Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
Groentebouillon
|
met groene kruiden
#6
M:
+
VOOR 4-6 PERSONEN
CA. 20 MINUTEN + 1 UUR TREKKEN
2 eetl. arachide- of olijfolie
C7
v
1 ui, gesnipperd
250 g wortel, in blokjes
250 g tomaten, in stukjes.
250 g knolselderij, in blokjes
Lbosje platte peterselie
2 laurierblaadjes
10 peperkorrels, gekneusd
3 takjes tijm, waarvan 1 apart
200 g (kastanje)champignons,
in plakjes of in kwarten
1 venkel, geschaafd, loof apart
200 g wortel, in smalle reepjes
(ulienne)
passeerdoek of schone theedoek
Bereiden
Verhit de ol
neen soeppan en
VEGA
bak hierin de ui. wortel, tomaat
en knolselderij to
e beginnen
te
euren. Vi
g de helft van
de peterselie met steeltjes, de
laurierblaadjes, peperkorrels en
2 takjes tijm toe en giet 2 liter ko
a
water erbij. Breng alles tegen de
2
kook aan en laat de groentebou
or
zachtjes 1 uur trekken. Leg de
uitgespoelde doek in een zeef of
vergiet en zeef de bouillon
Vz
Met vulling
ra
Voeg de champignons. venkel er
wortel toe aan de heldere bouill
nn
Zet een
kook zachtjes 3-4 minuten. Hak
bouillon
rest van de peterselieblaadjes fijn.
Garneer de soep met de blaadjes
altijd op met
van 1 takje tijm, de peterselie en
gehakte venkelgroen
Ne
koud water,
dan geven de
n
ingrediënten
Fr
75 kcal, vet 5 g (v.
LE LOG
ker
1g). koolhydraten
wit1g
vezels 2,5 g, zout -g
en meer
smaak af
28