Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEKENDMENU
A
Lo
KH
Grapefruitcurd met
hangop en gembercrumble
RE
CES
tt
EC!
OR
NE
CA
35 MINU
#:
+ 8 UUR UITLEKKEN
É
300 ml yoghurt
2 (rode) grapefruits
lei
1
looier
90 g suiker
leetl. maizena
50 g boter, in blokjes
2 eeti. poedersuiker
4-5 haverkoekjes, verkruimeld
2 bolletjes gekonfijte gember, fijngehakt
schone theedoek of kaasdoek
vershoudfolie
Voorbereiden
Bedek een zeef met de do
giet de
yogl
urt erin en |;
t bov
>
een kom een
nacht uit
kken in de koi
kast. Maak
Pe
dezelfde
vond ook de curd, Pers 1
grapefru
uit tot je 90 mi sap hebt. Roer
dit sap met t
t'ei, de eidooier. suiker en
LP
m
na gla:
Kook di
mengsel al roerend
2 mir
nei
lan blok
voor
blokje de boter t
Kook al roe
end nog
N
circa 1 minuut op een lage sta
tot het
mengsel de dikte van vla heeft. Giet de curd
ine
schaaltje en dek de oppervlakte af
met folie, Zet in de koelkast
Bereiden
Meng de hangop met de poedersuiker. Schil
de overige grapefruit dik en s
jd de pa
uit de vliesjes. Schep de hangop op borden
en duw met de achterkant van ee
n
een halve cirkel. Lepel de curd
ei
d
pefruit erop.
M
M:
eng di
oed m
t de gember er
strooi
ver het
355 kcal, ve
an
d 9
Ihy
n44g
8g
ou