Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HELD VAN DE MAAND
bd
Blooming or
n
€
met kaas
ip
pi
=
220ö
IYy
STERREN
Sn 6
-
HAPJE OF BIJGERECHT
GERECHT
VOOR 4 PERSONEN
CA. 20 MINUTEN
2 grote witte uien
100 g bloem
«
1thesl. paprikapoeder
100 ml melk
NEN
7
zonnebloemolie, om te frituren
Amet wow- *
e
N
100 g blauwe kaas
“factor!
50 g mayonaise
100 g crème fraîche
Bereiden
zu
Pureer met een staaf
nixer
ingrediënten voor de d
en breng
biel
TR
op smaak met zout en peper. Pel
de uien en snijd de bovenkant eraf,
pe
maar laat de onderkant zitten. Kerf
de ui vo
5
alcmvan
htig in tot c
de kern (zorg dat de onderkant blijft
zitten) en trek de partjes voorzichtig
een beetje uit elkaar. Meng de
bloem met de paprikapoeder, zout
en pel
Stroo
de helft van het
bloemmengsel over de ui, zorg
ervoor dat de bloem ook tussen
de partjes komt. Schud eventueel
6
overtollige bloem eraf. Klop in een
andere kom het ei los met di
melk
Dip de ui in het eimengsel met de
snijkant naar beneden. Zorg ook hier
dat het eimengsel goed tussen de
partjes kom
Bestrooi met de rest
van het bloemmengsel en s
overtollige bloem
af. Verhit d
zonnebloemolie tot 180°C
Fritu
de uien in circa 6
minute:
ar en
goudbruin, keer h.
iverwege
Serveer
de uien met de kaasdip.
za
a
gd 1
3
ù
oolhydraten 24 g.
t12
zel
2g.zout0.7g