Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NIz

SITE

B

u,

TS

à à

|

Pe

A

2

?

5

Couscoussalade met gegrilde kip

As

hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.

%

se

5,

PE

Ÿ

LL

1pak couscous (275 g)

CT

a

1schaal Nieuwe Standaard Kip

oe

kipfilet (390 g)

a

Á

3 limoenen

A

Lu

2elolijfolie

c

k

4 el olijfolie extra vierge

3

1rode ui

ee,

AL

4

1 bakje platte peterselie (15 g)

a

1emmer snoeptomaatjes (500 g)

ze

2

1teentje knoflook

RR



& 8 cocktailprikkers

3

grillpan

ne

47

4

LS

rasp

Le

+

>

2

|

1Strooi de couscous in een schaal.

=.

%

K

Schenker 500 ml heet water op en zet

ba 5

sk

apart om te wellen. Snijd de kipfilets

ot

SR

As

7

Fr

horizontaal in, maar niet door. Klap ze

Gt

2

ns

En

Y

we À

N

alseen boek open. Boen de limoenen

Ei

el

onder stromend water schoon. Snijd

®

fa

2limoenen in plakjes. Verdeel de

$

De

LES

ze

Ee

plakjes limoen over de kipfilets, klap

#

N

L

Ee

ze weer dicht en steek vast met een

FE

#

cocktailprikker. Bestrijk de kipfilet

%

met 2el olie en bestrooi met peper en

@

Le

{|

een beetje zout. 2 Verhit de grillpan

ÿ

Gril de kipfilets in 20 min. aan beide

kanten goudbruin en gaar. Keer ze

regelmatig. Snipper intussen de ui.

a

Hak de peterselie fijn en halveer de

16

tomaatjes. Roer de couscous met een

vork los. Pers de knoflook erboven.

Rasp de groene schil van de limoen

boven de couscous. Halveer de linoen

en pers ook de helften boven de salade.

Voeg de laatste 4 el olie toe en schep

A

de salade goed om. Breng op smaak

met peper. Schep de ui, tomaatjes en

peterselie door de couscous. 3 Schep

de couscous op 4 borden en verdeel de

limoenkip erover.

Re,

voedingswaarde p.p. 532 kcal, vet 16 g,

19

waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten

61g, waarvan suikers 7 g, vezels 6 g, eiwit

33g, zout 0,2g, groente 150 g

102

JUMBO