Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

Dn

MAAL

DSOEP -

x

F

tie

|

4

N

Soep met

Tasty vissoep met

Ri

satfraan en quinoa

van alles wat

Pr

tres

Bijna elk restje in je (koel)kast

HOOFDGERECHT

kun je wel gebruiken in een soep.

VOOR 4 PERSONEN

Overgebleven groenten zijn een prima

CA. 30 MINUTEN

basis die je aan kunt vullen met van

alles wat je maar lekker vindt. Nog

©

150 g Auinoa

à.

wat water, kruiden en eventueel

2 eetl. olijfolie

bouillon(blokjes) erbij en koken maar.

1 grote ui, gesnipperd

Pureer kan, maar hoeft niet altijd.

mespunt saffraan

100 mi droge witte wijn

_

Zteentjes knoflook, geperst

2 rode paprika's,

in zeer kleine blokjes

eN

1theel. (gerookt) paprikapoeder

Ede

11 visbouillon

400 g stevigewitvisfilet,

in blokjes

rasp en sap van Yz citroen

Ma bosje peterselie, gehakt

Bereiden

Spoel de glinoa af en laat

ER SE CETTE EEE]

Brotefsgep)pan en/fruit hierin,

de

imaal 5 minuten. Roer

In door de wijn en laat

an. Voeg de knoflobk en

KRACHTIG

rika toe aan de ui en fruit al

CCE ANTON EST

paprikapoeder en tomatenpuree

toe en bak kort mee. Giet dan

de saffraanwijn en bouillon in de

pan en breng aan de kook. Kook

de soep circa 20 minuten op

middelhoge stand @n pureer dan

helemaal glad. Voeg de quigoa

toe, kook 10 minuten en voeg dan

de blokjes vis toe. Laat de $oep

nogmaals 10 minutenizachtjes

koken. Breng op smaak met

citroenrasp en -sap. Bestrdoi met

de peterselie.

EN

(cal, vet 9

WE

LAC CE Te

Ei ar

giwit 25

2721

bt2.5g

lan

Tip

AAC NER

chorizo en kaas:

ik

#

KS

|