Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 39 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39

MAALTIJDSOEP Pl s sche; ri \ Cri py courgettesoep 8 grote gepelde garnalen, vol 5 de aanwijzingen op de p de munt en met arnaten en ontdooid verpakking en laat afg: dekt erdoor. Verd; lc b chilipeper(vlokken) staan.Neem de met 4 mokken of kom n € sch doperwten tres 4 takjes munt, gehakt ot on v de armtebron en de hete s: pe Verc e 4 takjes koriander, gehakt voeg citro nn sap ende gekruide garna en ee preni I met rest van de HOOFDG iT doperwten toe. Laat 5 minuten vi OOR 4 F keukenpapier staan en pureer dan helemaal olie. CA 30 N JT glad tot een groene soep. Breng “N Bereiden op smaak met meer citr nsap, 4 eetl. olijfolie Verhit 2 eetlepels olijfolie in zouten peper. Verwarm de 380 kcal. ve 9 g (w rvan 2 courgettes, fijngehakt een grote (soep)pan en fruit soep op middelhoge ind, verzadigd 7 yd an 35 2 teentjes knoflook, hierin de courgette een paar aar laat niet me: en g. eiwit 15 g‚ vezels iK gehakt minuten op een hoge stand Verhit t ijkertijd 1 eetlepel zout 2.3 g 100 ml crème fraîche olie in een koel Voeg de knoflook toe en fruit pan. D 800 mi groentebouillon kort vee, Voeg de crème de garnalen goed droog met Tip ÈS 100 g bulgur fraiche en bouillon toe en laat keukenpapier en bak ze kort Lekker metg rit plakjes om en om in de olie, Maal er enk nerosti ot rasp en sap van Vz citroen 10 minuten zachtjes koken knoflo: 200 g diepvriesdoperwten Bereid intussen de bulgur chilipeperen zout ovér en grissini. A SR Nd À Iet A OU es ir A + 1 N ne Ne pe 4} \ Wr ke >, v 8 == X ce = A } FG Y D ._ 1 V4 A g en | l D 3 VW IR 3 Ë ar M IX 2% } Y' N PE! | 4 „a u AA se es A Ir PE 6 Nö a EN 2Sraakmakers/ h A ”Voor openbi J'y ME VELA vind je vanaf 4 I > pagina 48! IN uw; es / Se 3 ù RFA UE Boodschappén 1212020 C#L

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39