Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CHECK DE VIDEO ONLINE
wind nl
Gekaramelliseerde
uien-tarte Tatin
tt
KOOK
7
VOOR- OF BIJGERECHT
4
%
VIDEO'S |
>
à
VOOR 4 PERSONEN
CA. 25 MINUTEN +
Ex
Op www.boodschappen.nl vind
ik
(
3
25 MINUTEN OVENTIJD
je elke maand een nieuwe en
44
5 (rode) uien, gepeld
handige kookvideo bij een recept.
\
50 g boter
ER
{
Zoals deze omgekeerde taart met
2 eetl. honing
gekaramelliseerde uien.
N
3 takjes tijm, blaadjes gerist
\
“D :
2 eetl. rodewijnazijn
N
125 g spekblokjes
handje platte peterselie, fiingehakt
Ne
7
ke
125 g crème fraîche
Pha
1 rol (250 g) bladerdeeg, koelvers
ae
AU
LS
ovenvaste koekenpan of bakvorm
van 24 cmo
%
EL
1. Verwarm de oven voor op 200°C
ES
Snijd de uien in kwarten. Verhit de
a.
ne
boter in de oves
aste koekenpan,
ze
Voeg
vervolgens de honing, tijm-
K
a
in. 50 ml water en een
je
ER
N
snuf zo:
oe en roer kort door
à
=.
ei
ien in een mooi patroon
4,
nc
pan en laat afgedekt circa
CE
CH
=
10 minuten pruttelen op een lage
N
er
nd.
Me
3. Bak intussen in een andere
koekenpan de spekblokjes knapperig.
Re)
&. Meng de peterselie met de crème
n di
Ee
“
[ANT het ET CT
rl
14
EN
7
fraiche en breng op smaak met zout
en peper
WWW.BOOD
APPE
NENL
5. Verwijder het deksel van de pan en
IDEO
k
ce
bak nog even op middelhoge stand tot
ars
F2
de uien beginnen te karamelliseren
zr
MEN nm
Schud de pan af en toe voorzichtig om
KA
aanbranden te voorkomen. Voeg de
ss?
4°
Le
spekjes toe
8
6. Leg het bladerdeeg voorzichtig
+
es
op de pan en duw de randen naar
ed
binnen. Prik met een vork gaatjes in
het deeg. Bak de taart in de oven in
circa 25 minuten goudbruin. Laat de
pan even afkoelen. Leg vervolgens een
LE
bord erop en keer de taart voorzichtig
[ES
om. Serveer met de crème fraîche.
Yu
Mats
LE
Ki
+
Es
«A
CS
cal vet 41 g (waarvan verzadigd
8). koolhydraten 39 g, eiwit 11 g.
ie
vezels 3 g. zout 1.6 g
ÿ
oodscha
1212020 21