Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 111




Hier is pagina 111 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

vi

Nan

Par met varkenscarnitas

v

*

entomaatjes

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.

+

M

me

1zakje carnitas mix (28 g)

ik

1schaal magere varkenslappen

Bj

(ca. 380 g)

1ui

je

®,

1gele paprika

5

1 bakje cherrytomaatjes

zt

(250 g)

1el zonnebloemolie

Te

2

1zak tortilla’s naturel (8 stuks)

rs



% bakje koriander (à 15 g)

ue

Le

#

% zak ijsbergsla (à 200 g)

#

gs

1 bekertje zure room (125 g)

1. à

LE

pa

bed

A

1 Snijd de varkenslappen in

reepjes. Snipper de ui en snijd

CARNITAS IS DE

de paprika in blokjes. Halveer

Ie

de tomaatjes. 2 Verhit in een

Wi

|

MEXICAANSE VERSIE

KE

koekenpan de olie. Bak de

varkensreepjes in 3 min. bruin

PORK

\

Voeg de carnitas kruidenmix met

3

VAN PULLE

f

ra

de ui, paprika en tomaatjes toe

à

d

en bak het vlees en de groenten

Es

in 4-5 min. gaar. 3 Verwarm

Á

+

©

>

intussen de tortilla's volgens de

Ÿ

aanwijzingen op de verpakking.

E

Hak de koriander grof. 4 Verdeel

À

%

het vlees met de groenten

over de tortilla's. Strooi er wat

>.

ijsbergsla over en schep er een

lepeltje zure room bij. Bestrooi

\

|"

met de koriander. Rol de tortilla's

op en leg ze op 4 borden

>

Ri |

E

in

voedingswaarde p.p. 497 kcal,

vet 17 g, waarvan verzadigd 5 g,

«4

koolhydraten 52 g, waarvan

=

À

I

suikers 11 g, vezels 8 g,

x

eiwit 30 9, zout 2,3 g,

KEK

groente 150 g

æ

MIE

a

ip: maak de rest

aarten van der Wal Styling Marian Flint Kok Ingma

ad

LE

van de ijsbergsla en

koriander aan met

Jumbo carnitas mix

3el yoghurtdressing

289 0,89

en serveer apart erbij.

Fotografie

JUMBO

111

1