Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 76


Hier is pagina 76 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 76 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 76

va Ai Zalm in citroen-roomsaus met gebakken krieltjes tre HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 25 MINUTEN UU 4 leetl. boter 700 g krieltjes, koelvers & 2 eetl. olijfolie 2 sjalotten, in dunne ringen 0) 250 ml kookroom v 1 groentebouillonblokje ZN der rasp en sap van 2 citroen h 4 zalmfilets 600 g (diepvries)sperziebonen Bereiden Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de krieltjes in circa 15 »- en. minuten gaar en goudbruin. Schep regelmatig om. Verhit de olijfolie in een andere koekenpan en fruit hierin de sjalotten 2 minuten. Voeg de kookroom, het bouillonblokje citroenrasp en -sap toe en breng aan de kook. Leg de zalm in de saus en laat circa 5 minuten garen op middelhoge stand. Keer halverwege. Kook intussen de rziebonen in circa 8 minuten beetgaar. Serveer de zalm met de N saus. krieltjes en sperziebonen. Le mn ke pe pes 2» de + À DS 640 kcal vet 36 g (waarvan verzadigd 14 g). koolhydraten 41 g. eiwit 33 g. A vezels 9 g. zout 1,7 g Hot" | Easy saus Een doordew veel kosten. Maar Ki Ns, GA ER Klad af. Naast vis is 7" w Bood appen

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 76