Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Visbouillon

de boter in een soeppan en

paar takjes

vergiet of zeef, Zet dit op een

met gember

fruit hierin de ui, tweederde

pan en zeef de bouillon in

125g aan of fijne mie

van de prei en

d

it de bouillon

tre

1 eetl. olijfolie

de bleekselderij 3

4 minu

4 cm verse gember,

Schep

e vis erbij en b

circa

VOOR 4-6 PERSONEN

CA. 40 MINUTEN

geschild en geraspt

2 minuten

Vo

ijn

Met vulling

300 g gemengde

en hetcit

ke

Bereid den

ged

htjes

mi

G

er

uitt

ken. V

\

it

ij

zeevruchten (diepvries),

750 g gemengde witvis

ontdooid

12 liter kou

at

er bij er

en fruit hierin de rest

an

alles

de

de prei

ble

(kabeljauw, koolvis, schol),

1,5 theel. kurkuma

aan. Schep

elderij met

in stukken

of kerriepoeder

steeds met een schuimspaañ

d

4

zemt

zeevruchten en

2 eetl. munt, gehakt

het schuim van de

ouillon.

kurkurm

mir

n. Giet de

..

50 g boter of 2 eetl. olijfolie

1 ui, gesnipperd

1 limoen, in plakjes

ot

er geen Schu

meer is

bouillor

n erbij

gat

eer met

2 preien, in ringen

Voi

and

pi

reis,

de munt enlimoer

3 stengels bleekselderij,

passeerdoek of schone

riert

es en

toeen

in stukjes

theedoek

laa

lon 2

minuten

200 ml droge witte wijn

5 trekken. Zonder

355 kcal, vet 14 g (waa

À

sap van 1 citroen

Bereiden

ko

en, anders wordt d

ver

d 7 g), koolhydraf

2

en

Snif

Voor de bouillon de vis

34

10 peperkorrels, gekneusd

bouillon troebel (blind)

eiwit 13. vezels 2 g,

2 laurierblaadjes

in klei

2 stukken. V

hit

de uitgespoelde doek in een

zou

098

er

2%

x

uw -8

„Vr

‘#

€.



..

L

LS

NES

Len

vr’

ST

Ta)

>

a Pe

Br

3

r >,

F «

EN

ES

2

>

L 4

Ne

:

= 2.

+ <

\n

Easy visbouillon

PATTES AE TT TT Le CURE

x Li

visafsnijdsels, graten en koppen. Deze zijn niet

PAPE ET a

we stukken witvis. Neem voor je visbouillon geen

vette vissoorten als zalm of makreel, deze geven

een vettige smaak af aan de bouillon.

LA

26