Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TX SPINAZIE

RE

EX

NA

PR |

nes

yo

N

Kia

SN

A

x

©

Sd

Spinazie-ricottacannelloni

Ag

met 2 kazen

LE

3

SR

«+

hoofdgerecht - 30 min. (+25 min.

N

ë

oventijd) - 4 pers.

#7

2

1ui

3 teentjes knoflook

(Ne

3 el olijfolie

1 zak gewassen spinazie (400 g)

2 blikken gepelde tomaten (à 400 g)

©

2 bakjes ricotta (à 250 g)

S

+2

1 pak verse lasagnebladen (250 g)

Sr

1bol mozzarella (125 g)

100 g gorgonzola

& staafmixer

ovenschaal (20 x 30 cm)

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C

BAC

deren mee? Vervang

Dj

Snipper de ui en hak de knoflook fijn.

fut

la

dan door geraspte jong

Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit

beleg

tra bol mozzarell

legenkaas

de uien % van de knoflook 1 min. Voeg

4

ere smaak.

TR

se

de spinazie in porties toe en laat het

blad al omscheppend slinken en het

men

vocht verdampen. 2 Pureer intussen

pt

4

met de staafmixer de tomaten met de

fi

Du

+

rest van de knoflooken {el olie. Breng

de tomatensaus in een pan aan de kook

ALS

»

en laat 5 min. zachtjes koken. 3 Doe de

an

mon

"+

ricotta in een kom. Schep er de spinazie

Pa

(zonder vocht) door en breng op smaak

met peper. Leg de lasagnebladen

ke

op een schoon werkblad. Verdeel

de spinazievulling in een baan, in de

Nd

&

lengte over de lasagnebladen. Rol de

eN

lasagnebladen strak op tot cannelloni.

4 Schenk een laagje tomatensaus in

de ovenschaal. Leg de cannelloni in

de tomatensaus. Schenker de rest

van de tomatensaus over. Verdeel de

>

ms

mozzarella en gorgonzola in stukjes en

Pr

Fa



verdeel ze over de tomatensaus. 5 Bak

de cannelloni in de voorverwarmde oven

in 25 min. goudgeel en gaar.

serveer meteen

frissetomatensalade.

voedingswaarde p.p. 696 kcal, vet 40 g,

waarvan verzadigd 22 g, koolhydraten

48 g, waarvan suikers 13 g, vezels 6 g,

eiwit 33 g, zout 1,6 g, groente 125 g

_

Pd

NN

ES

N