Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 67 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67

WEEKENDMENU A Lo KH Grapefruitcurd met hangop en gembercrumble RE CES tt EC! OR NE CA 35 MINU #: + 8 UUR UITLEKKEN É 300 ml yoghurt 2 (rode) grapefruits lei 1 looier 90 g suiker leetl. maizena 50 g boter, in blokjes 2 eeti. poedersuiker 4-5 haverkoekjes, verkruimeld 2 bolletjes gekonfijte gember, fijngehakt schone theedoek of kaasdoek vershoudfolie Voorbereiden Bedek een zeef met de do giet de yogl urt erin en |; t bov > een kom een nacht uit kken in de koi kast. Maak Pe dezelfde vond ook de curd, Pers 1 grapefru uit tot je 90 mi sap hebt. Roer dit sap met t t'ei, de eidooier. suiker en LP m na gla: Kook di mengsel al roerend 2 mir nei lan blok voor blokje de boter t Kook al roe end nog N circa 1 minuut op een lage sta tot het mengsel de dikte van vla heeft. Giet de curd ine schaaltje en dek de oppervlakte af met folie, Zet in de koelkast Bereiden Meng de hangop met de poedersuiker. Schil de overige grapefruit dik en s jd de pa uit de vliesjes. Schep de hangop op borden en duw met de achterkant van ee n een halve cirkel. Lepel de curd ei d pefruit erop. M M: eng di oed m t de gember er strooi ver het 355 kcal, ve an d 9 Ihy n44g 8g ou

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67