Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

ke

IE

(

AT HEB je

ZA

CC

q

ALLEMAAL

ww

Le

NodiG

#

ns

Bess ass

aa

—)

a

6

n)

Is

ma:

3

D

voca

(2

Q

IT

El

G

b

icumplant

Paten

oe

2

Ai

GEGE

Q

)

8 mu

m

she!

3el

ra

te

86

oo



hande eitjes _

0e

Kd

:

x

1Kook de pasta zoals dat achter op he ak

pasta staat. Giet de pasta af en laat er koud

en:

rl

ontbjtsp

water uit de kraan overheen stromen. Kook

houd spoelum

de eieren: na 8 min. zijn ze hard. Spoel de

eieren onder koud wateren pel ze. 2 Bak

a

EN

ineen koekenpan zonder boter of olie de

ES

—— „=

ne

DD

plakjes ontbijtspek. Na ongeveer 6 min. zijn ze

krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier,

zo worden ze extra knapperig. 3 Halveer de

tomaatjes in de lengte. Halveer de avocado s

olles US

inde lengte en verwijder de pit. Schep het

vruchtvlees met een lepel uit de schil en

mit

snijd het in blokjes. Pluk de blaadjes van het

VERS RU

basilicumplantje. 4 Doe 2 el vocht uit het potje

ci

paris 4

zilveruitjes in een grote schaal.Klop er met een

garde de mayonaise en ketchup door. Voeg

CF

de pasta, tomaatjes, avocado en zilveruitjes

©

toe en meng door elkaar. 5 Breek het spek in

stukjes en meng dit samen met de blaadjes

AR

IN

SN

I

basilicum losjes door de salade. Snijd de eieren

/

DR

inkwarten, legze op de salade en serveer.

D

/

So

N

W

voedingswaarde p.p. 263 kcal, vet 21g,

er

veer.

ZS

a

waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 2g,

waarvan suikers 1 g, vezels 1 g, eiwit 16 g,

ZO

TT

dasssung,

zout 1,1 g, groente 5Og

}

sn

CC

Extra tip: je hoeft niet zoals Lara het hele

plantje kaal te plukken. Gebruik je niet alle

basilicum? Laat dan een deel van de blaadjes

IK GEEF DIT GERECHT

A

7757 STERREN

eraan en zet het plantje in de vensterbank.

56 JUMBO