Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
va
Ai
Zalm in citroen-roomsaus
met gebakken krieltjes
tre
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
CA. 25 MINUTEN
UU 4
leetl. boter
700 g krieltjes, koelvers
&
2 eetl. olijfolie
2 sjalotten, in dunne ringen
0)
250 ml kookroom
v
1 groentebouillonblokje
ZN
der
rasp en sap van 2 citroen
h
4 zalmfilets
600 g (diepvries)sperziebonen
Bereiden
Verhit de boter in een koekenpan
en bak hierin de krieltjes in circa 15
»-
en.
minuten gaar en goudbruin. Schep
regelmatig om. Verhit de olijfolie
in een andere koekenpan en fruit
hierin de sjalotten 2 minuten. Voeg
de kookroom, het bouillonblokje
citroenrasp en -sap toe en breng aan
de kook. Leg de zalm in de saus en laat
circa 5 minuten garen op middelhoge
stand. Keer halverwege. Kook intussen
de
rziebonen in circa 8 minuten
beetgaar. Serveer de zalm met de
N
saus. krieltjes en sperziebonen.
Le
mn
ke
pe
pes
2»
de
+
À
DS
640 kcal vet 36 g (waarvan verzadigd
14 g). koolhydraten 41 g. eiwit 33 g.
A
vezels 9 g. zout 1,7 g
Hot"
|
Easy saus
Een doordew
veel
kosten. Maar
Ki
Ns,
GA
ER
Klad
af. Naast vis is
7"
w
Bood
appen