissini of pladine.
—
D
é
=
5
un
4
y
vit
127
1
nain nd adi f