Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN LIEVELINGSSOEP

»

6

nd

NS

à

D

LA)

PES

a

Ee

ef

Thaise tom kha kai

tt

verder

maak met

VOOR 4 PERSONEN

200 g cherry-/kerstomaatjes,

nsap en vissaus.

CA. 15 MINUTEN + 45 MINUTEN KOKEN

gehalveerd

Schep voo

serverende overige rode

3eetl. Thaise vissaus

à

=

en bosui e

oor

per, ove

800 ml kokosmelk

2 lente-/bosuitjes, in ringen

500 mi kippenbouillon

100 g gemberwortel, geschild en

Bereiden

85k

8 (waar

1 verza:

d32 8)

in plakjes

Breng de kokosmelk met de bouillon.

hydra

g. ve

3g

2 stengels sereh (citroengras),

ge

r. sereh. de helft van de rode pepers.

zout 3g

gekneusd en in stukken

ui, lin

rasp en de hel

van de ki

ander

2 rode pepers, fijngehakt

aan de kook

aat dit tegen de k

an

Tips

1rode ui, gesnipperd

20-25 minut

rekk

m

ereh-

Ve

de sereh door wat citroenrasp of

rasp en sap van 1 limoen

stengels uit d

soep of

le soep. Voeg

extra

enrasp

1bosje koriander, grof gesneden

de kip

ook zachtjes circa

« In plaats van kipfilet k

n je ook

10m

uten.

pi

4 drums!

n. Pluk het vlees na

400 g kip(dij)filet, in blokjes van 2 cm

p

pignons en

cks gebruik

250 g (kastanje)champignons,

tomaatjes erdoor en

ar

var me

t garen van het bot

in kwarten

5 min

ze soep is ook

tot ze gaar zijn: Breng de soep

kker met garnalen

59