Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80




Hier is pagina 80 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

br

Gegrilde biefstuk

met lau wwarme

sperziebonensalade

N

en ovenfriet

N

tt

»-

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

CA. 30 MINUTEN

4 biefstukken, iets platter geslagen

3 eetl. olijfolie

.

500 g ovenfriet

Jd

500 g sperziebonen, panklaar

À

2 ansjovisfilets (blik), fijngehakt

sap van % citroen

52

1zak rucola

ih:

sn

2 eetl. kappertjes

Des

ad

y

x

bakplaat met bakpapier

aluminiumfolie

+

7

.

mf

a

Bereiden

We)

oc

rwarm de oven voor op

Bestrijk de biefstukken ror

om met

L

Fr

lij

olie

bestrooi

ten peper

À

f

Y

Verdeel de frietjes o

ver de bakplaat

(;

bak ze volgens

a

zi

in

en op

T

ra

FA

a

De

de

pakking in de oven g

bruin

A

Kook

ntussen de sperzii

n

h

da

cir

5 minuten bei

g

r. Meng de

(UE :

ansjo

is met de rest

de olijfolie

het citroensap. Schep de rucola,

SG A



sperziebon

nen kap

F

5

pertjes erdoor

se

en bre:

De

p smaak n

st peper. Verhit

een grillpan op middelhog

standen

gril de biefstukken aan b

e kanten

L

circa 2 minuten. Neem de biefstukken

uitde

n

oud

rm 0!

N

Hr

een stuk

niniumfolie,

Neem de

=

frietjes

de oven en serveer m

de

Pass

er

YY

Ex

à

biefstuk en salade.

ekker met aioli of

Leo

knoflooksaus.

JEU

rm

FRA

tr:

er at

fi

1

>

&

zE,

590 kcal, v

18 (waarvan verzadigd

L

3 8). koolhy

d

ten 62 g. eiwit 34 g,

+

&n siame

tee

vezels 9g, zout 0.88

s2

ope