Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 100
Hier is pagina 100 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Garnalenkibbeling
Tip: geen zinom
met gegrilde sla
SS
te pellen? Gebruik
hoofdgerecht « 25 min. - 4 pers.
wokgarnalen uit de
D
diepvries (zak 3009).
NS
1zak ongepelde en rauwe
fe
reuzengarnalen (300 g)
3 trostomaten
5
qui
|
1komkommer
N
1
5elolijfolie
jl
he
|
150 g zelfrijzend bakmeel
ID
250 ml bruisend mineraalwater
1 bakje dille (15 9)
y
Lu
Ft
4 kropjes mini-romainesla
1
1
olie om te frituren
a
& grillpan
ei
>
1 Ontdooi de garnalen in een zeef onder
+
uf
stromend koud water. Pel de garnalen,
9
maar laat het staartje aan de garnaal
Te
Verwijder indien nodig het zwarte
darmkanaal. Dep de garnalen droog
VA
FR
met keukenpapier. Snijd de tomaten
ÿ
LE
A;
in kwarten en verwijder de zaadlijsten.
Snipper de ui fijn. Snijd de komkommer in
tea
piepkleine blokjes. Meng de tomaat, uien
N
FA
komkommer met 3 el olie en peper naar
FIN
=
smaak. 2 Doe het bakmeel in een kom
73
rw
%
Schenker langzaam het mineraalwater bij
à
en
er —
en klop met een garde tot een yoghurtdik
en glad beslag. Breng op smaak met
À
peper. Verwijder de dikke stelen van de
ene
vegeteren
nm,
dille en hak de helft fijn. Schep door het
a
beslag. Snijd de slakropjes in de lengte in
kwarten. 3 Verhit in een wok de olie om te
frituren tot 180 °C. Haal de garnalen aan
het staartje door het beslag; laat overtollig
zi
beslag even van de garnaal druipen.
Frituur de garnalen in porties in 2-3 min.
goudgeel en gaar. Verhit intussen de
N
grillpan. Bestrijk de snijvlakken van de
sla met de resterende olie. Gril de sla
zelfrijzend
2min.en schep op een schaal. 4 Verdeel
de sla over 4 borden. Leg er de garnalen
Y
i
bij. Schep de tomatensalsa bij de garnalen
en garneer met de rest van de dille.
\
voedingswaarde p.p. 386 kcal, vet 23 g,
34
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten
26 g, waarvan suikers 6 g, vezels 4 g, eiwit
16 g, zout 1,3 g, groente 275 g
100 JUMBO