Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 78 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 78
u eh Stampen Het stamppotseizoen is nog in volle gang. Na maanden stampen een beetje uitgekeken op alle klassiekers? Dan zijn er % naast boerenkool en andijvie nog veel bladgroenten die She pot met A iR aen egrilde paprı k er chorizo HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 25 MINUTEN er 1kg kruimige aardappels, in stukken 2 eetl. zonnebloemolie 1 chorizoworst, in blokjes 150 ml melk 50 g boter 4 300 g spinazie, panklaar sa “ % 1 pot gegrilde paprika's, uitgelekt en in repen Bereiden Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Verhit intussen de a olie in een koekenpan en bak hierin de # | chorizo op een hoge stand knapperig 5 SC zins À Stamp de aardappels tot een puree ef £ en voeg de melk en boter toe. Voeg A handje voor handje de spinazie toe en De laat slinken in de pan, Voeg vervolgens de gegrilde paprika toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer de | stamppot met de knapperige chorizo x Me x 24 en wat bakvet uit de pan. T Ee CE wd md zand ade voegen A À = 600 kcal, vet 35 g (waarvan verzadigd 15 g). koolhydraten 46 g. eiwit 21g 3 vezels 7 g. zout 3,38 u ku er z = N Der D + La 5 SB ne sne. x D, x LS M: LA 806 Cr BR ran
Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 78