Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 80 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80
br Gegrilde biefstuk met lau wwarme sperziebonensalade N en ovenfriet N tt »- HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN 4 biefstukken, iets platter geslagen 3 eetl. olijfolie . 500 g ovenfriet Jd 500 g sperziebonen, panklaar À 2 ansjovisfilets (blik), fijngehakt sap van % citroen 52 1zak rucola ih: sn 2 eetl. kappertjes Des ad y x bakplaat met bakpapier aluminiumfolie + 7 . mf a Bereiden We) oc rwarm de oven voor op Bestrijk de biefstukken ror om met L Fr lij olie bestrooi ten peper À f Y Verdeel de frietjes o ver de bakplaat (; bak ze volgens a zi in en op T ra FA a De de pakking in de oven g bruin A Kook ntussen de sperzii n h da cir 5 minuten bei g r. Meng de (UE : ansjo is met de rest de olijfolie het citroensap. Schep de rucola, SG A ” sperziebon nen kap F 5 pertjes erdoor se en bre: De p smaak n st peper. Verhit een grillpan op middelhog standen gril de biefstukken aan b e kanten L circa 2 minuten. Neem de biefstukken uitde n oud rm 0! N Hr een stuk niniumfolie, Neem de = frietjes de oven en serveer m de Pass er YY Ex à biefstuk en salade. ekker met aioli of Leo knoflooksaus. JEU rm FRA tr: er at fi 1 > & zE, 590 kcal, v 18 (waarvan verzadigd L 3 8). koolhy d ten 62 g. eiwit 34 g, + &n siame tee vezels 9g, zout 0.88 s2 ope
Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80