Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56


Hier is pagina 56 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Jumbo Folder 20.04.2020

Hier is pagina 56 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56

4 ke IE ( AT HEB je ZA CC q ALLEMAAL ww Le NodiG # ns Bess ass aa —) a 6 n) Is ma: 3 D voca (2 Q IT El G b icumplant Paten oe 2 Ai GEGE Q ) 8 mu m she! 3el ra te 86 oo “ hande eitjes _ 0e Kd : x 1Kook de pasta zoals dat achter op he ak pasta staat. Giet de pasta af en laat er koud en: rl ontbjtsp water uit de kraan overheen stromen. Kook houd spoelum de eieren: na 8 min. zijn ze hard. Spoel de eieren onder koud wateren pel ze. 2 Bak a EN ineen koekenpan zonder boter of olie de ES —— „= ne DD plakjes ontbijtspek. Na ongeveer 6 min. zijn ze krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier, zo worden ze extra knapperig. 3 Halveer de tomaatjes in de lengte. Halveer de avocado s olles US inde lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en mit snijd het in blokjes. Pluk de blaadjes van het VERS RU basilicumplantje. 4 Doe 2 el vocht uit het potje ci paris 4 zilveruitjes in een grote schaal.Klop er met een garde de mayonaise en ketchup door. Voeg CF de pasta, tomaatjes, avocado en zilveruitjes © toe en meng door elkaar. 5 Breek het spek in stukjes en meng dit samen met de blaadjes AR IN SN I basilicum losjes door de salade. Snijd de eieren / DR inkwarten, legze op de salade en serveer. D / So N W voedingswaarde p.p. 263 kcal, vet 21g, er veer. ZS a waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 2g, waarvan suikers 1 g, vezels 1 g, eiwit 16 g, ZO TT dasssung, zout 1,1 g, groente 5Og } sn CC Extra tip: je hoeft niet zoals Lara het hele plantje kaal te plukken. Gebruik je niet alle basilicum? Laat dan een deel van de blaadjes IK GEEF DIT GERECHT A 7757 STERREN eraan en zet het plantje in de vensterbank. 56 JUMBO

Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56