Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SNEL OP TAFEL

Le

ee

NT

=

weeks

..

en |

niebal

re

u

ET

Lj

y

AN

22

2

(die KQ

pr

Er

2)

Aube

ine-linzenstoof

met pitapuntjes

220

>

HOOFDGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

»1

CA. 20 MINUTEN

VAN +

Pr

B

&

6 eetl. olijfolie

>

à:

2 teentjes knoflook, geperst

2 aubergines, in blokjes

1 blik tomatenblokjes

4

800 g (blik) linzen, uitgelekt

2 theel. komijnpoeder

(djinten)

k

a

200 mi groentebouillon

*

a

4 pitabroodjes

100 g feta, verkruimeld

>

handje koriander, fijngehakt

dt hiel

3

7

Bereiden

À

7.

ran

Verhit 2 eetlepels olijfolie in

Fi

se

een stoofpan en fruit hierin de

So

2

knoflook circa 2 minuten. Voeg

Fi

Ps

de aubergine, tomatenblok-

jes. linzen, komijnpoeder en

>

bouillon toe en laat 10 minuten

er

he

stoven. Snijd intussen de pita-

broodjes in kwarten. Verhit de

hs

"A

overige olijfolie en bak hierin de

Eb

pitapuntjes in circa 4 minuten

knapperig. Keer halverwege.

B

Schep de stoof in kommen en

2

bestrooi met de feta en korian-

ve

Bad

der. Serveer met de knapperige

pitabroodjes.

Be.

CEST

495 kcal, vet 21 g (waarvan ver-

Prima p

zadigd 6 g). koolhydraten 54 g

Serveer je pitabroodjes alleen maar bij

afe

®

eiwit 17 g, vezels 10 g. zout 2,1g

Etta eed aas ed

ook perfect voor allerlei andere snacks.

PART SR AT VS

borrelhapje mee. Bak de pitapuntjes zoals

binnen-30 minuten.

bij deze stoof en serveer ze met hummus,

armen of een Ars dip.

à

Boodschappen 1212020 77