Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 24 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 24

Visbouillon de boter in een soeppan en paar takjes vergiet of zeef, Zet dit op een met gember fruit hierin de ui, tweederde pan en zeef de bouillon in 125g aan of fijne mie van de prei en d it de bouillon tre 1 eetl. olijfolie de bleekselderij 3 4 minu 4 cm verse gember, Schep e vis erbij en b circa VOOR 4-6 PERSONEN CA. 40 MINUTEN geschild en geraspt 2 minuten Vo ijn Met vulling 300 g gemengde en hetcit ke Bereid den ged htjes mi G er uitt ken. V \ it ij zeevruchten (diepvries), 750 g gemengde witvis ontdooid 12 liter kou at er bij er en fruit hierin de rest an alles de de prei ble (kabeljauw, koolvis, schol), 1,5 theel. kurkuma aan. Schep elderij met in stukken of kerriepoeder steeds met een schuimspaañ d 4 zemt zeevruchten en 2 eetl. munt, gehakt het schuim van de ouillon. kurkurm mir n. Giet de .. 50 g boter of 2 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 limoen, in plakjes ot er geen Schu meer is bouillor n erbij gat eer met 2 preien, in ringen Voi and pi reis, de munt enlimoer 3 stengels bleekselderij, passeerdoek of schone riert es en toeen in stukjes theedoek laa lon 2 minuten 200 ml droge witte wijn 5 trekken. Zonder 355 kcal, vet 14 g (waa À sap van 1 citroen Bereiden ko en, anders wordt d ver d 7 g), koolhydraf 2 en Snif Voor de bouillon de vis 34 10 peperkorrels, gekneusd bouillon troebel (blind) eiwit 13. vezels 2 g, 2 laurierblaadjes in klei 2 stukken. V hit de uitgespoelde doek in een zou 098 er 2% x uw -8 „Vr ‘# €. "À .. L LS NES Len vr’ ST Ta) > a Pe Br 3 r >, F « EN ES 2 > L 4 Ne : = 2. + < \n Easy visbouillon PATTES AE TT TT Le CURE x Li visafsnijdsels, graten en koppen. Deze zijn niet PAPE ET a we stukken witvis. Neem voor je visbouillon geen vette vissoorten als zalm of makreel, deze geven een vettige smaak af aan de bouillon. LA 26

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 24