Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

va

Ai

Zalm in citroen-roomsaus

met gebakken krieltjes

tre

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

CA. 25 MINUTEN

UU 4

leetl. boter

700 g krieltjes, koelvers

&

2 eetl. olijfolie

2 sjalotten, in dunne ringen

0)

250 ml kookroom

v

1 groentebouillonblokje

ZN

der

rasp en sap van 2 citroen

h

4 zalmfilets

600 g (diepvries)sperziebonen

Bereiden

Verhit de boter in een koekenpan

en bak hierin de krieltjes in circa 15

»-

en.

minuten gaar en goudbruin. Schep

regelmatig om. Verhit de olijfolie

in een andere koekenpan en fruit

hierin de sjalotten 2 minuten. Voeg

de kookroom, het bouillonblokje

citroenrasp en -sap toe en breng aan

de kook. Leg de zalm in de saus en laat

circa 5 minuten garen op middelhoge

stand. Keer halverwege. Kook intussen

de

rziebonen in circa 8 minuten

beetgaar. Serveer de zalm met de

N

saus. krieltjes en sperziebonen.

Le

mn

ke

pe

pes



de

+

À

DS

640 kcal vet 36 g (waarvan verzadigd

14 g). koolhydraten 41 g. eiwit 33 g.

A

vezels 9 g. zout 1,7 g

Hot"

|

Easy saus

Een doordew

veel

kosten. Maar

Ki

Ns,

GA

ER

Klad

af. Naast vis is

7"

w

Bood

appen