Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CES
=
ur? €
4a
\
rs
>
IM
d
à
\
-
Pe
À
pn
©
Kaascroissantstokken
Pindakaas s’'mores
bijgerecht - 10 min. (+ 15-20 min. roosteren
nagerecht - 15 min. - 4 pers.
of BBQ'en) - 6 pers.
150 g pure chocolade
1blikje croissantdeeg voor 6 croissants
3 el pindakaas
(uit de koeling)
20 marshmallows
12 marie biscuits
75 g geraspte belegen kaas
& 6 (verse) takken (bast met een scherp (zak)mes
& vuurvaste schaal of pan (3 16-18 cm)
verwijderd)
1Breek de chocolade in blokjes en
1 Rol het deeg uit en snijd langs de perforatie in
verdeel met de pindakaas over de
6 driehoeken. Bestrooi het deeg met de kaas. 2 Klap
bodem van de schaal of pan. Leg de
elke deegpunt dubbel zodat de kaas er niet uit
marshmallows erop. 2 Zet de schaal of
valt en wikkel het deeg rond de stokken. 3 Bak de
pan op het vuurtje of de barbecue. Laat
croissantstokken boven heet vuur of de barbecue
de chocolade en pindakaas in 6-8 min.
in 15-20 min. rondom goudbruin en gaar. Houd de
op matig vuur smelten. Serveer met de
stokken dichtbij maar niet in het vuur, zodat het deeg
koekjes: dip en roer de koekjes door de
s'mores.
door de warmte gaart en niet te snel donker kleurt.
Draai de stok regelmatig.
voedingswaarde p.p. 388 kcal, vet 20 g,
voedingswaarde p.p. 181 kcal, vet 11 g, waarvan
waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten
verzadigd 6 g, koolhydraten 14 g, waarvan suikers 2 g,
44 g, waarvan suikers 33 g, vezels 49,
vezels 1g, eiwit 6 g, zout 1g, groente Og
eiwit 6 g, zout 0,2 g, groente Og
Tip: je kunt deze croissantjes (zonder stok), zowel zoet
Tip: voeg met de chocolade {rijpe banaan
als hartig, ook gewoon thuis in de oven maken. Volg
in stukjes toe. Of bestrooi de pindakaas en
M.m.v. studiobazar.com (melamine servies, glazen op voet en plastic bestek), kleurmeester.nl (strandtextiel en -meubels), Intratuin (blauw-wit buitenkleed), HEMA (tent,
slaapzak, limonadetank), IKEA (roze klapstoelen, kunststof glazen op voet), H&M (kleding), ZARA (kleding). Overige producten: Jumbo, in de zomer verkrijgbaar
daarvoor de aanwijzingen op de verpakking van het deeg.
chocolade met 1tlgrof zeezout.
JUMBO 23