Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SNEL OP TAFEL
Le
ee
NT
=
weeks
..
en |
niebal
re
u
ET
Lj
y
AN
22
2
(die KQ
pr
Er
2)
Aube
ine-linzenstoof
met pitapuntjes
220
>
HOOFDGERECHT
VOOR 4 PERSONEN
»1
CA. 20 MINUTEN
VAN +
Pr
B
&
6 eetl. olijfolie
>
à:
2 teentjes knoflook, geperst
2 aubergines, in blokjes
1 blik tomatenblokjes
4
800 g (blik) linzen, uitgelekt
2 theel. komijnpoeder
(djinten)
k
a
200 mi groentebouillon
*
a
4 pitabroodjes
100 g feta, verkruimeld
>
handje koriander, fijngehakt
dt hiel
3
7
Bereiden
À
7.
ran
Verhit 2 eetlepels olijfolie in
Fi
se
een stoofpan en fruit hierin de
So
2
knoflook circa 2 minuten. Voeg
Fi
Ps
de aubergine, tomatenblok-
jes. linzen, komijnpoeder en
>
bouillon toe en laat 10 minuten
er
he
stoven. Snijd intussen de pita-
broodjes in kwarten. Verhit de
hs
"A
overige olijfolie en bak hierin de
Eb
pitapuntjes in circa 4 minuten
knapperig. Keer halverwege.
B
Schep de stoof in kommen en
2
bestrooi met de feta en korian-
ve
Bad
der. Serveer met de knapperige
pitabroodjes.
Be.
CEST
495 kcal, vet 21 g (waarvan ver-
Prima p
zadigd 6 g). koolhydraten 54 g
Serveer je pitabroodjes alleen maar bij
afe
®
eiwit 17 g, vezels 10 g. zout 2,1g
Etta eed aas ed
ook perfect voor allerlei andere snacks.
PART SR AT VS
borrelhapje mee. Bak de pitapuntjes zoals
binnen-30 minuten.
bij deze stoof en serveer ze met hummus,
armen of een Ars dip.
à
Boodschappen 1212020 77