Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MAALTIJDSOEP

Pl

s

sche;

ri

\

Cri

py courgettesoep

8 grote gepelde garnalen,

vol

5 de aanwijzingen op de

p de

munt en

met

arnaten en

ontdooid

verpakking en laat afg:

dekt

erdoor. Verd;

lc

b

chilipeper(vlokken)

staan.Neem de

met

4 mokken of kom

n €

sch

doperwten

tres

4 takjes munt, gehakt

ot

on v

de

armtebron en

de hete s:

pe

Verc

e

4 takjes koriander, gehakt

voeg citro

nn

sap ende

gekruide garna

en

ee

preni

I met

rest van de

HOOFDG

iT

doperwten toe. Laat 5 minuten

vi

OOR 4 F

keukenpapier

staan en pureer dan helemaal

olie.

CA

30 N

JT

glad tot een groene soep. Breng

“N

Bereiden

op smaak met meer citr

nsap,

4 eetl. olijfolie

Verhit 2 eetlepels olijfolie in

zouten peper. Verwarm de

380 kcal. ve

9 g (w

rvan

2 courgettes, fijngehakt

een grote (soep)pan en fruit

soep op middelhoge

ind,

verzadigd 7

yd

an 35

2 teentjes knoflook,

hierin de courgette een paar

aar laat niet me:

en

g. eiwit 15 g‚ vezels

iK

gehakt

minuten op een hoge stand

Verhit t

ijkertijd 1 eetlepel

zout 2.3 g

100 ml crème fraîche

olie in een koel

Voeg de knoflook toe en fruit

pan. D

800 mi groentebouillon

kort

vee, Voeg de crème

de garnalen goed droog met

Tip

ÈS

100 g bulgur

fraiche en bouillon toe en laat

keukenpapier en bak ze kort

Lekker metg

rit

plakjes

om en om in de olie, Maal er

enk

nerosti

ot

rasp en sap van Vz citroen

10 minuten zachtjes koken

knoflo:

200 g diepvriesdoperwten

Bereid intussen de bulgur

chilipeperen zout ovér en

grissini.

A

SR

Nd

À

Iet

A

OU

es

ir

A

+

1

N

ne

Ne

pe

4}

\

Wr

ke

>,

v

8

==

X

ce

=

A

}

FG

Y

D

._

1

V4

A

g

en |

l

D

3

VW

IR

3

Ë

ar

M

IX

2%

}

Y'

N

PE!

|

4

„a

u

AA

se

es

A

Ir

PE

6



a

EN

2Sraakmakers/

h

A

”Voor openbi

J'y

ME

VELA

vind je vanaf 4

I

>

pagina 48!

IN

uw;

es

/ Se

3

ù

RFA UE

Boodschappén 1212020 C#L