Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BASIS: BOUILLON

"+

\

Typische ingrediënten om je bouillon goed op smaak te brengen

zijn peperkorrels, nootmuskaat. foelie, kruidnagels, jeneverbessen,

AN

\

laurierblaadjes, tijm, rozemarijn, bladselderij, bosui en peterselie.

L

ww

Concentreer de

Breng pas

Kippenbouillon

smaak van bouillon

RE

met ei en taugé

en kook in tot een

op smaak

ue

zie pagina 27

met

krachtige fond

van vleesbouillon

als de

of fumet van

bouillon

visbouillon. Kook

de gezeefde

IS

bouillon hiervoor

tot tweederde in,

à

bij voorkeur in een

wijde pan. Zo'n fond

Eon

ex

7

is een goede basis

voor zelfgemaakte

Groentebouillon

sauzen.

/ met groene kruiden

à

zie pagina 28

Sr

Laat de bouton net onder het kookpunt

trekken, zo geven de ingrediënten de

meeste smaak af: Als je de bouillon kookt,

stollen bovendien de eiwitten uit vlees of

vis en wordt de bouillon troebel. Dit heet

Hoe

oo

Lia

D\

ook wel ‘blinde bouillon’

je de

ingrediënten

4

voor de

Pe

bouillon _

snijdt, hoe

ne.

un

pagina

„er vrijkomen

Zelf a keer fu 5

à

bouillon maken? Op

Goe

boodschappen.nl vind je

Béwaar zelfgetrokken

bouilon 2-3 dagen in de koelkast. urigzen

dit basisrecept. x =

kan'ook en bevroren bobillon kun je meteen in de pan opwarmen.

5,

Booc

020 29