Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Verse limonade

geeft het ultiei

gevoel.

B

+» »

5

À

À

BEN 8

Te ON

h

Le

+

ft

À

ET

ee —-

oe

oe

Meloen-komkommersalade

Lemon & lime gemberlimonade

drank - 10 min. - 4 pers.

bijgerecht - 15 min. - A pers.

3 citroenen

1komkommer

3 limoenen

% galiameloen

4el gembersiroop

125 g Parmezaanse kaas (stukje)

8ijsblokjes

3 takjes basilicum

6 dunne plakjes gember

5 el olijfolie extra vierge

3 takjes munt

400 ml gekoeld bruisend mineraalwater

1 Snijd de komkommer en het vruchtvlees

& kan (inhoud 1 L)

van de meloen in stukjes van 1-1% cm.

Schaaf de kaas in flinters van 1-2 mm en

1Pers 2 citroenen en 2limoenen uit. Boen de

snijd de basilicumblaadjes fijn. 2 Schep de

komkommer en meloen om met de olie.

andere citroen en limoen schoon en snijd in

stukjes. Doe het sap en de stukjes citroen en

Breng op smaak met peper. Strooi vlak

voor serveren de kaas en basilicum over de

limoen met de gembersiroop in de kan. 2 Voeg de

ijsblokjes, gember en takjes munt toe. Schenker

salade.

het mineraalwater bij en serveer direct.

voedingswaarde p.p. 271 kcal, vet 219,

voedingswaarde p.p. 48 kcal, vet O g, waarvan

waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten 6 g,

verzadigd O g, koolhydraten 12 g, waarvan suikers

waarvan suikers 5 g, vezels 1 g, eiwit 14 g,

10 g, vezels O g, eiwit O g, zout 0,5 g, groente Og

zout 0,8 g, groente 100 g

Kidstip: vervang de siroop en gember door

Tip: voeg de kaas pas vlak voor serveren toe,

zodat het vocht niet in de kaastrekt.

aardbeiensiroop en verse aardbeien.

16

JUMBO