Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en A

de 1

m.

Art

ne

Dee

,

u

ries

Ee

en

116

me

N

>

pe egen

-



Ae

ets

de

[22.720

Pr

Sweet potato soup

met bonen

en

HOOFDGER

en)

H

à.

OR 4 PERS.

NEN

en

CA. 30 MINU

N

Na

1 eetl. olijfolie

1rode ui, gesnipperd

ker

1 cm verse gember,

geschild en fijngehakt

À

1steranijs

4 peperkorrels

&@

Y2 bosje bladselderij,

fijngehakt + 1 takje

1 pot kippenbouillon met vlees

gr

a

250 g zoete aardappels,

4:

geschild en in blokjes

4 stengels bleekselderij, in boogjes

Fr

1blik (400 g) zwarte bonen,

uitgelekt en afgespoeld

Bereiden

#4

Verhit de olie in een grote

ep-)

pan en fruit hierin de ui

al

3

5 minuten op een la

à"

a”

de gember, steranijs. pe

en 1 takje selderij toe

ik

u +

een paar minuten. Zeef

erboven (houd het kipp:

en leng aan met 2 potter

Laat de bouillon tegen de k

circa 20 minuten trekken.

met een schuimspaan de Ic

Ki

&

ingrediënten uit de bouillon «

te |

aardappelblokjes toe. Laat 10 rm

ve



s

N

a

zachtjes koken. Voeg als laatste

u

be

SL

het kippenvlees, de bleekselder,; «

zwarte bonen toe en warm nog eer

paar minuten mee op de laagste

stand. Bestrooi met de rest van de

bladselderij

185 kca

vet 4g (waarvan verzadigd

1g). koolhydraten 24 g, eiwit 8 g

vezels 8 g. zout 1g

a

ge

Tip

Lekker met kaaskrokantjes.

an

+

N

Es ni