Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 57 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 57

MIJN LIEVELINGSSOEP » 6 nd NS à D LA) PES a Ee ef Thaise tom kha kai tt verder maak met VOOR 4 PERSONEN 200 g cherry-/kerstomaatjes, nsap en vissaus. CA. 15 MINUTEN + 45 MINUTEN KOKEN gehalveerd Schep voo serverende overige rode 3eetl. Thaise vissaus à = en bosui e oor per, ove 800 ml kokosmelk 2 lente-/bosuitjes, in ringen 500 mi kippenbouillon 100 g gemberwortel, geschild en Bereiden 85k 8 (waar 1 verza: d32 8) in plakjes Breng de kokosmelk met de bouillon. hydra g. ve 3g 2 stengels sereh (citroengras), ge r. sereh. de helft van de rode pepers. zout 3g gekneusd en in stukken ui, lin rasp en de hel van de ki ander 2 rode pepers, fijngehakt aan de kook aat dit tegen de k an Tips 1rode ui, gesnipperd 20-25 minut rekk m ereh- Ve de sereh door wat citroenrasp of rasp en sap van 1 limoen stengels uit d soep of le soep. Voeg extra enrasp 1bosje koriander, grof gesneden de kip ook zachtjes circa « In plaats van kipfilet k n je ook 10m uten. pi 4 drums! n. Pluk het vlees na 400 g kip(dij)filet, in blokjes van 2 cm p pignons en cks gebruik 250 g (kastanje)champignons, tomaatjes erdoor en ar var me t garen van het bot in kwarten 5 min ze soep is ook tot ze gaar zijn: Breng de soep kker met garnalen 59

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 57