Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKENDMENU

A

Lo

KH

Grapefruitcurd met

hangop en gembercrumble

RE

CES

tt

EC!

OR

NE

CA

35 MINU

#:

+ 8 UUR UITLEKKEN

É

300 ml yoghurt

2 (rode) grapefruits

lei

1

looier

90 g suiker

leetl. maizena

50 g boter, in blokjes

2 eeti. poedersuiker

4-5 haverkoekjes, verkruimeld

2 bolletjes gekonfijte gember, fijngehakt

schone theedoek of kaasdoek

vershoudfolie

Voorbereiden

Bedek een zeef met de do

giet de

yogl

urt erin en |;

t bov

>

een kom een

nacht uit

kken in de koi

kast. Maak

Pe

dezelfde

vond ook de curd, Pers 1

grapefru

uit tot je 90 mi sap hebt. Roer

dit sap met t

t'ei, de eidooier. suiker en

LP

m

na gla:

Kook di

mengsel al roerend

2 mir

nei

lan blok

voor

blokje de boter t

Kook al roe

end nog

N

circa 1 minuut op een lage sta

tot het

mengsel de dikte van vla heeft. Giet de curd

ine

schaaltje en dek de oppervlakte af

met folie, Zet in de koelkast

Bereiden

Meng de hangop met de poedersuiker. Schil

de overige grapefruit dik en s

jd de pa

uit de vliesjes. Schep de hangop op borden

en duw met de achterkant van ee

n

een halve cirkel. Lepel de curd

ei

d

pefruit erop.

M

M:

eng di

oed m

t de gember er

strooi

ver het

355 kcal, ve

an

d 9

Ihy

n44g

8g

ou