Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 17 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17

HELD VAN DE MAAND bd Blooming or n € met kaas ip pi = 220ö IYy STERREN Sn 6 - HAPJE OF BIJGERECHT GERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 20 MINUTEN 2 grote witte uien 100 g bloem « 1thesl. paprikapoeder 100 ml melk NEN 7 zonnebloemolie, om te frituren Amet wow- * e N 100 g blauwe kaas “factor! 50 g mayonaise 100 g crème fraîche Bereiden zu Pureer met een staaf nixer ingrediënten voor de d en breng biel TR op smaak met zout en peper. Pel de uien en snijd de bovenkant eraf, pe maar laat de onderkant zitten. Kerf de ui vo 5 alcmvan htig in tot c de kern (zorg dat de onderkant blijft zitten) en trek de partjes voorzichtig een beetje uit elkaar. Meng de bloem met de paprikapoeder, zout en pel Stroo de helft van het bloemmengsel over de ui, zorg ervoor dat de bloem ook tussen de partjes komt. Schud eventueel 6 overtollige bloem eraf. Klop in een andere kom het ei los met di melk Dip de ui in het eimengsel met de snijkant naar beneden. Zorg ook hier dat het eimengsel goed tussen de partjes kom Bestrooi met de rest van het bloemmengsel en s overtollige bloem af. Verhit d zonnebloemolie tot 180°C Fritu de uien in circa 6 minute: ar en goudbruin, keer h. iverwege Serveer de uien met de kaasdip. za a gd 1 3 ù oolhydraten 24 g. t12 zel 2g.zout0.7g

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17