Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tip: lekker bij een

gehaktbal en gekookte

LS

aardappelen.

|

#

.

a

u

m

ar

2

7

25

dm

ww

ne

Di

en

KR

"2

Ed

fr

SR

ct

pP

14

Spinazie à la crème

2 Snijd de korstjes van het brood

ze

met broodsoldaatjes

en snijd elk sneetje brood in de

9



bijgerecht - 20 min. - 4 pers.

breedte in 4 repen. Verhit in een

koekenpan 20 g boter en bak

2eieren

de broodreepjes 6 min. op laag

Nn

2 zakken gewassen spinazie

vuur. Keer na 3 min. 3 Smelt de

N

(a 400g)

rest van de boter in desoeppan,

3 sneetjes (oud) witbrood

meng er de bloem door en laat

40 g roomboter

2 min. garen. Voeg de slagroom

eN

1el bloem

toe en roer tot een gladde, dikke

A

125 ml slagroom

roomsaus. Duw met de bolle

1 mespunt nootmuskaat

kant van een lepel nog wat extra

ur

D

&zeef

vocht uit de spinazie en meng de

Ee

N

>

spinazie dan door de roomsaus.

>:

1Breng een steelpan water aan

Breng op smaak met de

EN

«

VS

de kook, kook de eieren in 5

nootmuskaat en peper. 4 Pel de

min. halfzacht en laat schrikken

ER

N

À

eieren en halveer ze in de lengte.

Be

er

in koud water. Zet intussen een

Doe de spinazie in een schaal, leg

és

LR

Be

+

soeppan op laag vuur met een

er de halve eitjes op en serveer er.

FE

bodempje water. Doe de helft van

de broodsoldaatjes bij.

A

de spinazie erin en wacht tot die

iets is geslonken. Voeg dan de rest

voedingswaarde p.p. 321 kcal,

van de spinazie toe. Zet het vuur

vet 23 g, waarvan verzadigd 13 g,

iets hoger en blijf omscheppen tot

koolhydraten 13 g, waarvan

en

S=)

alle spinazie gaar en geslonken is.

suikers 2 g, vezels 5 g, eiwit 13 g,

BT

=

Doe in de zeef en laat uitlekken.

zout 0,4 g, groente 200 g

AN



En

.

$ 25%. a

ho:

BO 45