Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BASIS: BOUILLON
"+
\
Typische ingrediënten om je bouillon goed op smaak te brengen
zijn peperkorrels, nootmuskaat. foelie, kruidnagels, jeneverbessen,
AN
\
laurierblaadjes, tijm, rozemarijn, bladselderij, bosui en peterselie.
L
ww
Concentreer de
Breng pas
Kippenbouillon
smaak van bouillon
RE
met ei en taugé
en kook in tot een
op smaak
ue
zie pagina 27
met
krachtige fond
van vleesbouillon
als de
of fumet van
bouillon
visbouillon. Kook
de gezeefde
IS
bouillon hiervoor
tot tweederde in,
à
bij voorkeur in een
wijde pan. Zo'n fond
Eon
ex
7
is een goede basis
voor zelfgemaakte
Groentebouillon
sauzen.
/ met groene kruiden
à
zie pagina 28
Sr
Laat de bouton net onder het kookpunt
trekken, zo geven de ingrediënten de
meeste smaak af: Als je de bouillon kookt,
stollen bovendien de eiwitten uit vlees of
vis en wordt de bouillon troebel. Dit heet
Hoe
oo
Lia
D\
ook wel ‘blinde bouillon’
je de
ingrediënten
4
voor de
Pe
bouillon _
snijdt, hoe
ne.
un
pagina
„er vrijkomen
Zelf a keer fu 5
à
bouillon maken? Op
Goe
boodschappen.nl vind je
Béwaar zelfgetrokken
bouilon 2-3 dagen in de koelkast. urigzen
dit basisrecept. x =
kan'ook en bevroren bobillon kun je meteen in de pan opwarmen.
5,
Booc
020 29