Deen - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN LIEVELINGSSOEP

‘Dit is de

Hongaarse goulashsoep

?

ware Smaad.

k

VOOR 4 PERSONEN

CA. 30 MINUTEN + 2 UUR KOKEN

van goulashsoep’

»

2 eetl. olijfolie

4 uien, gesnipperd

4 teentjes knoflook, fijngehakt

3 eetl. paprikapoeder

1 theel. komijnpoeder (djinten)

3 laurierblaadjes

1 pot gegrilde paprika's, gepureerd

750 g sukade- of runderriblappen,

in blokjes

100 ml rode wijn

15 1 vleesbouillon

1 rode paprika, zonder zaadjes,

in blokjes

1 vleestomaat, gepeld en in blokjes

aa

RS

F

Zn.

4 vastkokende aardappels,

>

&

ke

AN

geschild en in blokjes

a

af

zt

100 g bloem

=.

lei

\

2

Bereiden

Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit

hierin de ui glazig. Voeg de knoflook. papri-

Nt

kapoeder. komijn. zout, peper, laurier-

TE

blaadjes en de gepureerde paprika's toe en

bak 2 minuten. Schep het vlees erdoor en

smoor 15-20 minuten op een lage stand

nn EN 4

Giet de wijn en de helft van de bouillon er-

bi

Voeg

de paprika en tomaat toe en stoof

‚acht;

1 uur. Voeg de rest van de bouillon

toe en stoof nog 1 uur. tot het vlees zacht

is. Kook de aardappelblokjes intussen in

di

12-15 minuten beetgaar. Giet af en laat

afkoelen. Kneed van de bloem met het ei

en een snufje zout een soepel en zacht

deeg. Vorm er kleine bolletjes van en kook

ze 3 minuten in water

Voeg de aard-

pelblokjes en deegbalietjes toe aan de

soep en warm ze even mee.

1

635 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd

10 g). koolhydraten 44g. eiwit 48 g.

>

vezels 6 g, zout

58

à

Tips

.

Schep voor het serveren l eetlepel zure

Se,

room of crème fraîche op de soep.

\%

.

Vervang 100 gi

m van het viees door

A

\ à

>

magere geroo

spekreepjes.

(x

ar

57