Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Visbouillon
de boter in een soeppan en
paar takjes
vergiet of zeef, Zet dit op een
met gember
fruit hierin de ui, tweederde
pan en zeef de bouillon in
125g aan of fijne mie
van de prei en
d
it de bouillon
tre
1 eetl. olijfolie
de bleekselderij 3
4 minu
4 cm verse gember,
Schep
e vis erbij en b
circa
VOOR 4-6 PERSONEN
CA. 40 MINUTEN
geschild en geraspt
2 minuten
Vo
ijn
Met vulling
300 g gemengde
en hetcit
ke
Bereid den
ged
htjes
mi
G
er
uitt
ken. V
\
it
ij
zeevruchten (diepvries),
750 g gemengde witvis
ontdooid
12 liter kou
at
er bij er
en fruit hierin de rest
an
alles
de
de prei
ble
(kabeljauw, koolvis, schol),
1,5 theel. kurkuma
aan. Schep
elderij met
in stukken
of kerriepoeder
steeds met een schuimspaañ
d
4
zemt
zeevruchten en
2 eetl. munt, gehakt
het schuim van de
ouillon.
kurkurm
mir
n. Giet de
..
50 g boter of 2 eetl. olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 limoen, in plakjes
ot
er geen Schu
meer is
bouillor
n erbij
gat
eer met
2 preien, in ringen
Voi
and
pi
reis,
de munt enlimoer
3 stengels bleekselderij,
passeerdoek of schone
riert
es en
toeen
in stukjes
theedoek
laa
lon 2
minuten
200 ml droge witte wijn
5 trekken. Zonder
355 kcal, vet 14 g (waa
À
sap van 1 citroen
Bereiden
ko
en, anders wordt d
ver
d 7 g), koolhydraf
2
en
Snif
Voor de bouillon de vis
34
10 peperkorrels, gekneusd
bouillon troebel (blind)
eiwit 13. vezels 2 g,
2 laurierblaadjes
in klei
2 stukken. V
hit
de uitgespoelde doek in een
zou
098
er
2%
x
uw -8
„Vr
‘#
€.
"À
..
L
LS
NES
Len
vr’
ST
Ta)
>
a Pe
Br
3
r >,
F «
EN
ES
2
>
L 4
Ne
:
= 2.
+ <
\n
Easy visbouillon
PATTES AE TT TT Le CURE
x Li
visafsnijdsels, graten en koppen. Deze zijn niet
PAPE ET a
we stukken witvis. Neem voor je visbouillon geen
vette vissoorten als zalm of makreel, deze geven
een vettige smaak af aan de bouillon.
LA
26