Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tip: de taartjes zijn ook
lekker inde lunchtrommel
of voor een picknick.
Spinazie-brietaartjes
4
lunchgerecht of borrelhapje + 20 min.
-
(+ 25 min. oventijd) - 10 stuks
Ae
4
1pakje hartige taartdeeg
(10 plakjes, uit de diepvries)
s
2elolijfolie
<>
1zak gewassen spinazie (400 g)
2eieren
e-
.
ed
PL
50 ml melk
en
75 g brie
2 el amandelschaafsel
u,
& muffinvorm (12 holtes), ingevet
As
es
1 Verwarm de oven voor tot
200 °C. Laat de deegplakjes op
kamertemperatuur ontdooien. Verhit
+
intussen in een koekenpan de olie
Voeg de spinazie in porties toe en laat
al omscheppend helemaal slinken
2
en het vocht verdampen. 2 Bekleed
10 muffinholtes met elk 1 plakje deeg
Vouw het overhangende deeg terug
in de holtes (snijd het eventueel iets
Nas
bij) om een randje te vormen. Klop
de eieren los met de melken peper
ls
naar smaak. Snijd de brie in stukjes.
4
3 Verdeel de spinazie (zonder vocht)
FA
en de brie over de deegbodems.
+
er
{
Schenker het eimengsel over en
F2
bestrooi met het amandelschaafsel.
A
4 Bak de miniquiches in de
an \ >
voorverwarmde oven in 25 min.
goudgeel en gaar.
Ke
voedingswaarde per stuk 516 kcal,
vet 24 g, waarvan verzadigd 7 g,
el
koolhydraten 54 g, waarvan
suikers 2 g, vezels 2g, eiwit 20 g,
EN
|
zout 1,5 g, groente 100 g
>
7
sf
FA
Tip: serveer de taartjes als
hoofdgerecht met een royale bladsalade
met tomaat en balsamicodressing.
A