Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ar

Or

Funky bietensoep met

11 groente- of visbouillon

uten zachtjes koken. Pureer

gemarineerde zaim

(van 2 tabletten)

de soep helemaal glad en breng op

tres

100 ml Griekse yoghurt

maak met zout en peper. Roer de

helft v

n de yoghurt glad m

HO

FDG

RECHT

Voorbereiden

Leetlepel w

ter en roer dit c

or

Houd wat dille apart voor de

soep. La

en

ONEN

TEN +

garnering. Schep de za

Im in een

rveer de hete s

dir

t. Garneer

kom om met de rest van

dille

mi

re

arinee

Im

N JTEN MARINEREN

citroenrasp,

sap, 2 eetlepels

en

le. Sche

een flin

hep

rt erin

als laatste een

Ya bosje dille

olijfolie en pep

Laat afgedekt in de

18

200 g gerookte zalm,

kast

O minuten marineren.

kl

raaltje olijfoli

+

in dunne repen

rasp en sap van Ys citroen

Bereiden

4 eetl. olijfolie

Verhit

tussen de rest van de olie in

315 kcal, ve

19 g(

va

n

1 rode ui, gesnipperd

grote (soep)pan en fruit hierin

verz

adigd 5 g).

oolhydraten 19 g,

300 g rauwe bieten,

di

ui minimaal 5 minu

op

en

ei

it 15 g. vezels 4 g. zout 4,6g

la

an

Voeg

bi

kj

geschild en in blokjes

200 g (zoete) aardappels,

en aardappel toe en roerb

rt

ip

jn

t cin

Le

geschild en in blokjes

bij

er met grissini of pladine.



D

é

=

5

un

4

y

vit

127

1

nain nd adi f