Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

Groentebouillon

|

met groene kruiden

#6

M:

+

VOOR 4-6 PERSONEN

CA. 20 MINUTEN + 1 UUR TREKKEN

2 eetl. arachide- of olijfolie

C7

v

1 ui, gesnipperd

250 g wortel, in blokjes

250 g tomaten, in stukjes.

250 g knolselderij, in blokjes

Lbosje platte peterselie

2 laurierblaadjes

10 peperkorrels, gekneusd

3 takjes tijm, waarvan 1 apart

200 g (kastanje)champignons,

in plakjes of in kwarten

1 venkel, geschaafd, loof apart

200 g wortel, in smalle reepjes

(ulienne)

passeerdoek of schone theedoek

Bereiden

Verhit de ol

neen soeppan en

VEGA

bak hierin de ui. wortel, tomaat

en knolselderij to

e beginnen

te

euren. Vi

g de helft van

de peterselie met steeltjes, de

laurierblaadjes, peperkorrels en

2 takjes tijm toe en giet 2 liter ko

a

water erbij. Breng alles tegen de

2

kook aan en laat de groentebou

or

zachtjes 1 uur trekken. Leg de

uitgespoelde doek in een zeef of

vergiet en zeef de bouillon

Vz

Met vulling

ra

Voeg de champignons. venkel er

wortel toe aan de heldere bouill

nn

Zet een

kook zachtjes 3-4 minuten. Hak

bouillon

rest van de peterselieblaadjes fijn.

Garneer de soep met de blaadjes

altijd op met

van 1 takje tijm, de peterselie en

gehakte venkelgroen

Ne

koud water,

dan geven de

n

ingrediënten

Fr

75 kcal, vet 5 g (v.

LE LOG

ker

1g). koolhydraten

wit1g

vezels 2,5 g, zout -g

en meer

smaak af

28