Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 98




Hier is pagina 98 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tu

4 AE

a

js

Ke

N

d

hef

nl

1!

=

1

%

Zalm met Italiaanse bonensalade

Ja

iA

dr

ar

hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.

N

u

Al

1zak rode fijnproevers (à 750 g)

4

(7

2 uien

ik

ce

\ \

N

a

a8

7%el olijfolie

N

a

%

4

59

Mi

1zak gebroken sperziebonen (400 g)

bir

2 bollen mozzarella (à 125 g)

en,

ij

fe

Be

2 schalen zalmfilet met huid (à 270 g)

7

ji

II

1bakje basilicum (20 g)

À

4

2 el crema di balsamico

IN

se

kj

7

jl

h

‘3

&keukenpapier

4)

al

j

Hi

es

dp

bakplaat

4

2

AI

a

1Verwarm de ovengrill voor. Boen

de aardappelen schoon. Breng ze in

N

IB,

een pan met ruirn water aan de kook

fi

Ay

EN

en kook ze in 15 min. gaar. Snipper

intussen de uien fijn. 2 Bak de ui en

S

ab:

ij

sperziebonen in een ruime koekenpan

%

eg

in 2elolie in 5-6 min. beetgaar. Schep

regelmatig om. Snijd intussen de

di

dt

(a

mozzarella in plakjes. 3 Verhit in een

ur

(id

2° koekenpan 2el olie. Dep de zalmfilet

ke

ps.

ss

AQU)

droog met keukenpapier en bestrooi de

na

KN

ie,

vis rondom met peper. Leg de zalm op

ke

de huid in de pan en bak op hoog vuur

#2

2-3 min, tot de huid knapperig is. Keer

à

de zalm en bak de vis in nog 1-2 min.

a

NZ

kes

V4

ke

vanbinnen rosé of naar wens net gaar.



ù

4 Schep de bonen op een brede schaal

7

rg,

en laat afkoelen tot lauwwarm. Pluk de

blaadjes van de basilicum. Schep 3 el

hh

olie met de basilicum en peper door de

5

IR

sperziebonen. Besprenkel de salade

met de crema di balsamico. 5 Giet de



LE

NS

Pa

PA

aardappelen af en leg ze op de bakplaat,

N

ki

druk ze iets plat met een vork. Verdeel

de mozzarella, een % el olijfolie en

|

peper naar smaak over de aardappelen.

se

DE

mj

EEN

Bak ze onder de hete ovengrill 2-3 min.

Balen

2

tot de mozzarella begint te kleuren

9

à —

}

|

Es

6 Verdeel de sperziebonensalade met

Su

de zalm over 4 borden en leg er de

aardappelen bij

N

)

voedingswaarde p.p. 87/1 kcal, vet 49 g,

N

waarvan verzadigd 13 g, koolhydraten

59 g, waarvan suikers 8 g, vezels 9 g,

eiwit 44 g, zout 0,7 g, groente 150 g

98 JUMBO