Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en A
de 1
m.
Art
ne
Dee
,
u
ries
Ee
en
116
me
N
>
pe egen
-
—
Ae
ets
de
[22.720
Pr
Sweet potato soup
met bonen
en
HOOFDGER
en)
H
à.
OR 4 PERS.
NEN
en
CA. 30 MINU
N
Na
1 eetl. olijfolie
1rode ui, gesnipperd
ker
1 cm verse gember,
geschild en fijngehakt
À
1steranijs
4 peperkorrels
&@
Y2 bosje bladselderij,
fijngehakt + 1 takje
1 pot kippenbouillon met vlees
gr
a
250 g zoete aardappels,
4:
geschild en in blokjes
4 stengels bleekselderij, in boogjes
Fr
1blik (400 g) zwarte bonen,
uitgelekt en afgespoeld
Bereiden
#4
Verhit de olie in een grote
ep-)
pan en fruit hierin de ui
al
3
5 minuten op een la
à"
a”
de gember, steranijs. pe
en 1 takje selderij toe
ik
u +
een paar minuten. Zeef
erboven (houd het kipp:
en leng aan met 2 potter
Laat de bouillon tegen de k
circa 20 minuten trekken.
met een schuimspaan de Ic
Ki
&
ingrediënten uit de bouillon «
te |
aardappelblokjes toe. Laat 10 rm
ve
€
s
N
a
zachtjes koken. Voeg als laatste
u
be
SL
het kippenvlees, de bleekselder,; «
zwarte bonen toe en warm nog eer
paar minuten mee op de laagste
stand. Bestrooi met de rest van de
bladselderij
185 kca
vet 4g (waarvan verzadigd
1g). koolhydraten 24 g, eiwit 8 g
vezels 8 g. zout 1g
a
ge
Tip
Lekker met kaaskrokantjes.
an
+
N
Es ni