Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mm

ti

! T

1!

hi

‚|

u

Vega pasta puttanesca

ul

hoofdgerecht + 20 min

ik

4

(+10 min. oventijd) - 4 pers.

}

2 schalen trostomaten (à 5 stuks)

Ze

|

La

1potje zwarte olijven zonder pit (220 g)

N

|

ve

8 el olijfolie extra vierge

4

2 bollen mozzarella (à 125 g)

9 4

2tl kappertjes

300 g spaghetti

À

=

1teentje knoflook

4

1bakje platte peterselie (15 g)

& bakplaat bekleed met bakpapier

Atapasprikkers

x



1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Snijd

6 tomaten in stukjes, hak de olijven grof.

pa

Leg de tomaat en olijven naast elkaar

N

! 6,

1

EN

se 4,

op de met bakpapier beklede bakplaat.

era Ge

Besprenkel met 3 el olie, bestrooi met

peper en rooster de tomaten en olijven

10 min. in de voorverwarmde oven.

|

|

An

2 Snijd de mozzarella in plakjes. Hak de

"

kappertjes grof en schep ze met 3 el olie

In

door de mozzarella. Zet de mozzarella

Vit

|

ï

apart om te marineren. 3 Snijd de

il

1

N

1

Ÿ

laatste 4 tomaten in schijfjes. Kook de

spaghetti volgens de aanwijzingen op

ie

Tee

de verpakking beetgaar. 4 Maak van de

mozzarella (bewaar de marinade) om en

om met de plakjes tomaat 4 torentjes.

Steek door elk torentje een tapasprikker.

Neem de olijven en tomaten uit de oven.

5 Hak de knoflook en de peterselie fijn

Verhit in een koekenpan de laatste 2 el

olie. Fruit de knoflook 1 min. Schep er de

tomaten en olijven door en bak 3 min.

mee. Breng op smaak met peper.

6 Giet de spaghetti af en laat uitlekken.

=

Meng de spaghetti en peterselie door de

ED

gebakken tomaat. Verdeel de spaghetti

zwarte

vo EDO

olijven

(kappertjes

over 4 borden en zet op elk bord een

mozzarellatorentje. Sprenkel er de

=

sr

overgebleven marinade over.

voedingswaarde p.p. 665 kcal, vet 33 g,

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten

38

65 g, waarvan suikers 11 g, vezels 6 9,

eiwit 24 g, zout 1,2 g, groente 250 g

103