Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mm
ti
! T
1!
hi
‚|
u
Vega pasta puttanesca
ul
hoofdgerecht + 20 min
ik
4
(+10 min. oventijd) - 4 pers.
}
2 schalen trostomaten (à 5 stuks)
Ze
|
La
1potje zwarte olijven zonder pit (220 g)
N
|
ve
8 el olijfolie extra vierge
4
2 bollen mozzarella (à 125 g)
9 4
2tl kappertjes
300 g spaghetti
À
=
1teentje knoflook
4
1bakje platte peterselie (15 g)
& bakplaat bekleed met bakpapier
Atapasprikkers
x
”
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Snijd
6 tomaten in stukjes, hak de olijven grof.
pa
Leg de tomaat en olijven naast elkaar
N
! 6,
1
EN
se 4,
op de met bakpapier beklede bakplaat.
era Ge
Besprenkel met 3 el olie, bestrooi met
peper en rooster de tomaten en olijven
10 min. in de voorverwarmde oven.
|
|
An
2 Snijd de mozzarella in plakjes. Hak de
"
kappertjes grof en schep ze met 3 el olie
In
door de mozzarella. Zet de mozzarella
Vit
|
ï
apart om te marineren. 3 Snijd de
il
1
N
1
Ÿ
laatste 4 tomaten in schijfjes. Kook de
spaghetti volgens de aanwijzingen op
ie
Tee
de verpakking beetgaar. 4 Maak van de
mozzarella (bewaar de marinade) om en
om met de plakjes tomaat 4 torentjes.
Steek door elk torentje een tapasprikker.
Neem de olijven en tomaten uit de oven.
5 Hak de knoflook en de peterselie fijn
Verhit in een koekenpan de laatste 2 el
olie. Fruit de knoflook 1 min. Schep er de
tomaten en olijven door en bak 3 min.
mee. Breng op smaak met peper.
6 Giet de spaghetti af en laat uitlekken.
=
Meng de spaghetti en peterselie door de
ED
gebakken tomaat. Verdeel de spaghetti
zwarte
vo EDO
olijven
(kappertjes
over 4 borden en zet op elk bord een
mozzarellatorentje. Sprenkel er de
=
sr
overgebleven marinade over.
voedingswaarde p.p. 665 kcal, vet 33 g,
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten
38
65 g, waarvan suikers 11 g, vezels 6 9,
eiwit 24 g, zout 1,2 g, groente 250 g
103