Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CES

=

ur? €

4a

\

rs

>

IM

d

à

\

-

Pe

À

pn

©

Kaascroissantstokken

Pindakaas s’'mores

bijgerecht - 10 min. (+ 15-20 min. roosteren

nagerecht - 15 min. - 4 pers.

of BBQ'en) - 6 pers.

150 g pure chocolade

1blikje croissantdeeg voor 6 croissants

3 el pindakaas

(uit de koeling)

20 marshmallows

12 marie biscuits

75 g geraspte belegen kaas

& 6 (verse) takken (bast met een scherp (zak)mes

& vuurvaste schaal of pan (3 16-18 cm)

verwijderd)

1Breek de chocolade in blokjes en

1 Rol het deeg uit en snijd langs de perforatie in

verdeel met de pindakaas over de

6 driehoeken. Bestrooi het deeg met de kaas. 2 Klap

bodem van de schaal of pan. Leg de

elke deegpunt dubbel zodat de kaas er niet uit

marshmallows erop. 2 Zet de schaal of

valt en wikkel het deeg rond de stokken. 3 Bak de

pan op het vuurtje of de barbecue. Laat

croissantstokken boven heet vuur of de barbecue

de chocolade en pindakaas in 6-8 min.

in 15-20 min. rondom goudbruin en gaar. Houd de

op matig vuur smelten. Serveer met de

stokken dichtbij maar niet in het vuur, zodat het deeg

koekjes: dip en roer de koekjes door de

s'mores.

door de warmte gaart en niet te snel donker kleurt.

Draai de stok regelmatig.

voedingswaarde p.p. 388 kcal, vet 20 g,

voedingswaarde p.p. 181 kcal, vet 11 g, waarvan

waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten

verzadigd 6 g, koolhydraten 14 g, waarvan suikers 2 g,

44 g, waarvan suikers 33 g, vezels 49,

vezels 1g, eiwit 6 g, zout 1g, groente Og

eiwit 6 g, zout 0,2 g, groente Og

Tip: je kunt deze croissantjes (zonder stok), zowel zoet

Tip: voeg met de chocolade {rijpe banaan

als hartig, ook gewoon thuis in de oven maken. Volg

in stukjes toe. Of bestrooi de pindakaas en

M.m.v. studiobazar.com (melamine servies, glazen op voet en plastic bestek), kleurmeester.nl (strandtextiel en -meubels), Intratuin (blauw-wit buitenkleed), HEMA (tent,

slaapzak, limonadetank), IKEA (roze klapstoelen, kunststof glazen op voet), H&M (kleding), ZARA (kleding). Overige producten: Jumbo, in de zomer verkrijgbaar

daarvoor de aanwijzingen op de verpakking van het deeg.

chocolade met 1tlgrof zeezout.

JUMBO 23