Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HELD VAN DE MAAND

bd

Blooming or

n



met kaas

ip

pi

=

220ö

IYy

STERREN

Sn 6

-

HAPJE OF BIJGERECHT

GERECHT

VOOR 4 PERSONEN

CA. 20 MINUTEN

2 grote witte uien

100 g bloem

«

1thesl. paprikapoeder

100 ml melk

NEN

7

zonnebloemolie, om te frituren

Amet wow- *

e

N

100 g blauwe kaas

“factor!

50 g mayonaise

100 g crème fraîche

Bereiden

zu

Pureer met een staaf

nixer

ingrediënten voor de d

en breng

biel

TR

op smaak met zout en peper. Pel

de uien en snijd de bovenkant eraf,

pe

maar laat de onderkant zitten. Kerf

de ui vo

5

alcmvan

htig in tot c

de kern (zorg dat de onderkant blijft

zitten) en trek de partjes voorzichtig

een beetje uit elkaar. Meng de

bloem met de paprikapoeder, zout

en pel

Stroo

de helft van het

bloemmengsel over de ui, zorg

ervoor dat de bloem ook tussen

de partjes komt. Schud eventueel

6

overtollige bloem eraf. Klop in een

andere kom het ei los met di

melk

Dip de ui in het eimengsel met de

snijkant naar beneden. Zorg ook hier

dat het eimengsel goed tussen de

partjes kom

Bestrooi met de rest

van het bloemmengsel en s

overtollige bloem

af. Verhit d

zonnebloemolie tot 180°C

Fritu

de uien in circa 6

minute:

ar en

goudbruin, keer h.

iverwege

Serveer

de uien met de kaasdip.

za

a

gd 1

3

ù

oolhydraten 24 g.

t12

zel

2g.zout0.7g