Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 98
Hier is pagina 98 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tu
4 AE
a
js
Ke
N
d
hef
nl
1!
=
1
%
Zalm met Italiaanse bonensalade
Ja
iA
dr
ar
hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.
N
u
Al
1zak rode fijnproevers (à 750 g)
4
(7
2 uien
ik
ce
\ \
N
a
a8
7%el olijfolie
N
a
%
4
59
Mi
1zak gebroken sperziebonen (400 g)
bir
2 bollen mozzarella (à 125 g)
en,
ij
fe
Be
2 schalen zalmfilet met huid (à 270 g)
7
ji
II
1bakje basilicum (20 g)
À
4
2 el crema di balsamico
IN
se
kj
7
jl
h
‘3
&keukenpapier
4)
al
j
Hi
es
dp
bakplaat
4
2
AI
a
1Verwarm de ovengrill voor. Boen
de aardappelen schoon. Breng ze in
N
IB,
een pan met ruirn water aan de kook
fi
Ay
EN
en kook ze in 15 min. gaar. Snipper
intussen de uien fijn. 2 Bak de ui en
S
ab:
ij
sperziebonen in een ruime koekenpan
%
eg
in 2elolie in 5-6 min. beetgaar. Schep
regelmatig om. Snijd intussen de
di
dt
(a
mozzarella in plakjes. 3 Verhit in een
ur
(id
2° koekenpan 2el olie. Dep de zalmfilet
ke
ps.
ss
AQU)
droog met keukenpapier en bestrooi de
na
KN
ie,
vis rondom met peper. Leg de zalm op
ke
de huid in de pan en bak op hoog vuur
#2
2-3 min, tot de huid knapperig is. Keer
à
de zalm en bak de vis in nog 1-2 min.
a
NZ
kes
V4
ke
vanbinnen rosé of naar wens net gaar.
\à
ù
4 Schep de bonen op een brede schaal
7
rg,
en laat afkoelen tot lauwwarm. Pluk de
blaadjes van de basilicum. Schep 3 el
hh
olie met de basilicum en peper door de
5
IR
sperziebonen. Besprenkel de salade
met de crema di balsamico. 5 Giet de
fé
LE
NS
Pa
PA
aardappelen af en leg ze op de bakplaat,
N
ki
druk ze iets plat met een vork. Verdeel
de mozzarella, een % el olijfolie en
|
peper naar smaak over de aardappelen.
se
DE
mj
EEN
Bak ze onder de hete ovengrill 2-3 min.
Balen
2
tot de mozzarella begint te kleuren
9
à —
}
|
Es
6 Verdeel de sperziebonensalade met
Su
de zalm over 4 borden en leg er de
aardappelen bij
N
)
voedingswaarde p.p. 87/1 kcal, vet 49 g,
N
waarvan verzadigd 13 g, koolhydraten
59 g, waarvan suikers 8 g, vezels 9 g,
eiwit 44 g, zout 0,7 g, groente 150 g
98 JUMBO