Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

<<

SNEL OP TAFEL

PEN

2e

+

an

ze

TE

ARS

EE

u

5

pa

Br

D

dn

7

>

II

Es

&

Fa

Vs

ne

m

4

2.

EEE

a

5

DA

Noedels met wokgroenten

-

ee

%

ad

>

in kerrie-kokossaus

+

<<

5

PRES

Type

2

pr

#89

Re

x

=

>

+

4

22

ens

Ss

an

==

HOOFDGERECHT

2

a

un

fen

RS

Vee:

5%

Te

Ce

VOOR 4 PERSONEN

LA

A

ax

à

ee

a

ES

Re

TE

Se

CA. 25 MINUTEN

ze

LL

x

à

&

4 eetl. sesamzaad

53

>

en

LES

ZA

1 blik kokosmelk

7

ve

3

2 eetl. kerriepoeder

iD

Rav

End

KARL

5

er

45

1teentje knoflook, geperst

+

4 eieren

5

600

nten

Ban

#

13

KL

lbroccoli, in kleine roosjes

ij

300 g eiermie

N“

SS

2 lente-/bosuitjes, in dunne ringen

Las

5

À

7

SF

Lu

ER

Bereiden

à

js

Rooster het sesamzaad licht in een

2

wi.

Se

SE

sr

droge, hete koekenpan en houd

apart. Verhit een wok op middelhoge

s'

k

14)

>

stand en voeg de kokosmelk. 100 ml

water, kerriepoeder en knoflook toe.

5

Breng op smaak met zout en peper

iz

en laat 5 minuten pruttelen. Kook

intussen de eieren in 6 minuten

à

halfzacht. Voeg de wokgroenten

6

en broccoli toe aan de wok en laat

Jk

250G

nog 7 minuten pruttelen. Bereid

intussen de eiermie. Laat de eieren

Ö

GROENTE

schrikken onder koud water en

P.P.

pel ze. Serveer de noedels met de

saus met groenten en een halfzacht

ei. Bestrooi met de bosui en

Br

N

sesamzaad.

2

=

PL

4

| voedingswaarde per person }

4

655 kcal, vet 30 g (waarvan

es

errie + KO

os

verzadigd 17 g). koolhydraten 63 g.

25

SS

de

eiwit 27 g. vezels 11g. zout 0,3g

er,

3

w.…Zetfs het meestsi

roerbakgerecht

SS

ur

‘Wat kerriepoeder en

Dr,

SA

CS

‘duo lijkt dan ogk gemaakt

Re

ur

voor elkaar, Zorg ervoor dat je altijd een paar

ES

blikken kokosmelk in huis hebt. Dan maak je

miet wat restjes groenten, mie én eieren uit

de voorraadkast zo een smaakvolle curry.

Boodschappen | 2

20 SI