Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ÿ,2
ww
Met pit
Zet eens een molentje met
u,
chilipeperviokken naast het zout
mT
a
en de peper in je kruidenkastje
dee OUR LUTTE
een heel klein beetje nodig om
een gerecht nét een beetje spicy
Tagliatelle met garnalen
te maken. Perfect voor allerlei
pasta's, vooral die met tomaten
tre
£
en vis knappen ervan 6p.
è
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
CA. 20 MINUTEN
300 g tagliatelle
van
Se,
6 eetl. olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
4 tomaten, grof gehakt
42 theel. chilipeper(vlokken)
4
>=
1 bosje basilicum
rj
450 g grote diepvriesgarnalen,
en
NS
ontdooid
75 g Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Kook de tagliatelle beetgaar. Mix
intussen in een keukenmachine
F
3 eetlepels olijfolie met 1 teentje
knoflook, de tomaten, chilipeper en de
helft van de basilicum tot een gladde
saus. Verhit de overige olijfolie in een
KP
koekenpan en bak hierin de garnalen
2
met de overige knoflook in circa
Dr
PL
er mie
74
5 minuten gaar en goudbruin. Giet de
tagliatelle af. roer de tomatensaus
erdoor en warm 1 minuut mee. Serveer
de pasta met de garnalen. overige
2
Ed
basilicum en de kaas.
A
en
€"
5
565 kcal, vet 22 g (waarvan verzadigd
Efe
N
68). koolhydraten 57 g. eiwit 34 g.
Le
rt
vezels 3g. zout 3.3 g
a
DL
*
DR
Ë,
“
Ker
se
a
a
3
\
an
À
D
Pi
a
ai
19
é
2 ee L
x
"3
=