Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TX SPINAZIE
RE
EX
NA
PR |
nes
yo
N
Kia
SN
A
x
©
Sd
Spinazie-ricottacannelloni
Ag
met 2 kazen
LE
3
SR
«+
hoofdgerecht - 30 min. (+25 min.
N
ë
oventijd) - 4 pers.
#7
2
1ui
3 teentjes knoflook
(Ne
3 el olijfolie
1 zak gewassen spinazie (400 g)
2 blikken gepelde tomaten (à 400 g)
©
2 bakjes ricotta (à 250 g)
S
+2
1 pak verse lasagnebladen (250 g)
Sr
1bol mozzarella (125 g)
100 g gorgonzola
& staafmixer
ovenschaal (20 x 30 cm)
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C
BAC
deren mee? Vervang
Dj
Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
fut
la
dan door geraspte jong
Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit
beleg
tra bol mozzarell
legenkaas
de uien % van de knoflook 1 min. Voeg
4
ere smaak.
TR
se
de spinazie in porties toe en laat het
blad al omscheppend slinken en het
men
vocht verdampen. 2 Pureer intussen
pt
4
met de staafmixer de tomaten met de
fi
Du
+
rest van de knoflooken {el olie. Breng
de tomatensaus in een pan aan de kook
ALS
»
en laat 5 min. zachtjes koken. 3 Doe de
an
mon
"+
ricotta in een kom. Schep er de spinazie
Pa
(zonder vocht) door en breng op smaak
met peper. Leg de lasagnebladen
ke
op een schoon werkblad. Verdeel
de spinazievulling in een baan, in de
Nd
&
lengte over de lasagnebladen. Rol de
eN
lasagnebladen strak op tot cannelloni.
4 Schenk een laagje tomatensaus in
de ovenschaal. Leg de cannelloni in
de tomatensaus. Schenker de rest
van de tomatensaus over. Verdeel de
>
ms
mozzarella en gorgonzola in stukjes en
Pr
Fa
—
verdeel ze over de tomatensaus. 5 Bak
de cannelloni in de voorverwarmde oven
in 25 min. goudgeel en gaar.
serveer meteen
frissetomatensalade.
voedingswaarde p.p. 696 kcal, vet 40 g,
waarvan verzadigd 22 g, koolhydraten
48 g, waarvan suikers 13 g, vezels 6 g,
eiwit 33 g, zout 1,6 g, groente 125 g
_
Pd
NN
ES
N