Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 19 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 19

CHECK DE VIDEO ONLINE wind nl Gekaramelliseerde uien-tarte Tatin tt KOOK 7 VOOR- OF BIJGERECHT 4 % VIDEO'S | > à VOOR 4 PERSONEN CA. 25 MINUTEN + Ex Op www.boodschappen.nl vind ik ( 3 25 MINUTEN OVENTIJD je elke maand een nieuwe en 44 5 (rode) uien, gepeld handige kookvideo bij een recept. \ 50 g boter ER { Zoals deze omgekeerde taart met 2 eetl. honing gekaramelliseerde uien. N 3 takjes tijm, blaadjes gerist \ “D : 2 eetl. rodewijnazijn N 125 g spekblokjes handje platte peterselie, fiingehakt Ne 7 ke 125 g crème fraîche Pha 1 rol (250 g) bladerdeeg, koelvers ae AU LS ovenvaste koekenpan of bakvorm van 24 cmo % EL 1. Verwarm de oven voor op 200°C ES Snijd de uien in kwarten. Verhit de a. ne boter in de oves aste koekenpan, ze Voeg vervolgens de honing, tijm- K a in. 50 ml water en een je ER N snuf zo: oe en roer kort door à =. ei ien in een mooi patroon 4, nc pan en laat afgedekt circa CE CH = 10 minuten pruttelen op een lage N er nd. Me 3. Bak intussen in een andere koekenpan de spekblokjes knapperig. Re) &. Meng de peterselie met de crème n di Ee “ [ANT het ET CT rl 14 EN 7 fraiche en breng op smaak met zout en peper WWW.BOOD APPE NENL 5. Verwijder het deksel van de pan en IDEO k ce bak nog even op middelhoge stand tot ars F2 de uien beginnen te karamelliseren zr MEN nm Schud de pan af en toe voorzichtig om KA aanbranden te voorkomen. Voeg de ss? 4° Le spekjes toe 8 6. Leg het bladerdeeg voorzichtig + es op de pan en duw de randen naar ed binnen. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Bak de taart in de oven in circa 25 minuten goudbruin. Laat de pan even afkoelen. Leg vervolgens een LE bord erop en keer de taart voorzichtig [ES om. Serveer met de crème fraîche. Yu Mats LE Ki + Es «A CS cal vet 41 g (waarvan verzadigd 8). koolhydraten 39 g, eiwit 11 g. ie vezels 3 g. zout 1.6 g ÿ oodscha 1212020 21

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 19