Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
el
=
©
Frisse spinaziestamppot
met lamskoteletjes
à
hoofdgerecht - 30 min. - 4 pers.
1% kg kruimige aardappelen
Tm
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
Et
\: nù
3 el olijfolie
2 schalen lamskoteletten
(ca. 250 g)
N
100 ml volle yoghurt
Wer
1 zak gewassen spinazie (400 g)
& aluminiumfolie
pureestamper
1 Schil de aardappelen en snijd
ze in gelijke stukken. Kook de
aardappelen in 20 min. gaar. 2 Snijd
de cherrytomaatjes in kwarten.
3 Verhit in een koekenpan de olie.
Bestrooi de lamskoteletten met
EAN
peper. Bak het vlees in 5-/ min.
2
vi
vanbinnen rose of naar wens net
a
Er
gaar. Laat de koteletten op een bord,
+
a)
losjes afgedekt met aluminiumfolie
En
5 min. rusten. 4 Giet de aardappelen
hid
A
x
af en vang een kop kookvocht op.
5.
ni
F2
Stamp de aardappelen met de
sn #
U
yoghurt en een scheut kookvocht
3
4
>
tot een smeuïge stamppot. Schep
>
de spinazie in portiesdoor de
stamppot; het blad zal iets slinken
M
LE
door de warmte. Schep er ook de
p
\
tomaatjes door en breng op smaak
NR
ER
met peper. Warm de stamppot
be
eventueel nog 1 min. door. 5 Schep
y;
de spinaziestamppot op 4 borden en
leg er de lamskoteletten bij.
1
=
voedingswaarde p.p. 564 kcal,
KL
PR
vet 18 g, waarvan verzadigd 8 g,
Bi,
ne
koolhydraten 68 g, waarvan suikers
79,vezels9 g,eiwit 28g,zout 0,2g,
2
Du
groente 1639
à
LE
ut.
©
Tip: bestrooi de stamppot met 2el
js
PT
geroosterd amandelschaafsel.
u
Tip: serveer er voor,
voldoende groente
nog een schaaltje
cherrytomaatjes bij
JUB
43