Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Garnalenkibbeling

Tip: geen zinom

met gegrilde sla

SS

te pellen? Gebruik

hoofdgerecht « 25 min. - 4 pers.

wokgarnalen uit de

D

diepvries (zak 3009).

NS

1zak ongepelde en rauwe

fe

reuzengarnalen (300 g)

3 trostomaten

5

qui

|

1komkommer

N

1

5elolijfolie

jl

he

|

150 g zelfrijzend bakmeel

ID

250 ml bruisend mineraalwater

1 bakje dille (15 9)

y

Lu

Ft

4 kropjes mini-romainesla

1

1

olie om te frituren

a

& grillpan

ei

>

1 Ontdooi de garnalen in een zeef onder

+

uf

stromend koud water. Pel de garnalen,

9

maar laat het staartje aan de garnaal

Te

Verwijder indien nodig het zwarte

darmkanaal. Dep de garnalen droog

VA

FR

met keukenpapier. Snijd de tomaten

ÿ

LE

A;

in kwarten en verwijder de zaadlijsten.

Snipper de ui fijn. Snijd de komkommer in

tea

piepkleine blokjes. Meng de tomaat, uien

N

FA

komkommer met 3 el olie en peper naar

FIN

=

smaak. 2 Doe het bakmeel in een kom

73

rw

%

Schenker langzaam het mineraalwater bij

à

en

er —

en klop met een garde tot een yoghurtdik

en glad beslag. Breng op smaak met

À

peper. Verwijder de dikke stelen van de

ene

vegeteren

nm,

dille en hak de helft fijn. Schep door het

a

beslag. Snijd de slakropjes in de lengte in

kwarten. 3 Verhit in een wok de olie om te

frituren tot 180 °C. Haal de garnalen aan

het staartje door het beslag; laat overtollig

zi

beslag even van de garnaal druipen.

Frituur de garnalen in porties in 2-3 min.

goudgeel en gaar. Verhit intussen de

N

grillpan. Bestrijk de snijvlakken van de

sla met de resterende olie. Gril de sla

zelfrijzend

2min.en schep op een schaal. 4 Verdeel

de sla over 4 borden. Leg er de garnalen

Y

i

bij. Schep de tomatensalsa bij de garnalen

en garneer met de rest van de dille.

\

voedingswaarde p.p. 386 kcal, vet 23 g,

34

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten

26 g, waarvan suikers 6 g, vezels 4 g, eiwit

16 g, zout 1,3 g, groente 275 g

100 JUMBO