Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 26 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 26
er Groentebouillon | met groene kruiden #6 M: + VOOR 4-6 PERSONEN CA. 20 MINUTEN + 1 UUR TREKKEN 2 eetl. arachide- of olijfolie C7 v 1 ui, gesnipperd 250 g wortel, in blokjes 250 g tomaten, in stukjes. 250 g knolselderij, in blokjes Lbosje platte peterselie 2 laurierblaadjes 10 peperkorrels, gekneusd 3 takjes tijm, waarvan 1 apart 200 g (kastanje)champignons, in plakjes of in kwarten 1 venkel, geschaafd, loof apart 200 g wortel, in smalle reepjes (ulienne) passeerdoek of schone theedoek Bereiden Verhit de ol neen soeppan en VEGA bak hierin de ui. wortel, tomaat en knolselderij to e beginnen te euren. Vi g de helft van de peterselie met steeltjes, de laurierblaadjes, peperkorrels en 2 takjes tijm toe en giet 2 liter ko a water erbij. Breng alles tegen de 2 kook aan en laat de groentebou or zachtjes 1 uur trekken. Leg de uitgespoelde doek in een zeef of vergiet en zeef de bouillon Vz Met vulling ra Voeg de champignons. venkel er wortel toe aan de heldere bouill nn Zet een kook zachtjes 3-4 minuten. Hak bouillon rest van de peterselieblaadjes fijn. Garneer de soep met de blaadjes altijd op met van 1 takje tijm, de peterselie en gehakte venkelgroen Ne koud water, dan geven de n ingrediënten Fr 75 kcal, vet 5 g (v. LE LOG ker 1g). koolhydraten wit1g vezels 2,5 g, zout -g en meer smaak af 28
Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 26