Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77


Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77

ÿ,2 ww Met pit Zet eens een molentje met u, chilipeperviokken naast het zout mT a en de peper in je kruidenkastje dee OUR LUTTE een heel klein beetje nodig om een gerecht nét een beetje spicy Tagliatelle met garnalen te maken. Perfect voor allerlei pasta's, vooral die met tomaten tre £ en vis knappen ervan 6p. è HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 20 MINUTEN 300 g tagliatelle van Se, 6 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 tomaten, grof gehakt 42 theel. chilipeper(vlokken) 4 >= 1 bosje basilicum rj 450 g grote diepvriesgarnalen, en NS ontdooid 75 g Parmezaanse kaas, geraspt Bereiden Kook de tagliatelle beetgaar. Mix intussen in een keukenmachine F 3 eetlepels olijfolie met 1 teentje knoflook, de tomaten, chilipeper en de helft van de basilicum tot een gladde saus. Verhit de overige olijfolie in een KP koekenpan en bak hierin de garnalen 2 met de overige knoflook in circa Dr PL er mie 74 5 minuten gaar en goudbruin. Giet de tagliatelle af. roer de tomatensaus erdoor en warm 1 minuut mee. Serveer de pasta met de garnalen. overige 2 Ed basilicum en de kaas. A en €" 5 565 kcal, vet 22 g (waarvan verzadigd Efe N 68). koolhydraten 57 g. eiwit 34 g. Le rt vezels 3g. zout 3.3 g a DL * DR Ë, “ Ker se a a 3 \ an À D Pi a ai 19 é 2 ee L x "3 =

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77