Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
Dn
MAAL
DSOEP -
x
F
tie
|
4
N
Soep met
Tasty vissoep met
Ri
satfraan en quinoa
van alles wat
Pr
tres
Bijna elk restje in je (koel)kast
HOOFDGERECHT
kun je wel gebruiken in een soep.
VOOR 4 PERSONEN
Overgebleven groenten zijn een prima
CA. 30 MINUTEN
basis die je aan kunt vullen met van
alles wat je maar lekker vindt. Nog
©
150 g Auinoa
à.
wat water, kruiden en eventueel
2 eetl. olijfolie
bouillon(blokjes) erbij en koken maar.
1 grote ui, gesnipperd
Pureer kan, maar hoeft niet altijd.
mespunt saffraan
100 mi droge witte wijn
_
Zteentjes knoflook, geperst
2 rode paprika's,
in zeer kleine blokjes
eN
1theel. (gerookt) paprikapoeder
Ede
11 visbouillon
400 g stevigewitvisfilet,
in blokjes
rasp en sap van Yz citroen
Ma bosje peterselie, gehakt
Bereiden
Spoel de glinoa af en laat
ER SE CETTE EEE]
Brotefsgep)pan en/fruit hierin,
de
imaal 5 minuten. Roer
In door de wijn en laat
an. Voeg de knoflobk en
KRACHTIG
rika toe aan de ui en fruit al
CCE ANTON EST
paprikapoeder en tomatenpuree
toe en bak kort mee. Giet dan
de saffraanwijn en bouillon in de
pan en breng aan de kook. Kook
de soep circa 20 minuten op
middelhoge stand @n pureer dan
helemaal glad. Voeg de quigoa
toe, kook 10 minuten en voeg dan
de blokjes vis toe. Laat de $oep
nogmaals 10 minutenizachtjes
koken. Breng op smaak met
citroenrasp en -sap. Bestrdoi met
de peterselie.
EN
(cal, vet 9
WE
LAC CE Te
Ei ar
giwit 25
2721
bt2.5g
lan
Tip
AAC NER
chorizo en kaas:
ik
#
KS
|