Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NIz
SITE
B
u,
TS
à à
|
Pe
A
2
?
5
Couscoussalade met gegrilde kip
As
hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.
%
se
5,
PE
Ÿ
LL
1pak couscous (275 g)
CT
a
1schaal Nieuwe Standaard Kip
oe
kipfilet (390 g)
a
Á
3 limoenen
A
Lu
2elolijfolie
c
k
4 el olijfolie extra vierge
3
1rode ui
ee,
AL
4
1 bakje platte peterselie (15 g)
a
1emmer snoeptomaatjes (500 g)
ze
2
1teentje knoflook
RR
€
& 8 cocktailprikkers
3
grillpan
ne
47
4
LS
rasp
Le
+
>
2
|
1Strooi de couscous in een schaal.
=.
%
K
Schenker 500 ml heet water op en zet
ba 5
sk
apart om te wellen. Snijd de kipfilets
ot
SR
As
7
Fr
horizontaal in, maar niet door. Klap ze
Gt
2
ns
En
Y
we À
N
alseen boek open. Boen de limoenen
Ei
el
onder stromend water schoon. Snijd
®
fa
2limoenen in plakjes. Verdeel de
$
De
LES
ze
Ee
plakjes limoen over de kipfilets, klap
#
N
L
Ee
ze weer dicht en steek vast met een
FE
#
cocktailprikker. Bestrijk de kipfilet
%
met 2el olie en bestrooi met peper en
@
Le
{|
een beetje zout. 2 Verhit de grillpan
ÿ
Gril de kipfilets in 20 min. aan beide
kanten goudbruin en gaar. Keer ze
regelmatig. Snipper intussen de ui.
a
Hak de peterselie fijn en halveer de
16
tomaatjes. Roer de couscous met een
vork los. Pers de knoflook erboven.
Rasp de groene schil van de limoen
boven de couscous. Halveer de linoen
en pers ook de helften boven de salade.
Voeg de laatste 4 el olie toe en schep
A
de salade goed om. Breng op smaak
met peper. Schep de ui, tomaatjes en
peterselie door de couscous. 3 Schep
de couscous op 4 borden en verdeel de
limoenkip erover.
Re,
voedingswaarde p.p. 532 kcal, vet 16 g,
19
waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten
61g, waarvan suikers 7 g, vezels 6 g, eiwit
33g, zout 0,2g, groente 150 g
102
JUMBO