Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN LIEVELINGSSOEP
»
6
nd
NS
à
D
LA)
PES
a
Ee
ef
Thaise tom kha kai
tt
verder
maak met
VOOR 4 PERSONEN
200 g cherry-/kerstomaatjes,
nsap en vissaus.
CA. 15 MINUTEN + 45 MINUTEN KOKEN
gehalveerd
Schep voo
serverende overige rode
3eetl. Thaise vissaus
à
=
en bosui e
oor
per, ove
800 ml kokosmelk
2 lente-/bosuitjes, in ringen
500 mi kippenbouillon
100 g gemberwortel, geschild en
Bereiden
85k
8 (waar
1 verza:
d32 8)
in plakjes
Breng de kokosmelk met de bouillon.
hydra
g. ve
3g
2 stengels sereh (citroengras),
ge
r. sereh. de helft van de rode pepers.
zout 3g
gekneusd en in stukken
ui, lin
rasp en de hel
van de ki
ander
2 rode pepers, fijngehakt
aan de kook
aat dit tegen de k
an
Tips
1rode ui, gesnipperd
20-25 minut
rekk
m
ereh-
Ve
de sereh door wat citroenrasp of
rasp en sap van 1 limoen
stengels uit d
soep of
le soep. Voeg
extra
enrasp
1bosje koriander, grof gesneden
de kip
ook zachtjes circa
« In plaats van kipfilet k
n je ook
10m
uten.
pi
4 drums!
n. Pluk het vlees na
400 g kip(dij)filet, in blokjes van 2 cm
p
pignons en
cks gebruik
250 g (kastanje)champignons,
tomaatjes erdoor en
ar
var me
t garen van het bot
in kwarten
5 min
ze soep is ook
tot ze gaar zijn: Breng de soep
kker met garnalen
59