Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ÿ,2

ww

Met pit

Zet eens een molentje met

u,

chilipeperviokken naast het zout

mT

a

en de peper in je kruidenkastje

dee OUR LUTTE

een heel klein beetje nodig om

een gerecht nét een beetje spicy

Tagliatelle met garnalen

te maken. Perfect voor allerlei

pasta's, vooral die met tomaten

tre

£

en vis knappen ervan 6p.

è

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

CA. 20 MINUTEN

300 g tagliatelle

van

Se,

6 eetl. olijfolie

2 teentjes knoflook, fijngehakt

4 tomaten, grof gehakt

42 theel. chilipeper(vlokken)

4

>=

1 bosje basilicum

rj

450 g grote diepvriesgarnalen,

en

NS

ontdooid

75 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden

Kook de tagliatelle beetgaar. Mix

intussen in een keukenmachine

F

3 eetlepels olijfolie met 1 teentje

knoflook, de tomaten, chilipeper en de

helft van de basilicum tot een gladde

saus. Verhit de overige olijfolie in een

KP

koekenpan en bak hierin de garnalen

2

met de overige knoflook in circa

Dr

PL

er mie

74

5 minuten gaar en goudbruin. Giet de

tagliatelle af. roer de tomatensaus

erdoor en warm 1 minuut mee. Serveer

de pasta met de garnalen. overige

2

Ed

basilicum en de kaas.

A

en

€"

5

565 kcal, vet 22 g (waarvan verzadigd

Efe

N

68). koolhydraten 57 g. eiwit 34 g.

Le

rt

vezels 3g. zout 3.3 g

a

DL

*

DR

Ë,



Ker

se

a

a

3

\

an

À

D

Pi

a

ai

19

é

2 ee L

x

"3

=