Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CHECK DE VIDEO ONLINE

wind nl

Gekaramelliseerde

uien-tarte Tatin

tt

KOOK

7

VOOR- OF BIJGERECHT

4

%

VIDEO'S |

>

à

VOOR 4 PERSONEN

CA. 25 MINUTEN +

Ex

Op www.boodschappen.nl vind

ik

(

3

25 MINUTEN OVENTIJD

je elke maand een nieuwe en

44

5 (rode) uien, gepeld

handige kookvideo bij een recept.

\

50 g boter

ER

{

Zoals deze omgekeerde taart met

2 eetl. honing

gekaramelliseerde uien.

N

3 takjes tijm, blaadjes gerist

\

“D :

2 eetl. rodewijnazijn

N

125 g spekblokjes

handje platte peterselie, fiingehakt

Ne

7

ke

125 g crème fraîche

Pha

1 rol (250 g) bladerdeeg, koelvers

ae

AU

LS

ovenvaste koekenpan of bakvorm

van 24 cmo

%

EL

1. Verwarm de oven voor op 200°C

ES

Snijd de uien in kwarten. Verhit de

a.

ne

boter in de oves

aste koekenpan,

ze

Voeg

vervolgens de honing, tijm-

K

a

in. 50 ml water en een

je

ER

N

snuf zo:

oe en roer kort door

à

=.

ei

ien in een mooi patroon

4,

nc

pan en laat afgedekt circa

CE

CH

=

10 minuten pruttelen op een lage

N

er

nd.

Me

3. Bak intussen in een andere

koekenpan de spekblokjes knapperig.

Re)

&. Meng de peterselie met de crème

n di

Ee



[ANT het ET CT

rl

14

EN

7

fraiche en breng op smaak met zout

en peper

WWW.BOOD

APPE

NENL

5. Verwijder het deksel van de pan en

IDEO

k

ce

bak nog even op middelhoge stand tot

ars

F2

de uien beginnen te karamelliseren

zr

MEN nm

Schud de pan af en toe voorzichtig om

KA

aanbranden te voorkomen. Voeg de

ss?



Le

spekjes toe

8

6. Leg het bladerdeeg voorzichtig

+

es

op de pan en duw de randen naar

ed

binnen. Prik met een vork gaatjes in

het deeg. Bak de taart in de oven in

circa 25 minuten goudbruin. Laat de

pan even afkoelen. Leg vervolgens een

LE

bord erop en keer de taart voorzichtig

[ES

om. Serveer met de crème fraîche.

Yu

Mats

LE

Ki

+

Es

«A

CS

cal vet 41 g (waarvan verzadigd

8). koolhydraten 39 g, eiwit 11 g.

ie

vezels 3 g. zout 1.6 g

ÿ

oodscha

1212020 21