Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tip: lekker bij een
gehaktbal en gekookte
LS
aardappelen.
|
#
.
a
u
m
ar
2
7
25
dm
ww
ne
Di
en
KR
"2
Ed
fr
SR
ct
pP
14
Spinazie à la crème
2 Snijd de korstjes van het brood
ze
met broodsoldaatjes
en snijd elk sneetje brood in de
9
€
bijgerecht - 20 min. - 4 pers.
breedte in 4 repen. Verhit in een
koekenpan 20 g boter en bak
2eieren
de broodreepjes 6 min. op laag
Nn
2 zakken gewassen spinazie
vuur. Keer na 3 min. 3 Smelt de
N
(a 400g)
rest van de boter in desoeppan,
3 sneetjes (oud) witbrood
meng er de bloem door en laat
40 g roomboter
2 min. garen. Voeg de slagroom
eN
1el bloem
toe en roer tot een gladde, dikke
A
125 ml slagroom
roomsaus. Duw met de bolle
1 mespunt nootmuskaat
kant van een lepel nog wat extra
ur
D
&zeef
vocht uit de spinazie en meng de
Ee
N
>
spinazie dan door de roomsaus.
>:
1Breng een steelpan water aan
Breng op smaak met de
EN
«
VS
de kook, kook de eieren in 5
nootmuskaat en peper. 4 Pel de
min. halfzacht en laat schrikken
ER
N
À
eieren en halveer ze in de lengte.
Be
er
in koud water. Zet intussen een
Doe de spinazie in een schaal, leg
és
LR
Be
+
soeppan op laag vuur met een
er de halve eitjes op en serveer er.
FE
bodempje water. Doe de helft van
de broodsoldaatjes bij.
A
de spinazie erin en wacht tot die
iets is geslonken. Voeg dan de rest
voedingswaarde p.p. 321 kcal,
van de spinazie toe. Zet het vuur
vet 23 g, waarvan verzadigd 13 g,
iets hoger en blijf omscheppen tot
koolhydraten 13 g, waarvan
en
S=)
alle spinazie gaar en geslonken is.
suikers 2 g, vezels 5 g, eiwit 13 g,
BT
=
Doe in de zeef en laat uitlekken.
zout 0,4 g, groente 200 g
AN
€
En
.
$ 25%. a
ho:
BO 45