Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tip: de taartjes zijn ook

lekker inde lunchtrommel

of voor een picknick.

Spinazie-brietaartjes

4

lunchgerecht of borrelhapje + 20 min.

-

(+ 25 min. oventijd) - 10 stuks

Ae

4

1pakje hartige taartdeeg

(10 plakjes, uit de diepvries)

s

2elolijfolie

<>

1zak gewassen spinazie (400 g)

2eieren

e-

.

ed

PL

50 ml melk

en

75 g brie

2 el amandelschaafsel

u,

& muffinvorm (12 holtes), ingevet

As

es

1 Verwarm de oven voor tot

200 °C. Laat de deegplakjes op

kamertemperatuur ontdooien. Verhit

+

intussen in een koekenpan de olie

Voeg de spinazie in porties toe en laat

al omscheppend helemaal slinken

2

en het vocht verdampen. 2 Bekleed

10 muffinholtes met elk 1 plakje deeg

Vouw het overhangende deeg terug

in de holtes (snijd het eventueel iets

Nas

bij) om een randje te vormen. Klop

de eieren los met de melken peper

ls

naar smaak. Snijd de brie in stukjes.

4

3 Verdeel de spinazie (zonder vocht)

FA

en de brie over de deegbodems.

+

er

{

Schenker het eimengsel over en

F2

bestrooi met het amandelschaafsel.

A

4 Bak de miniquiches in de

an \ >

voorverwarmde oven in 25 min.

goudgeel en gaar.

Ke

voedingswaarde per stuk 516 kcal,

vet 24 g, waarvan verzadigd 7 g,

el

koolhydraten 54 g, waarvan

suikers 2 g, vezels 2g, eiwit 20 g,

EN

|

zout 1,5 g, groente 100 g

>

7

sf

FA

Tip: serveer de taartjes als

hoofdgerecht met een royale bladsalade

met tomaat en balsamicodressing.

A