Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 55


Hier is pagina 55 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 01.02.2020

Hier is pagina 55 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 55

MIJN LIEVELINGSSOEP ‘Dit is de Hongaarse goulashsoep ? ware Smaad. k VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN + 2 UUR KOKEN van goulashsoep’ » 2 eetl. olijfolie 4 uien, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 3 eetl. paprikapoeder 1 theel. komijnpoeder (djinten) 3 laurierblaadjes 1 pot gegrilde paprika's, gepureerd 750 g sukade- of runderriblappen, in blokjes 100 ml rode wijn 15 1 vleesbouillon 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes 1 vleestomaat, gepeld en in blokjes aa RS F Zn. 4 vastkokende aardappels, > & ke AN geschild en in blokjes a af zt 100 g bloem =. lei \ 2 Bereiden Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui glazig. Voeg de knoflook. papri- Nt kapoeder. komijn. zout, peper, laurier- TE blaadjes en de gepureerde paprika's toe en bak 2 minuten. Schep het vlees erdoor en smoor 15-20 minuten op een lage stand nn EN 4 Giet de wijn en de helft van de bouillon er- bi Voeg de paprika en tomaat toe en stoof ‚acht; 1 uur. Voeg de rest van de bouillon toe en stoof nog 1 uur. tot het vlees zacht is. Kook de aardappelblokjes intussen in di 12-15 minuten beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Kneed van de bloem met het ei en een snufje zout een soepel en zacht deeg. Vorm er kleine bolletjes van en kook ze 3 minuten in water Voeg de aard- pelblokjes en deegbalietjes toe aan de soep en warm ze even mee. 1 635 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd 10 g). koolhydraten 44g. eiwit 48 g. > vezels 6 g, zout 58 à Tips . Schep voor het serveren l eetlepel zure Se, room of crème fraîche op de soep. \% . Vervang 100 gi m van het viees door A \ à > magere geroo spekreepjes. (x ar 57

Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 55