Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
br
Gegrilde biefstuk
met lau wwarme
sperziebonensalade
N
en ovenfriet
N
tt
»-
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
CA. 30 MINUTEN
4 biefstukken, iets platter geslagen
3 eetl. olijfolie
.
500 g ovenfriet
Jd
500 g sperziebonen, panklaar
À
2 ansjovisfilets (blik), fijngehakt
sap van % citroen
52
1zak rucola
ih:
sn
2 eetl. kappertjes
Des
ad
y
x
bakplaat met bakpapier
aluminiumfolie
+
7
.
mf
a
Bereiden
We)
oc
rwarm de oven voor op
Bestrijk de biefstukken ror
om met
L
Fr
lij
olie
bestrooi
ten peper
À
f
Y
Verdeel de frietjes o
ver de bakplaat
(;
bak ze volgens
a
zi
in
en op
T
ra
FA
a
De
de
pakking in de oven g
bruin
A
Kook
ntussen de sperzii
n
h
da
cir
5 minuten bei
g
r. Meng de
(UE :
ansjo
is met de rest
de olijfolie
het citroensap. Schep de rucola,
SG A
”
sperziebon
nen kap
F
5
pertjes erdoor
se
en bre:
De
p smaak n
st peper. Verhit
een grillpan op middelhog
standen
gril de biefstukken aan b
e kanten
L
circa 2 minuten. Neem de biefstukken
uitde
n
oud
rm 0!
N
Hr
een stuk
niniumfolie,
Neem de
=
frietjes
de oven en serveer m
de
Pass
er
YY
Ex
à
biefstuk en salade.
ekker met aioli of
Leo
knoflooksaus.
JEU
rm
FRA
tr:
er at
fi
1
>
&
zE,
590 kcal, v
18 (waarvan verzadigd
L
3 8). koolhy
d
ten 62 g. eiwit 34 g,
+
&n siame
tee
vezels 9g, zout 0.88
s2
ope